Ама тая вечер ще я отдадем на празнуване с моите съученици (бивши
Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Кога излзиат резултатите от изпита по журналистика?
Ех, назад съм да... хаха ... Ох, дано скоро имаме резултати, че....
)
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- automobiliste
- От дъжд на вятър
Оооо и аз отивам да полея матурките,пък като излязат резултатите ще му мисля(или пак ще ги полея)
И аз така, и аз.... 
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
- ТΞD
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Горканчовци!
Логиката на събитията показваше, че още вчера трябваше да сте научили оценките си, но то да не е СУдоку, че да му се търси логика. В крайна сметка сте 3-4 пъти по-малко като брой от историците тази година, писали сте много по-малко като обем, а все още чакате. Може би и проверяващите са 3-4 пъти по-малко, да не кажа и по-малко заради формата на изпита. Това са мои предположения. Едно е сигурно - оценки ще имате, дали днес, дали утре, въпрос на време е, важното е всеки да си намери начин за релаксация - кой бира, кой праскови, кой учене за редовната КСК.
Успех и да се похвалите .. и дано не ви се налага да пишете есе на тема "До СУ и назад"

Логиката на събитията показваше, че още вчера трябваше да сте научили оценките си, но то да не е СУдоку, че да му се търси логика. В крайна сметка сте 3-4 пъти по-малко като брой от историците тази година, писали сте много по-малко като обем, а все още чакате. Може би и проверяващите са 3-4 пъти по-малко, да не кажа и по-малко заради формата на изпита. Това са мои предположения. Едно е сигурно - оценки ще имате, дали днес, дали утре, въпрос на време е, важното е всеки да си намери начин за релаксация - кой бира, кой праскови, кой учене за редовната КСК.
Глупости правят умните хора. За останалите това е ежедневие.
Оскар Уайлд
Оскар Уайлд
ОО, мисля, че такава тема би била доста благодатна...

- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Курс: първи
- Обратна връзка:
"До СУ и назад"! Зловещо звучи
Голям смях беше на предварителния. Бях в 224, влязох и седнах до едно момиче. Започнаха да четат имена и се оказа, че съм седнала до единствената ми адашка в стаята. Викам си егати съвпадението, това ще е добър знак! Пиша аз, по едно време си почивам. Гледам, тя има надпис на гърба. Погледнах какво пише, е, стъжни ми се: "See you next summer". Викам си, че това вече не е добър знак
Демек, че тая година няма да ме приемат 
Голям смях беше на предварителния. Бях в 224, влязох и седнах до едно момиче. Започнаха да четат имена и се оказа, че съм седнала до единствената ми адашка в стаята. Викам си егати съвпадението, това ще е добър знак! Пиша аз, по едно време си почивам. Гледам, тя има надпис на гърба. Погледнах какво пише, е, стъжни ми се: "See you next summer". Викам си, че това вече не е добър знак
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
Ако пчелата не пристига -
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- icequeenka
- В началото бе словото
хехе
спокойно.. в крайна сметка, ако не сме се справили добре този път, имаме втора възможност юли месец, а ако ли не - next summer
сега и да ревем и да не ревем не можем да променим нещата. айде успех на всички
I can't wait to get next to you...
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
ама то е важало за тези зад нея
...най-вероятно ти като седяща на същия ред имаш някако предимство 
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
- svetleto89
- Паисий
- Специалност: Магистратура Литература, кино и визуални изкуства
- Обратна връзка:
Хаха, дано!
Тъпото е, че бях толкова вглъбена в това, което исках да напиша, че допуснах една глупава грешка още на първия ред! Написах запетая в таказа фраза: " Ето, че..."
Никога няма да си го простя, това е нещо елементарно, което знам! Тъпото е, че тогава не съм осъзнала за тая грешка и чак сега си спомних как го написах! Като сън ми беше всичко. Сигурно ще имам и други такива глупави грешки. Искам да знам вече оценкатаа,уааа, издивявам!
От какво се прави ливада?
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
Нима не знаеш?
Трева -
и една пчела -
и да мечтаеш.
мечтата стига.
Емили Дикинсън
- V.Avramov
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: http://forum.uni-sofia.bg/gallery/
- Обратна връзка:
Вие май тотално сте изпращели......А?Не че аз не сам!Днес поне 10 човека ми казаха,че гледам като пребозал.Ако и днес ги няма ще псувам вече
ПС:И на матурата сам се изложил 5.00 не е зле но не и добре......тоя моя правопис ще ме закопае.....
ПС:И на матурата сам се изложил 5.00 не е зле но не и добре......тоя моя правопис ще ме закопае.....
I'dont need wings to fly...but I'need House Music to TRY!
- joRJetTyYynA
- В началото бе словото
Ако бях на мястото на чичковците и лелките от ФЖМК, щеше да ми е аааадски забавно да влизам от време на време в тоз форум, за да разведрявам деня си, четейки истеричните постове на бъдещите си колеги, НО НЕ СЪМ!!!Мале, хора, сигурно сме мн смешни отстрани, ама........Аз през 5 минути се разхождам да гледам има ли новини, но ..................................................................
Утре контролно ще правя на курса, а нищо не научих..:!!
Утре контролно ще правя на курса, а нищо не научих..:!!
- Machtwille
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз съм малко по-добре от теб - 5.15V.Avramov написа:Вие май тотално сте изпращели......А?Не че аз не сам!Днес поне 10 човека ми казаха,че гледам като пребозал.Ако и днес ги няма ще псувам вече![]()
А в псуването може и аз да се включа
- pSy_ZeRo
- От дъжд на вятър
- Специалност: Журналистика
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Аз вкарах 97,50/100 на мъдурката, ама нищо не пречи да съм се позакопал на есето... скоро ще стане напълно ясно, надявам се 
- black_milk
- В началото бе словото
ей хора , някой знае ли със сигурност последно какво са решили - оценката от матурата по литература задължително ли ще влиза в бала ... ?
... защото до сега съвсем различни отговори съм получавала и то уж от телефона обявен за справки с факултета... май и те самите не знаят
а колкото до резултатите - айде няма да споменавам и аз колко често проверявам форума ,че да не се психираме взаимно допълнително

а колкото до резултатите - айде няма да споменавам и аз колко често проверявам форума ,че да не се психираме взаимно допълнително
the eternal strive for perfection...
Е това е супер зле в Софийския. Тия резултати само Бог знае кога ще излязат и си късаш нервите много стабилно...Накрая и 2 и 6 да имаш си като зомбиран от проверяване и чак след още седмица можеш да раегираш адекватно