Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Re: Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?

Мнение от Prudence »

Ех, назад съм да... хаха ... Ох, дано скоро имаме резултати, че....
Ама тая вечер ще я отдадем на празнуване с моите съученици (бивши :( )
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
automobiliste
От дъжд на вятър

Мнение от automobiliste »

Оооо и аз отивам да полея матурките,пък като излязат резултатите ще му мисля(или пак ще ги полея)
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

И аз така, и аз.... :alien:
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
ТΞD
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от ТΞD »

Горканчовци! :3some:
Логиката на събитията показваше, че още вчера трябваше да сте научили оценките си, но то да не е СУдоку, че да му се търси логика. В крайна сметка сте 3-4 пъти по-малко като брой от историците тази година, писали сте много по-малко като обем, а все още чакате. Може би и проверяващите са 3-4 пъти по-малко, да не кажа и по-малко заради формата на изпита. Това са мои предположения. Едно е сигурно - оценки ще имате, дали днес, дали утре, въпрос на време е, важното е всеки да си намери начин за релаксация - кой бира, кой праскови, кой учене за редовната КСК. :roll: Успех и да се похвалите .. и дано не ви се налага да пишете есе на тема "До СУ и назад" :wink: :!:
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

ОО, мисля, че такава тема би била доста благодатна... :twisted: :mrgreen: :alien: :bounce:
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

"До СУ и назад"! Зловещо звучи :shock:

Голям смях беше на предварителния. Бях в 224, влязох и седнах до едно момиче. Започнаха да четат имена и се оказа, че съм седнала до единствената ми адашка в стаята. Викам си егати съвпадението, това ще е добър знак! Пиша аз, по едно време си почивам. Гледам, тя има надпис на гърба. Погледнах какво пише, е, стъжни ми се: "See you next summer". Викам си, че това вече не е добър знак :lol: Демек, че тая година няма да ме приемат :x
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
icequeenka
В началото бе словото

Мнение от icequeenka »

хехе :) спокойно.. в крайна сметка, ако не сме се справили добре този път, имаме втора възможност юли месец, а ако ли не - next summer :) сега и да ревем и да не ревем не можем да променим нещата. айде успех на всички
I can't wait to get next to you...
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология

Мнение от bubbly_water »

ама то е важало за тези зад нея :wink: ...най-вероятно ти като седяща на същия ред имаш някако предимство :P
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
svetleto89
Паисий
Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
Обратна връзка:

Мнение от svetleto89 »

Хаха, дано! :bounce: Тъпото е, че бях толкова вглъбена в това, което исках да напиша, че допуснах една глупава грешка още на първия ред! Написах запетая в таказа фраза: " Ето, че..."

:x Никога няма да си го простя, това е нещо елементарно, което знам! Тъпото е, че тогава не съм осъзнала за тая грешка и чак сега си спомних как го написах! Като сън ми беше всичко. Сигурно ще имам и други такива глупави грешки. Искам да знам вече оценкатаа,уааа, издивявам!
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.

Емили Дикинсън
Аватар
V.Avramov
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от V.Avramov »

Вие май тотално сте изпращели......А?Не че аз не сам!Днес поне 10 човека ми казаха,че гледам като пребозал.Ако и днес ги няма ще псувам вече :)
ПС:И на матурата сам се изложил 5.00 не е зле но не и добре......тоя моя правопис ще ме закопае..... :(
I'dont need wings to fly...but I'need House Music to TRY!
Аватар
joRJetTyYynA
В началото бе словото

Мнение от joRJetTyYynA »

Ако бях на мястото на чичковците и лелките от ФЖМК, щеше да ми е аааадски забавно да влизам от време на време в тоз форум, за да разведрявам деня си, четейки истеричните постове на бъдещите си колеги, НО НЕ СЪМ!!!Мале, хора, сигурно сме мн смешни отстрани, ама........Аз през 5 минути се разхождам да гледам има ли новини, но ..................................................................
Утре контролно ще правя на курса, а нищо не научих..:!!
Аватар
Machtwille
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Machtwille »

V.Avramov написа:Вие май тотално сте изпращели......А?Не че аз не сам!Днес поне 10 човека ми казаха,че гледам като пребозал.Ако и днес ги няма ще псувам вече :)
ПС:И на матурата сам се изложил 5.00 не е зле но не и добре......тоя моя правопис ще ме закопае..... :(
Аз съм малко по-добре от теб - 5.15

А в псуването може и аз да се включа :twisted:
Аватар
pSy_ZeRo
От дъжд на вятър
Специалност: Журналистика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от pSy_ZeRo »

Аз вкарах 97,50/100 на мъдурката, ама нищо не пречи да съм се позакопал на есето... скоро ще стане напълно ясно, надявам се :)
Smash the mirror, smash the dreams...
В началото бе словото

Мнение от black_milk »

ей хора , някой знае ли със сигурност последно какво са решили - оценката от матурата по литература задължително ли ще влиза в бала ... ? :? ... защото до сега съвсем различни отговори съм получавала и то уж от телефона обявен за справки с факултета... май и те самите не знаят :lol:
а колкото до резултатите - айде няма да споменавам и аз колко често проверявам форума ,че да не се психираме взаимно допълнително :lol: :lol:
the eternal strive for perfection...
vili_to
В началото бе словото

Мнение от vili_to »

Е това е супер зле в Софийския. Тия резултати само Бог знае кога ще излязат и си късаш нервите много стабилно...Накрая и 2 и 6 да имаш си като зомбиран от проверяване и чак след още седмица можеш да раегираш адекватно :lol:
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”