Строго конфиденциалните разговори на Етнолозите!

Подфорум към Историческия факултет

Модератор: sientelo

Публикувай отговор
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър
Курс: втори

Re: Строго конфиденциалните разговори на Етнолозите!

Мнение от MARRISSA »

Хора, може ли някой да ми прати програмата по стара история, защото отново имам проблем с намирането й? Благодяря предварително :)
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

http://www.myspace.com/thesurfrider_ibiza
Аватар
daisyto
От дъжд на вятър

Мнение от daisyto »

Не от висотата, от низостта ми се гади.
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Аз и този път не съм разбрала за изпита по българска етнология, включват ли се занаятите в конспекта?
Ти виждаш нещата и питаш "Защо?", аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "ЗАЩО НЕ?"

Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Ей, етнолози от 1ви курс, айде утре (10.07.08) да се съберем някъде по случай края на сесията. Ако имате желание пичете ми в skype или ми званнете, ако сте съгласни и имате някакви идеи.

vanityfair
В началото бе словото

Мнение от vanityfair »

Поръчения на доц. Стоилов за практиката колеги ;)

1.Общи задачи (или спасителни сламки, ако не излезе на терен каквото търсим)
- Биографичен и Генеалогичен метод
- Ролята на традицията (каквото и да значи това)

2.Тръгване
20.07.2008 год.; 8.00h на старата автогара (срещу новата автогара)

3.Да носим:
- удобни обувки, два чифта (без чехлички и сандалетки колежки моля ви :glasses10: )
- лосион против изгаряне
- лекарства, ако ползваме
- подходящи за пред консервативното родопско общество дрехи (в превод без виждащи се пъпове, крака и бюстове)
- шапка
- пуловер или друга връхна дреха в случай на дъжд (все пак това, че е лято не значи, че ще е постоянно 40 градуса :reindeer: )
- фотоапаратура

4. Допълнения
- дами, не пушете пред информаторите
- трябва да предадем един екземпляр от проучването на хартиен носител и един екземпляр на електронен носител

П.С. айде сериозно утре да полеем сесията. :occasion7: :occasion5:
Последно промяна от vanityfair на 11 Юли 2008, 07:10, променено общо 1 път.
Sometimes there is so much beauty in the world, I feel like I can't take it.
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Хахах тоя доц. Стоилов ме радва :lol: :lol: :lol: ама ще си е доста тежичко по отношение на облеклото, а за пушачите - мислете му хаха :lol: :lol:

Аватар
orion_elira
Да живей словото
Специалност: Етнология
Курс: трети

Мнение от orion_elira »

леллелел Теди душо уби ме :shock: :roll: :shock: ... е ако някой ми каже кое от тея неща ще е спазенооо :lol: дори за часа за тръгване .. та то половината ще закъснеят :lol: :lol: :lol: и като изключим частта за дрехите(предполагам че на 20 години вече всеки знае как се менят климатичните условия и може да си подреди багажа) всичко останало е изпълнимо в някъв идеален случай на роботизирани действия :mrgreen:
истината е че практиката ще е алкохол, купон, лудница, спане по пейките в селото и помеждодругото няколко разговора с мили възрастни хорица :blackeye: :bounce: :drunken: :albino:

П.П.: Изобщо не съм се задържала в нас тея дни .. жалко явно изпуснах поредното празнуване на края на мъките ... :mrgreen: ама и без тва нямам сили за повече :drunken: .. кажете после как сте изкарали ;)
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
vanityfair
В началото бе словото

Мнение от vanityfair »

Според мен той си говори за всеки случай да не би поне един курс да се окаже дисциплиниран, но му е напълно ясно, че няма да сме точно толкова послушни и отговорни.

никак не сме изкарали, защото не се събрахме. нищо - в Златоград щем не щем не може да не се съберем.
Sometimes there is so much beauty in the world, I feel like I can't take it.
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

О, Рали напълно съм съгласна с теб - там ще е купона няма начин, иначе събиране нямаше, но поемам инициативата в Златоград да организирам поне едно събиране на всички от курса в някоя кръчма (както си му е редът! :twisted: ) пък дано успея :) А я да ви попитам промени на въпросниците правили ли сте си? (моя има нужда, уви не знам дали работи факултетната библеотека и дали я има въпросната книга, която ми трябва)

Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

Е ако на Златоград не успеем да се съберем всички не знам кога ще стане :mrgreen: Най-малкото алкохолът сплотява хората :drunken: :blackeye: :mrgreen: Намам търбение вече.. тая София ме захлупва :evil: :mrgreen:
А за въпросника.. аз моя също трябва да го преработвам .. ама нямам нииикво време .. а и ако оставя това настрана .. страшно много ме мързи :roll: аз не се притеснявам толкова, защото така и така окончателния вариант на въпросника ще е оформен в процеса на работа :)
"Винаги ще вярвам, че светът е прекрасен и хората са добри по природа. Ако това ме прави непригоден, добре! Предпочитам цял живот да бъда посредствен, отколкото да приема нечия жалка реалност."
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Аха, еми аз май няма да го променям за самата практика, после ще му мисля :) А тая София вече не се понася, айде да заминаваме по-бързо, че нямам търпение :mrgreen:

Аватар
orion_elira
Да живей словото

Мнение от orion_elira »

айдееееееееееееее тръгнахме ли ?!?!??!?!
най-накрая дойде тая практика, а дано мине добре да разказваме после и ние на зайците колко е яко :mrgreen:
Утре в 8 вс да са на линия и GO GO GO GOOOO :iroc:
Аватар
etnolojka:)
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от etnolojka:) »

айде колеги доживяхме :D остана още многоооо малко, а чакаме от октомври месец, даже от септември :lol: много сме слушали за прословутата практика, дано наистина се окаже толкова яко колкото всички казват :occasion5: :D :wink: хайде до след малко на гарата :D :wav:
Не си давай много зор,най-хубавите работи се случват,
когато най-малко ги очакваш!При мен има чар и красота,при мен има сила и изражение,не мисля логично,а динамично,живея живота така както ми харесва,живея за удоволствието,защото съм направена от него!
Аватар
MARRISSA
От дъжд на вятър

Мнение от MARRISSA »

Ама вярно се оказа много яко, а ?! :mrgreen: :headbang: :hello1: :occasion9: :occasion5: Аз лично съм много доволна, а ще бъда още повече, когато ми пратите още снимчици :mrgreen:

Аватар
W140
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от W140 »

http://www.panoramio.com/user/1141979

малко снимки от иптере и алтънкъсаба :)
Публикувай отговор

Обратно към “ИФ”