Шантави сънища

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Re: Шантави сънища

Мнение от valandin »

Преди месец почти се наложи да ме оперират под пълна упойка и лекарите ме предупредиха, че след това длъго време ще сънувам много. Е, вече 30-тина дена само някакви измишльотини и си ги помня! Така например снощи майка ми и втория ми баща, плюс леля ми и някакъв мъж се жениха в някаква крепост, а пък ние гледахме на стената на крепостта трейлъра на някакъв филм...Миналата седмица с приятеля ми ни гониха някакви мафиоти, предишната вечер майка ми роди момиченце и го беше кръстила нещо с О, а аз изразих мнение, че трябва да се казва Габриела.защо пък Габриела...
New jorney
Аватар
Alanna
В началото бе словото
Специалност: Физика и информатика

Мнение от Alanna »

Снощи сънувах, че с най-добрия ми приятел сме на детската площадка в Борисовата (която беше пренесена в някаква зала ;d) и на него му хрумна да се пусне с главата надолу по някаква много висока пързалка, но реши и мен да завлече ;d Странното беше, че размазването накрая изобщо не болеше. Може би щях пак да се пързалям така, ако не се бях събудила..
Плача за Нарцис, защото всеки път, когато лежеше до мен, можех да видя в очите му собствената си красота.
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Аз сънувах някаква транспортна сценка - че са пуснали нови тролеи по 5-цата, търся къде да си маркирам картата, ама не виждам нито перфоратори, нито валидатори. Накрая питам една жена "бе, не мога да си маркирам картата", а тя ми вика "и аз съм така, може би още не са ги монтирали, защото ни возят безплатно". А вътре една синя неонова светлина, движат се супер тихо по цариградското... въобще кеф :)
Аватар
Alanna
В началото бе словото

Мнение от Alanna »

хахахаха като на сън ;d
Плача за Нарцис, защото всеки път, когато лежеше до мен, можех да видя в очите му собствената си красота.
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Сънувам моля ви се, че се возя във влака Пловдив - София, който на гара Ихтиман неочаквано се поврежда. Свалят ни всички пътници, при което идва пожарната и някакви мъжаги почват да поливат локомотива с маркучите. По едно време от гарата се обажда диспечерката, че ще продължим пътуването си към София с трамвай :mrgreen: И идва една раздрънкана България (за неосведомените - модел български трамваи, които се движат в момента по линии 5 и 6), в която се напъхваме 300 човека като консерва, и с около 15-20 км/ч по линията, лангър-лангър, ааааайде за София... бррррр :scratch:
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Мнение от Лорд Носферату »

Сънувах, че обратно негърче ми се пробва в студентско общежитие в Дания... :shock:
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Аз пък сънувам, че умрях.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Аз това редовно го сънувах като малка :lol: Първият път май ми светиха маслото с един куршум в слепоочието :lol: Беше в някакво ученическо състезание по стрелба :lol: и ме гръмна някакъв от А клас :lol: :lol: Аз бях Г тогава :P Странни неща сънуват децата :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

АЗ пък катастрофирах... и долното беше, че си чаках смъртта. Колата падаше от една скала и аз... чаках ;-]
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Хвърлих се през балкона от 3 етаж, паднах на гърба си, нищо ми нямаше. Почнах да тичам след някаква маршрутка, на Мола я настигнах, седнах на задната броня и си викам - ей това е гратис :mrgreen: Накрая се озовах в Драгоман, където беше ситуиран НБУ.
Аватар
Alanna
В началото бе словото

Мнение от Alanna »

сънувах задчите от лекциите по математика.. на това мус е казва кошмар ;д
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Нощес ме застреляха. Куршумът идваше бавно и аз го гледах, не можах да се дръпна, май дори не направих усилие. Въртеше се като летеше към мен, но зад него не излизаше нищо. Влезе, показа се кръв върху ризата и аз паднах. Като на филм, но някак го гледаш от твой ракурс. Лежах си там, не ме болеше, не ми течеше повече кръв :? и изведнъж умрях - рязко без преход. В следващия миг се събудих, но не бях стреснат, както ми се е случвало.
Досега, когато животът ми е бил застрашен на сън, винаги съм се събуждал преди смъртта. Вероятно сега съм се помирил със себе си и с Господ, щом така добре и лесно го възприех. Ще ида на църква след обяд! :)
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Някаква тъпотия май беше. Карам си аз колата, останал съм с не повече от 300 гр. бензин и се моля да стигна до бензиностанция. Един катаджия ми показва слънчогледа. Спирам аз, отварям прозореца - не е катаджия, а отвратителен брадясал клошар в жълто-зелена жилетка. Ядосах се, че ме е забавил, и почнах да го псувам адски брутално. И в тоя момент клошаря ми показва туба с бензин и ми се ухилва, като ясно сънувах металните му 4-5 зъба в устата. Аз спрях да го псувам, извадих му 50 лева и казвам, със смразяващ глас: "Сипвай!" :mrgreen:
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

А за мен очевидно е крайно противопоказно да играя Mafia Wars, щом сънувах преди една вечер, че съм прохождащ мафиотски бос и намерих хероин в къщата на "ментора" си :lol: Чудно как реших, че е точно хероин :lol: :lol: В следващия момент вратата на къщата се отвори и нахлуха някакви мафиоти, които стреляха по мен с гранатомет :lol: Не улучиха обаче и аз скочих през прозореца и се приземих на някакъв жив плет, докато някакви други мафиоти стреляха по мен с автомат :lol: :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Поредния мега идиотски сън от тази нощ: диригент съм на сватбен духов оркестър. И отиваме на някаква сватба, и вече като всичко е готово и трябва да излязат младоженците, ние почваме да свирим. Добре, ама нещо хората ме гледат странно. Оказва се, че вместо Менделсон свирим Мила родино :mrgreen: Веднага спирам музикантите и се извинявам на хората. Обаче не мога да се сетя как звучеше сватбеният марш... :albino: Свещеникът започва да ми го пее "таааа таааа та рам там там та тааааам..." и аз загрях. И почнахме да свирим дунавското :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”