Та да не се стреснеш, като изведнъж ти изскочи някаква лелка и ти предложи 4 снимки за 26лв...
Какво ви направи щастливи днес?
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
На сватбата на моята приятелка преди месец и нещо имаше някакви нахални фотографи, които дойдоха после в ресторанта да искат да им купуваме снимките. Цените бяха кожодерски, а качеството - гадно. Освен това си имахме двама фотографи - аз с камера и един приятел с фотоапарат
Та да не се стреснеш, като изведнъж ти изскочи някаква лелка и ти предложи 4 снимки за 26лв...
- Лорд Носферату
- Легендарен флуудър
- Специалност: Английска филология
- Курс: четвърти
Не е моя, но ако кажеш - взимам яCrematory написа:Бе за кум може да не те поканихме, ама с тая камера, добре би ни дошъл![]()
На нас ни предложиха някаква оферта от 15 снимки за 30 лева...Още не знам?!
Не знам какви ще бъдат вашите, но онези бяха гадни. Все кофти моменти бяха уцелили. Едната я бяха изкарали по-голяма от А4, ама там булката изглеждаше много пълна, а младоженецът точно тгава бе мигнал. И искат пари. И са много упорити!
Онтопик: Събудих се както си трябва
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Преди малко се прибрах от един невероятен спектакъл! Това беше достатъчно да ми разхубави целия ден!
Самодейци от побратимения на Ботевград мордовски град Саранск изнесоха невероятно представление пред ботевградската публика. Страхотни танци, прекрасни носии, костюми, усмивки, майсторски изпълнения, песни... Обстановката беше неповторима! Убедих се, че няма друга като руската душа... Това е един непресъхващ извор на радост, на песни и на танци. Както руският човек умее да се весели, май никой друг не може... През цялото време гледах със зяпнала уста! Имат чудесен фолклор, а носиите им направо ми скриха шапката...
Ех, ето нещо, което може да ми сгрее душицата!
Самодейци от побратимения на Ботевград мордовски град Саранск изнесоха невероятно представление пред ботевградската публика. Страхотни танци, прекрасни носии, костюми, усмивки, майсторски изпълнения, песни... Обстановката беше неповторима! Убедих се, че няма друга като руската душа... Това е един непресъхващ извор на радост, на песни и на танци. Както руският човек умее да се весели, май никой друг не може... През цялото време гледах със зяпнала уста! Имат чудесен фолклор, а носиите им направо ми скриха шапката...
Ех, ето нещо, което може да ми сгрее душицата!
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- make_silence
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка:
Днес определено ми е ден
За втори път пиша в тази тема
Преди малко родителите ми подариха страхотна машина за кафе+ много сладки чашки за кафе
(за тези, които незнаят аз имам мания клоняща към зависимист към кафето и всичко свързано с него)Направо си ссе чувствам щастлива
П.П. Morgana от Монтана съм да
А ти не бъди лоша внучка, а ела на баба си на гости

П.П. Morgana от Монтана съм да
- FataMorgana
- Вазов
- Обратна връзка: