НЕ НА ЖЕНСКИТЕ МУСТАЦИ !!!!!!

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: НЕ НА ЖЕНСКИТЕ МУСТАЦИ !!!!!!

Мнение от black_lady »

Xin написа:Не си ми казала лично на мен, но си го казала по принцип на всички жени. Грешиш, че не си спестявам консервативните виждания, много спестявам, повярвай. Не ме познавш. Други започнаха кампанията срещу подписа ти тогава, аз само се включих и не мисля, че сгреших. Никога не съм твърдяла, че си ненормална. Напротив, твърдя, че имаш право да бъдеш такава, каквото си, но и всеки друг има право да бъде такъв какъвто е и ако се харесва с мустаци, проблемът си е негов, не твой, нали?
И къде съм го казала на всички жени, не разбрах? Нещо продължаваш да говориш на изуст... И, да, повече от очевидно е, че аз заради излишно окосмяване проблем едва ли някога ще имам :roll: Колкото до нещата, които спестяваш, просто не смея да си представям, но предпочитам и да не ми се налага. И без това се посмях предостатъчно за една вечер :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Rest[in]Pieces
В началото бе словото

Мнение от Rest[in]Pieces »

@Xin
Моме, никой не е формирал универсална представа за красота, щото такова животно няма. Просто определен брой души от определени снимки си формирахме определена представа за теб. Моето мнение няма да ти хареса, но всъщност не ми пука. Поддържай се както искаш. Или не прави нищо като не искаш. Как си изглеждаш е твой проблем. Ама верно е проблем, така че се замисли малко.
Xin написа:Но ако тя не те пита за мнението ти и не се интересува от него, нямаш право да и казваш :"Грозна си!", нали?
Ти ли ще кажеш кой какво право има? Та нали ти разправяш да не те учат как да живееш и т.н.?
Вземи се спри малко, не нареждай. За никого тук не си важна особа и никой няма да ти слуша правилата. Обърни внимание най-вече на последното изречение, защото гледам си вярваш. Не че има нещо лошо да си вярваш, ама си вярвай на ум :)
В Чужденеция всички ли ти спазват изискванията от типа "абе не ми казвай какво да правя, бееее"? Щото трябва да са доста малоумни, за да го направят. А ти трябва да си доста заблудена, за да си мислиш, че някой би го направил.

И имайки предвид, че си повлияна от чужденците, явно всичките си живеете в своята малка утопия. Тъй че хубаво се замисли кой на чий пръст не може да стъпи.
Изображение
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

xin,в случая НИКОЙ НИЩО НЕ Е КАЗАЛ ЗА ТЕБ! говорим си попринцип кой как ги вижда нещата.защо мислиш,че уча другите как да изглеждат,всеки сам решава.аз си изказвам мнението,както и останалите. набъркахте разни неща,които нямат нищо общо с темата. не се заяждайте! сега излиза,че ти си "кон с капаци" и не приемаш чуждото виждане.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

De tantos desejos aflitos...
Аватар
Rest[in]Pieces
В началото бе словото

renesanz написа:xin,в случая НИКОЙ НИЩО НЕ Е КАЗАЛ ЗА ТЕБ!
Аз казах :drunken:
Изображение
Аватар
Плазмодий
Легендарен флуудър
Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"

Мнение от Плазмодий »

Xin написа:
Плазмодий написа:Щом мен не ме интересуват всички тези неща,теб защо трябва да те интересува мнението на другите от което явно си твърде зависима.И не си ми кака,защото моята кака не би имала по голяма трета вежда от моята,сега схвана ли идеята?
Кака съм ти на години, не защото много ме харесваш, знам, че не ме харесваш и го приемам като комлимент, честно казано. Мен чуждото мнение за мен не ме вълнува особено. Ако ме вълнуваше щях да викам в хор с вас:"Долу мустаците!" Мен ме вълнува принципът. Ако съм с мустак и дойда да ти се натискам, оплачи се от мен. Но ако просто си вървя по улицата и като Настрадин Ходжа да съм, това не те засяга. Не е ли така?
Ясно стана,че не си четеш предишните постове и в усилието си да нареждаш на тоя и оня си противоречиш твърде.А ако дойдеш да ми се натискаш със загладен до блясък мустак,ще те наплюя в окото и ще избягам :oops:
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

Rest[in]Pieces написа:
ти каза,но аз не съм я поучавала,както ме обвини. просто защото не ме интересува.
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”

Аватар
Rest[in]Pieces
В началото бе словото

Xin написа:С кого и как правя секс също си е мой проблем, не твой.
И не е само твой. Като заговорихме за проблеми, чувал съм, че китайците са доста пропорционални (малко на малко на малко). Я ми кажи, незадоволеността ли ти се отразява толкова зле? Щото си като някоя с перманентен ПМС.
Изображение
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

Rest[in]Pieces, мнението ти не ме вълнува. Всъщност, както казах и на Плазмодий, приемам го като комплимент. Бих се чувствала доста странно ако някой от вас ме беше харесал. Целият ми съзнателен живот е стремеж да не се харесвам на такива като вас. Повярвай. Там пак изглеждах добре. Ако ме видиш сега, ще се уплашиш и това е целта, да плаша такива като теб, за да не се налага да губя време да ги разкарвам.
И този спор не го водя, защото ме интересува мнението на другите за мен. Водя го защото другите явно са много заинтригувани от моето мнение за тях :lol:
Плазмодий, не бой се, и последният мъж на земята да си, пак няма да дойда да ти се натискам, въпросът не е в това. И не си противореча. От самото начало твърдя само едно: ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ИЗГЛЕЖДА ТАКА КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГО ПОУЧАВА В ТОВА ОТНОШЕНИЕ!
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Аватар
Xin
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Xin »

renesanz написа:
Rest[in]Pieces написа:
ти каза,но аз не съм я поучавала,както ме обвини. просто защото не ме интересува.
Ти не си поучавала мен конкретно. Но целта на тази тема е в това-да учи другите как да изглеждат, не е ли така?
The Forbidden Lady from the Forbidden floor ;)
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Леле леле... тук настана някакво масово объркване и неразбиране на мненията. Изкарахте Xin някакво нечистоплътно същество, налагащо възгледа си на всички останали. Я се спрете за малко и се дръжте по-прилично. Тук, както renesanz посочи, не става въпрос за нито за Xin, за мен, black_lady или когото и да било друг конкретно, а за нещата по принцип. Става въпрос за това, че ако на една жена й харесва да си ходи с голям мустак, никой не може да й каже копче. Е, освен ако самата тя не попита някой за мнението му, но това вече е друго нещо. Ако тя си се чувста добре, нека така си живее. Това, че нито едно момче не би се захванало с нея си е чисто неин проблем. Никой не казва, че жените не трябва да се поддържат, да се обезкосмяват и да държат на хигената си. Това, което се казва е, че ако човек реши да не си поддържа тялото, избора си е изцяло негов. Последиците от този избор също.
Никой не харесва нехигенични хора, това е ясно. Ясно е също, че тук такива няма, за разлика от твърденията на Плазмодий. Никой обаче и няма правото да ходи напред назад да си изказва мнението, понякога по доста груб начин, както и видяхме в тази тема, без да са го питали какво мисли по въпроса за конкретен човек.
Аз като видя момиче, което не ми харесва по една причина или друга, няма да тръгна да й говоря как и защо не ми харесва и аз как по принцип харесвам жените, и че тя също трябва да стане така. Виж, ако дойде и ме помоли да си кажа мнението, нищо няма да й спестя. Но така просто да налагам моите собствени вкусове и предпочитания - най-малкото е тъпо и детинско.
Та, драги другари и другарки, за това в общи линии става въпрос. Пак казвам - никой не твърди, че жените и мъжете трябва да ходят мръсни и неподдържани. Това на никой от нас не би се харесало. Обаче някой избере ли да живее по даден начин - прав му път, ние няма как да му се мешаме в личните неща.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
Rest[in]Pieces
В началото бе словото

Xin написа:Rest[in]Pieces, мнението ти не ме вълнува. Всъщност, както казах и на Плазмодий, приемам го като комплимент. Бих се чувствала доста странно ако някой от вас ме беше харесал. Целият ми съзнателен живот е стремеж да не се харесвам на такива като вас. Повярвай. Там пак изглеждах добре. Ако ме видиш сега, ще се уплашиш и това е целта, да плаша такива като теб, за да не се налага да губя време да ги разкарвам.
И този спор не го водя, защото ме интересува мнението на другите за мен. Водя го защото другите явно са много заинтригувани от моето мнение за тях :lol:
Плазмодий, не бой се, и последният мъж на земята да си, пак няма да дойда да ти се натискам, въпросът не е в това. И не си противореча. От самото начало твърдя само едно: ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ИЗГЛЕЖДА ТАКА КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ И НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ГО ПОУЧАВА В ТОВА ОТНОШЕНИЕ!
Бе наеш' колко ме вълнуват интересите ти и заинтересоваността към чуждите мнения? Всъщност, предполагам и Плазмодий би ти го казал, НЕ Е КОМПЛИМЕНТ! Мани ги тия капаци. Целият ти съзнателен живот е да си набиеш, че си велика като си непукист. И да убеждаваш другите, че всъщност за нищо не ти пука. И себе си да убеждаваш в същото. Пък аз ти гарантирам, че между мен и Плазмодия няма нищо общо, така че номерът с "такива като вас" не минава.
Този спор го водиш щото си мислиш, че можеш да се покажеш като уникална и като човек със собствено мнение. Ама и двете невинаги са хубави качества.
А за Плазмодия съм сигурен, че и единствената жена на земята да си, пак няма да иска да му се натискаш.
Ти от самото начало си твърдиш нещо, а всъщност искаш да изглеждаш примерно така, ама ти е тъпо, че не можеш. Твоя работа. Ама избивай комплекси другаде.
Колкото до целта на тая тема - целта на тая тема е да каже, че женските мустаци НЕ са нещо красиво според ничии критерии.
Изображение
Аватар
Don Horhe
Легендарен флуудър
Специалност: Китаистика
Обратна връзка:

Мнение от Don Horhe »

Rest[in]Pieces написа:
Xin написа:С кого и как правя секс също си е мой проблем, не твой.
И не е само твой. Като заговорихме за проблеми, чувал съм, че китайците са доста пропорционални (малко на малко на малко). Я ми кажи, незадоволеността ли ти се отразява толкова зле? Щото си като някоя с перманентен ПМС.
Странно ми е как хора като теб се допускат до ВУЗ. Въобще нещо поне малко знаеш ли за китайския народ, за да изразиш иначе тъй невежото си мнение? Предполагам, че не. За това най-добре си замълчи и недей да се излагаш повече.
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)
Изображение
Аватар
renesanz
Легендарен флуудър

Мнение от renesanz »

Don Horhe написа:Леле леле... тук настана някакво масово объркване и неразбиране на мненията. Изкарахте Xin някакво нечистоплътно същество, налагащо възгледа си на всички останали. Я се спрете за малко и се дръжте по-прилично. Тук, както renesanz посочи, не става въпрос за нито за Xin, за мен, black_lady или когото и да било друг конкретно, а за нещата по принцип. Става въпрос за това, че ако на една жена й харесва да си ходи с голям мустак, никой не може да й каже копче. Е, освен ако самата тя не попита някой за мнението му, но това вече е друго нещо. Ако тя си се чувста добре, нека така си живее. Това, че нито едно момче не би се захванало с нея си е чисто неин проблем. Никой не казва, че жените не трябва да се поддържат, да се обезкосмяват и да държат на хигената си. Това, което се казва е, че ако човек реши да не си поддържа тялото, избора си е изцяло негов. Последиците от този избор също.
Никой не харесва нехигенични хора, това е ясно. Ясно е също, че тук такива няма, за разлика от твърденията на Плазмодий. Никой обаче и няма правото да ходи напред назад да си изказва мнението, понякога по доста груб начин, както и видяхме в тази тема, без да са го питали какво мисли по въпроса за конкретен човек.
Аз като видя момиче, което не ми харесва по една причина или друга, няма да тръгна да й говоря как и защо не ми харесва и аз как по принцип харесвам жените, и че тя също трябва да стане така. Виж, ако дойде и ме помоли да си кажа мнението, нищо няма да й спестя. Но така просто да налагам моите собствени вкусове и предпочитания - най-малкото е тъпо и детинско.
Та, драги другари и другарки, за това в общи линии става въпрос. Пак казвам - никой не твърди, че жените и мъжете трябва да ходят мръсни и неподдържани. Това на никой от нас не би се харесало. Обаче някой избере ли да живее по даден начин - прав му път, ние няма как да му се мешаме в личните неща.
само дето ти го обясни правилно,а тя реши да ни дава примери с жабите и селата......
Последно промяна от renesanz на 17 Фев 2008, 22:29, променено общо 1 път.

Аватар
Rest[in]Pieces
В началото бе словото

Mи, не, не знам много за китайския народ, говоря само за нещата, за които имам някакви сведения :bounce:
Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Проблемън на Син е, че не може да се изразява правилно. А когато видя, че не връзва правилно думите, за да изрази това което каза, почна да играе ролята на непукистката...
Освен т'ва, много е неприятно, да избиваме на знания, вииш ли не сички знаеме китайски и не сме "посланници за сътрудничество с космическата цивилизация Китай" (тоя цитат е от вашите преподаватели в ЦИЕК), та затуй сме жалки хора от "народа".
Твърдението, че се ОПИТВАШ да бъдеш най-малкото непривлекателна, за да филтрираш потенциалните мъже заинтересувани от тебе и деленето на МНОГО дебело на "селски ергени" и ... и тук не намирам правилна дума, понеже така и не знам, изобщо харесваш ли мъже.
can you say B-R-A-I-N W-A-SH-I-N-G
Мир и разбирателство да е и по-малка фенщина :) ( :mrgreen: )
medicate, medicate
Заключено

Обратно към “Любов, романтика...”