Историциииии.......
Модератор: sientelo
- koppakabbana
- Пишете, о, братя
- Специалност: МО
- Курс: семестриално завършил
az minalata godina za 4-5 dni u4ih po tozi predmet,izkarah 4 na testa-to po visoki ocenki nqma6e i nkraq na ustniq si izteglih nqkakuv abzac za koito i ponqtie si nqmah no s malko pove4e kusmet uspqh da hvana 5 a tq daje iska6e i za 6 da me izpitva no prosto godinite mi kucaha.taka 4e ne se pritesnqvaite
istori4ka
- sientelo
- Легендарен флуудър
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Ами лично моите впечатления от този изпит са доста положителни и ми се струва че това е сравнително лесен изпит в сравнение с някои други, което съвсем не означава че го подценявам, ами просто се опитвам да кажа да не се шашкат от него ами вместо това да седнат и да учат колкото могат за да видят че могат съвсем заслужено да си изкарат хубави оценки, просто всичко е в тяхни ръце
Иначе това само да мрънкат непрекъснато въобще не има помага за който и да било изпит
Като птичка в небесата 
- Ton4eto
- Летописец Виртуоз
- Курс: трети
- Обратна връзка:
а пита ли от кой автор е?колко града, реки и племена ви беше дала да попълните на картата? и спомняш ли си някои...snowwhite написа:az minalata godina za 4-5 dni u4ih po tozi predmet,izkarah 4 na testa-to po visoki ocenki nqma6e i nkraq na ustniq si izteglih nqkakuv abzac za koito i ponqtie si nqmah no s malko pove4e kusmet uspqh da hvana 5 a tq daje iska6e i za 6 da me izpitva no prosto godinite mi kucaha.taka 4e ne se pritesnqvaite
I don't know where I belong
But I'll be moving on...
But I'll be moving on...