Заведения и клубове,които посещавате.
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- renesanz
- Легендарен флуудър
Re: Заведения и клубове,които посещавате.
Миленката (срамота за хубавото име) е тъпо заведение без какъвто и да било уют или изобщо приличен вид.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Вчера в Плаза беше умерено добро. Очаквах малко повече хора с оглед на студентското парти във вторник, но липсата на неорентирана, блъскаща се тълпа ме изненада приятно. Места естествено нямаше, а за резервация става логично, че нямахме. В крайна сметка за 10ина души имахме 3 стола, ама то кой ли седи. Диджея беше много умрял обаче. 1000 пъти повтори за промоцията на албума на човека глас на Балканите и още 1000 пъти ни припомни да правим безопасен секс. Останалото беше много добро и се раздадох максимално, a това в комбинация с липсата на сън през нощта днес ми се отразява много негативно. Довечера съм организирал домашно и ще бъде тежко.
Тук е момента да кажа, защо не ходя в другата зала, а седя само в чалгата. Едната колежка искаше да наминем и в другата и отидохме за 5мин. Там беше адски тъпо и почти нямаше хора. Обаче фактът, че нямаше танцуващи хора не попречи на сервитьорката да излее един сок върху мен, ама така, че всичкият попадна по ръката ми, тениската и панталона и една капка не капна на земята. Попих го като гъба. Поне в устата да го беше изсипала, ами тя по дрехите! Веднага напуснахме, защото не исках да рискувам да ме наквасят с още сокчета праскова до врата.
Тук е момента да кажа, защо не ходя в другата зала, а седя само в чалгата. Едната колежка искаше да наминем и в другата и отидохме за 5мин. Там беше адски тъпо и почти нямаше хора. Обаче фактът, че нямаше танцуващи хора не попречи на сервитьорката да излее един сок върху мен, ама така, че всичкият попадна по ръката ми, тениската и панталона и една капка не капна на земята. Попих го като гъба. Поне в устата да го беше изсипала, ами тя по дрехите! Веднага напуснахме, защото не исках да рискувам да ме наквасят с още сокчета праскова до врата.
- quanchi
- Писаружяк
- Специалност: Информационни системи
- Курс: първи
Въобще не съм съгласен, колкото пъти съм бил там, съм си изкарвал максимално добре.renesanz написа:Миленката (срамота за хубавото име) е тъпо заведение без какъвто и да било уют или изобщо приличен вид.
ужас, ти що не и го върнаники написа:Обаче фактът, че нямаше танцуващи хора не попречи на сервитьорката да излее един сок върху мен, ама така, че всичкият попадна по ръката ми, тениската и панталона и една капка не капна на земята. Попих го като гъба. Поне в устата да го беше изсипала, ами тя по дрехите! Веднага напуснахме, защото не исках да рискувам да ме наквасят с още сокчета праскова до врата.
- ники
- Легендарен флуудър
Е, тя между другото се извини изключително мило и привидно искрено и аз без да се замисля махнах с ръка онагледявайки думите "Карай, айде, да не се повтаря."
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Мен...един път ме изгониха от там понеже се бях нафиркал....да не повярва човек 
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- quanchi
- Писаружяк
Колко ли ше искат в Най за резервация за 15-20 човека 
- ники
- Легендарен флуудър
Колко, колко, като за две будилки сигурно, които ще си изконсумирате, но аз ти препоръчвам да не ходите в Най.
- quanchi
- Писаружяк
И аз поради същите причини не го харесвам, но искам да е попфолк заведение и не в студентски. Така стигнах до най, че иначе в ситито или биад ще трябва да си оставя джобните за втори семестър
Дай ако имаш някакво предложение
Слатинската кръчма също е вариант
Дай ако имаш някакво предложение
- ники
- Легендарен флуудър
Еми, може да пробвате в Дали, дето е до ректората. От там съм с добри впечатления, макар че като го севтосвах с приятели на един бал, климатикът не работеше, а по баровете нямаше кой да ти продаде една кола, какво остава за водка, бира или нещо подобно. Но иначе е хубаво и допускам, че оня случай е бил инцедент.
- ники
- Легендарен флуудър
Първо, забележете ранния час, в който пиша - 8.50, а станах преди 50мин. Не можах да се наспя като хората заради присъствието на баща ми вкъщи, което твърде често ми ограничава съня. Събужда ме и вика "Днес не си ли от 9.00 на лекция". В главата ми се завъртяха мисли от сорта на "Абе, каква лекция бе?", ама само казах, че съм от по-късно.
Вчера в БИАД беше супер. Бяхме се разбрали компанията преди самата дискотека да идем да пийнем по нещо евтинко така за отскок. Отидохме в Катерината, където голямото питие(ама българско) ти е 160гр. и струва по-малко от 5лв. Там обърнах две водчици, уж Търговище, големи разбира се. Харесва ми, че сервитьорките са от интелигентните и не задават тъпи въпроси от рода на "Водката малка ли да бъде или голяма?" Винаги съм възприемал този въпрос като лееееко унизителен. 300 и кусур грама ме напиха доволно, дори повече отколкото мислех, но беше перфектно. От Катерина до БИАД - 5мин. Като влязохме обаче към 00.00 ми направи впечатление, че то нямаше един човек вътре. Нашата компания от около 10ина души, всъщност по-малко, представляваше половината от клиентелата. Имаше няколко души на бара и трима на една маса близо до нас, които се оказа, че се познават с някой от нашите. Благодарих на бога, че имаме резервация, ама си викам карай. За там имаше едн бутилка водка - смирноф, ябълка и един джин гордънс. Мен повече пиене не ми и трябваше, ама имам спомени, че май обърнах поне 2 чаши водчица и още толкова джин. Музиката я оценявам на 6 и тъй като бяхме хубава компания се получи весело. Пуснаха много от новите хитове, а моите приятели милите, нали си идват от чужбина и изобщо не ги няха чували. Аз нямам навика да седя до ранни зори в дискотеките и към 3, 3 и нещо си тръгнах. Бакшишът до вкъщи си заслужи 5 кинта, след като се държа изключително коректно с видимо пиян човек и не се изгаври с мен по никакъв начин. Тази сутрин обаче ми иде да си изповръщам червата от онова Търговище(едва ли е от Смирнофа или Гордънса) и затова професор Токушев ще ме прощава, ама трябва да съм пълен идиот, че да ида на лекция.
Вчера в БИАД беше супер. Бяхме се разбрали компанията преди самата дискотека да идем да пийнем по нещо евтинко така за отскок. Отидохме в Катерината, където голямото питие(ама българско) ти е 160гр. и струва по-малко от 5лв. Там обърнах две водчици, уж Търговище, големи разбира се. Харесва ми, че сервитьорките са от интелигентните и не задават тъпи въпроси от рода на "Водката малка ли да бъде или голяма?" Винаги съм възприемал този въпрос като лееееко унизителен. 300 и кусур грама ме напиха доволно, дори повече отколкото мислех, но беше перфектно. От Катерина до БИАД - 5мин. Като влязохме обаче към 00.00 ми направи впечатление, че то нямаше един човек вътре. Нашата компания от около 10ина души, всъщност по-малко, представляваше половината от клиентелата. Имаше няколко души на бара и трима на една маса близо до нас, които се оказа, че се познават с някой от нашите. Благодарих на бога, че имаме резервация, ама си викам карай. За там имаше едн бутилка водка - смирноф, ябълка и един джин гордънс. Мен повече пиене не ми и трябваше, ама имам спомени, че май обърнах поне 2 чаши водчица и още толкова джин. Музиката я оценявам на 6 и тъй като бяхме хубава компания се получи весело. Пуснаха много от новите хитове, а моите приятели милите, нали си идват от чужбина и изобщо не ги няха чували. Аз нямам навика да седя до ранни зори в дискотеките и към 3, 3 и нещо си тръгнах. Бакшишът до вкъщи си заслужи 5 кинта, след като се държа изключително коректно с видимо пиян човек и не се изгаври с мен по никакъв начин. Тази сутрин обаче ми иде да си изповръщам червата от онова Търговище(едва ли е от Смирнофа или Гордънса) и затова професор Токушев ще ме прощава, ама трябва да съм пълен идиот, че да ида на лекция.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Няма вече Дали.
Има GRAND DE LUXE
Наистина е Гранд и наистина Де Лукс. Пфу - че не разполагахме с фотоапарат, да видите класа.
Снощи сцепихме точно откриването. Жееега, жеееега, в центъра на София... Освен Валдес, Райна и Теди, беше поканен и Любо Ганев.
До него се чувствах като детенце от детската градина. Чудех се столче ли, стълбичка да взема, че да се разберем.
За приятелката ми се сгъна на три ката
Входът е леко завишен - 10 мъжки и 5 дамски, цени не коментирам. Още разгадаваме какви са - за два малки руски стандарта и две коли ни вземаха 24. Даваме 20, сервитьорката - "не стигат", с 10 отгоре върна 3 по два. (Забележителното е, че има 2 левчета в заведението!)
Мани, важно е да си изкараш добре. Само тузарски компании имаше. Ако не познавате някой по-така, просто не ви съветвам да ходите. Ще бъдете в единия край. Иначе си е яко. А пък една руса танцьорка как се раздаваше... не е истина. Докоснах се до гърба й - водата течеше като чешма. Евала на момичето.
Едва станах преди малко. Якааа работа. Довечера Ивена и Кали ще са там, тъкмо 2 в 1, не е за изпускане шоуто
п.п. Прибирането също не беше безинтересно. В 94 съм заспал, пообиколил съм така, щото после установих, че рейса беше към центъра, стряскам се изведнъж, сам съм в рейса, долу контрольор гълчи някакъв. Аз забравих да си дупча билетчето, заспал съм моментално. Слизам, не мога още да се ориентирам и питам - "това студентски град ли е?"
Тоя - "Да" и продължава да вика на оня. Аз - "Приятна вечер", въпреки че беше 5:30, мернах Фантастикото и се прибрах. Контролата въобще не ме е пипнала
Довечера няма да пия толкова, даже никак, с колата ще цъкна. От петък трябва да се готвя за контролно. Схемата е жестока. Това контролно не е полято предварително, направо май залято.

Има GRAND DE LUXE
Наистина е Гранд и наистина Де Лукс. Пфу - че не разполагахме с фотоапарат, да видите класа.
Снощи сцепихме точно откриването. Жееега, жеееега, в центъра на София... Освен Валдес, Райна и Теди, беше поканен и Любо Ганев.
До него се чувствах като детенце от детската градина. Чудех се столче ли, стълбичка да взема, че да се разберем.
Входът е леко завишен - 10 мъжки и 5 дамски, цени не коментирам. Още разгадаваме какви са - за два малки руски стандарта и две коли ни вземаха 24. Даваме 20, сервитьорката - "не стигат", с 10 отгоре върна 3 по два. (Забележителното е, че има 2 левчета в заведението!)
Мани, важно е да си изкараш добре. Само тузарски компании имаше. Ако не познавате някой по-така, просто не ви съветвам да ходите. Ще бъдете в единия край. Иначе си е яко. А пък една руса танцьорка как се раздаваше... не е истина. Докоснах се до гърба й - водата течеше като чешма. Евала на момичето.
Едва станах преди малко. Якааа работа. Довечера Ивена и Кали ще са там, тъкмо 2 в 1, не е за изпускане шоуто
п.п. Прибирането също не беше безинтересно. В 94 съм заспал, пообиколил съм така, щото после установих, че рейса беше към центъра, стряскам се изведнъж, сам съм в рейса, долу контрольор гълчи някакъв. Аз забравих да си дупча билетчето, заспал съм моментално. Слизам, не мога още да се ориентирам и питам - "това студентски град ли е?"
Тоя - "Да" и продължава да вика на оня. Аз - "Приятна вечер", въпреки че беше 5:30, мернах Фантастикото и се прибрах. Контролата въобще не ме е пипнала
Довечера няма да пия толкова, даже никак, с колата ще цъкна. От петък трябва да се готвя за контролно. Схемата е жестока. Това контролно не е полято предварително, направо май залято.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
Баси...направо не мога да повярвам, Бетоне...
...разгадах те по психопрофил и представа, която съм си изградил от теб само във форума...никога не съм виждал никаква твоя снимка...
...а снощи в Де Лукс...седя...и гледам един човек пред мен..и си казвам "Това ако не е, Бетона...аз ташаците си режа!!!"
Е..оказа се, че си ти...да бях отишъл да се запознаем даеа....
...разгадах те по психопрофил и представа, която съм си изградил от теб само във форума...никога не съм виждал никаква твоя снимка...
...а снощи в Де Лукс...седя...и гледам един човек пред мен..и си казвам "Това ако не е, Бетона...аз ташаците си режа!!!"
Е..оказа се, че си ти...да бях отишъл да се запознаем даеа....
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Къде ме видя? На шефската маса и не ти беше удобно да дойдеш. Аз преди това бях до дансинга, па после не видя ли на второто излизане на Теди, че налазихме дансинга? Да беше се обадил. По психопрофила ти от форума как да предположа, че ще си там? Ама ти се кефиш, но си срамежлив. Не ми се оправдавай, че неволю си бил там. На "Изневерявам ти", откачи ли
защото ние да.
Довечера там ли ще си? Нали Ивенчето те кефи
Довечера там ли ще си? Нали Ивенчето те кефи

- Дичоу
- Легендарен флуудър
Усети тънката разлика...
Ти плащаш за да си там...а на мен ми плащат...и освен това алкохола ми е фрий...за това съм там...по работа
Иначе на тоя нещастник Валдес ми идеша да му разбия мутрата, като чух да се гаври с химна...
...това е недопустимо...химна умесен с разни чалги...в интро/реклама на нов чалга албум...наистина недопустимо
Иначе те видях точно на "Изневерявам тиииии"...беше изпаднал в див екстаз точно под сптрипт/денс мястото...
ааа...и бай да уей...Защо да не включвам печка в общежитието?!?!?!
Ти плащаш за да си там...а на мен ми плащат...и освен това алкохола ми е фрий...за това съм там...по работа
Иначе на тоя нещастник Валдес ми идеша да му разбия мутрата, като чух да се гаври с химна...
...това е недопустимо...химна умесен с разни чалги...в интро/реклама на нов чалга албум...наистина недопустимо
Иначе те видях точно на "Изневерявам тиииии"...беше изпаднал в див екстаз точно под сптрипт/денс мястото...
ааа...и бай да уей...Защо да не включвам печка в общежитието?!?!?!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
Ами аз ти казах само колата и водката. На Бейлиса и Тъламор Дюто не мога да ти кажа цената.Дичоу написа:Усети тънката разлика...
Ти плащаш за да си там...
Това вече е изтъркано. Дай нещо ново. На концерта на ФЕН пак така беше.Дичоу написа:съм там...по работа
Довечера пак ли ще си на работа? И да ми се обадиш! Иначе трябва да търся човекът-срамежливко.
Да, недопустимо беше и както видя не писах - станахме гордо на откриването на Де Лукс под звуците на химна, поруган от Валдес.Дичоу написа:Иначе на тоя нещастник Валдес ми идеша да му разбия мутрата, като чух да се гаври с химна...
Мъжете знаят защо.Дичоу написа:Иначе те видях точно на "Изневерявам тиииии"...беше изпаднал в див екстаз точно под сптрипт/денс мястото...
Сега върви по ФЕН. Поздрав за Дичооооууууу.
Ел. мрежата не е оразмерена за толкова консуматори, доказа се неколкократно напоследък.Дичоу написа:Защо да не включвам печка в общежитието?!?!?!