Съгласен.rachence написа:Умберто?
Най-големия идиот от всички
Не ми допадат мъжете като цяло. Особено онова леке с 15-те катастрофи.
Мисля обаче, че полицаят от Варна ще спечели.
Съгласен.rachence написа:Умберто?
Предпочитам да чета от темата, но мерси все пакrachence написа:Гледай само мъжетеKristo написа:Аз мисля да не го гледам и този епизод, но да се информирам за шоуто от тази тема, така че пишете...там е шоуто
Да, точно такъв тип мъже най-много мразя!Александър написа: Не ми допадат мъжете като цяло. Особено онова леке с 15-те катастрофи.
Ами ако има някви елиминации -Александър написа:Съгласен.rachence написа:Умберто?
Не ми допадат мъжете като цяло. Особено онова леке с 15-те катастрофи.
Мисля обаче, че полицаят от Варна ще спечели.
Цяла вечер си мисля за него, страхотен актьор наистина и с това - "Пишка ми се" просто уби рибатаinna написа:[но много ме впечатли мисията на този, дето се прави на ненормален!Чудесно го играе...
![]()
като изключим Мартинчоinna написа:Иначе съм съгласна- мъжете се справиха много по-добре- веднага започнаха активно да общуват помежду си, без да се гледат накриво, без фасони, без да си придават важност...не се оплакваха даже![/b][/color]
ахахахаххааххахахаquanchi написа:Цяла вечер си мисля за него, страхотен актьор наистина и с това - "Пишка ми се" просто уби рибатаinna написа:[но много ме впечатли мисията на този, дето се прави на ненормален!Чудесно го играе...
![]()
![]()
![]()
Него не го броим за мъжAngel написа:като изключим Мартинчоinna написа:Иначе съм съгласна- мъжете се справиха много по-добре- веднага започнаха активно да общуват помежду си, без да се гледат накриво, без фасони, без да си придават важност...не се оплакваха даже![/b][/color]
Както каза Милен - "А онези жените на групички по две, по три и бабата седи и им маха през прозореца на самолета"rachence написа:Ето защо предпочитам мъжката компания, Много по-свежи и готини. Страхотно започнаха,всички се поздравяваха,чакаха другите да влязат. Веднага започнаха да контактуват,а не като жените патки
Разбира се, това си е жива подигравка...но в цялото предаване отсъства какъвто и да е морал...Александър написа:Аз пък не съм във възторг от номера на актьора. Напомня ми на Боби Турбото. Не е хубаво да си правиш майтап с хората с увреждания.
Освен това не вярвам зрителите да дадат наградата на такъв откровен измамник, който се представя за друг.