6 неща, които не знаеш за мен :)

Място за дискусии на протребителите на форума на СУ

Модератор: Плазмодий

Заключено
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: 6 неща, които не знаеш за мен :)

Мнение от alter ego »

Аха, защото аз обичам само топло кафе, даже горещо, което е едно от 6-те неща, но другите 5 просто ги нямам - открит съм напълно пред вас... :)
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Да бе, а аз съм наследник на Александър Македонски
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Blood Countess »

1. Тотално влюбена съм във Финландия - в страната, в езика, в хората, в културата, във финландския метъл :mrgreen: . Мечтата ми е един ден да заживея там или пък да си имам някоя скромна, няколкоетажна хижичка на брега на Пиелинен или пък в центъра на Хелзинки, която да посещавам поне веднъж годишно :mrgreen: .
2. Напоследък нерядко се замислям дали занапред да не се занимавам с някакъв вид терапия, макар че и клиничната, и криминалната психология ми се струват доста добри алтернативи :roll: .
3. Обичам да си правя дългосрочни планове за бъдещето и да гоня определени цели. Никога не живея ден за ден.
4. Много обичам да гушкам. Изображение
5. Все по - често се хващам как дори в съвсем обикновени и неангажиращи разговори се опитвам да анализирам хората - казаното от тях или дори най - дребните невербални сигнали. Сайко :? .
6. Много, ама МНОГО ми се ходи на форумна, защото ви забравих сладките муцунки, хора! :)

Бонус:
7. Като въведеш в Google "Blood Countess", темата за рождения ми ден от миналата година излиза точно на седмо място :lol: 8)
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

I swear I'm not the devil though you think I am...
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Тази ми е една от най-любимите теми, затова ще се разпиша за n-ти път :compress: :colors:

1. Старая се всеки ден да консумирам: мед, зелен чай, много вода, мъничко ябълков оцет, неподсладени мюсли с високо съдържание на овесени ядки, мляко и ПЛО-ДО-ВЕ! (последното под формата на салата)
2. От само няколко дни (!) съм die-hard фен на каланетиката :oops: Странното е, че когато бях пробвала преди години, ми се видя смотана и бозава, а сега не мога да си отлепя **** от пода на фона на упражненията на Калън Пинкни! Тази жена е богиня, а едночасовите й сесии минават неусетно!
3. Имам котка-будилник -- всяка сутрин, около 4-5-6-най-късно-7 ч. (варира от това колко точно е гладна и колко й се беснее), Миша настървено ме разбужда, ближейки ме, потупвайки ме с лапа, мъркайки като бормашина, или скубейки ми лекичко косата. Тя изобщо не разбира, че нощите са за СЪН, а не да скачаш на мама по главата! :evil:
// Но като изключим това, имам най-сладкото к'отенце на света! :love3:
4. Обожавам да сладкаро-кулинарствам. Като цяло не съм голям експерт в готвенето, но обожавам да приготвям сладки неща -- сладкиши, курабийки и бисквити, ароматни меденки, нарязани с формички на зайчета, патета и т.н. Може да се каже, че сама сътворих рецепта за плодова пита, достойна да се съревновава с тази на "Неделя" :cyclopsani: (не е нищо гениално, но е страшно сполучлива).
// Винаги, когато ми се дояде нещо конкретно, предпочитам да си го измайсторя сама, отколкото да си го набавя по друг начин (:
5. Смятам да се откажа от художествената гимнастика. Решението бе взето изключително трудно, вземайки се предвид няколко причини. Хубавото е, че има една дузина прекрасни клипчета за тренировки в домашни условия, както вече намекнах в точка 2 :) :mrgreen: И по които безобразно се зарибих напоследък!!!... буквално в главата ми кънти: one, two, three, four, five, six, seven, eight...
6. Тея шест неща се оказаха предимно спортни и хранителни :lol: , но не мога да се сдържа да не кажа, че почти ме отвращава нулевата физическа активност у хората и откровения им мързел да се захванат на някакъв спорт (било то и кикерене вкъщи, както вече се уверихте :mrgreen: ). Отвращава ме и как храната, от която сме заобиколени, е бъкана с вредни съставки (изобщо да не споменаваме химиите и консервантите), дори в собствените ни кухни (бяла захар, сол, олио). Самата аз имам изключително лоши хранителни навици, така че смятам да си наложа да променя това... (макар и да е в противовес с точка 4 :cry: )
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

MERCES_LETIFER написа:
6. Тея шест неща се оказаха предимно спортни и хранителни :lol: , но не мога да се сдържа да не кажа, че почти ме отвращава нулевата физическа активност у хората и откровения им мързел да се захванат на някакъв спорт (било то и кикерене вкъщи, както вече се уверихте :mrgreen: ). Отвращава ме и как храната, от която сме заобиколени, е бъкана с вредни съставки (изобщо да не споменаваме химиите и консервантите), дори в собствените ни кухни (бяла захар, сол, олио). Самата аз имам изключително лоши хранителни навици, така че смятам да си наложа да променя това... (макар и да е в противовес с точка 4 :cry: )
Ах, докъде стигнахме - да си казваме в очите, че се отвращаваме една от друга... :cry: :lol:

1. Аз пък мразя да спортувам. Изпитвам непоносимост от всякакъв вид физически упражнения и ги намирам за пълна загуба на време - време, което може да бъде запълнено с интелектуална или социална дейност, например.

2. И като сме подхванали хранителната тематика: От близо месец не усещам почти НИКАКВА необходимост да ям месо! :shock: Да не кажа, че на моменти ми става дори гадно от него, освен ако не е пилешко. За сметка на това постоянно ми се ядат зеленчуци или някакви постни ястия. Започвам да се плаша - преди не сядах на масата, ако менюто ми не включваше поне пържола или месни хапки, а сега... :shock:

3. Тотално разочарована съм от СУ като институция и от Психото като специалност. Вече зачерквам с хиксчета дните, които ми остават в този т. нар. "университет" :evil: .

4. Напоследък много хейтя, но най - странното е, че ми харесва. :mrgreen:

5. Нямам търпение да дойде юни и да замина за Нюпорт. :JC_cupidgirl:

6. Търся си компания за концерта на Парадайс Лост. Ениуан? :roll:
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."

Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Е, забравих да допълня, че това не включва хората, които НЯМАТ НУЖДА от упражнения и режими, за да изглеждат добре :cheers: :flower: :albino: :drunken:

Но останалите стареем и бавничко навлизаме във времето, в което всяка година качваш по килце-две, които, каквото и да правиш!!!... не се махат. :? Съдя по себе си.

// Ванчи, напоследък двете само си разменяме постове "Нямах предвид теб" :lol:
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Знам бе, Иринчи, само се лигавя :oops: .

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

MERCES_LETIFER написа:Но останалите стареем и бавничко навлизаме във времето, в което всяка година качваш по килце-две, които, каквото и да правиш!!!... не се махат. :? Съдя по себе си.
Ти пък като си тръгнала да старееш :lol:

Дедо ти какво да каже? :bigsmurf:
gogigagagagigo
Легендарен флуудър

Мнение от gogigagagagigo »

My will be done!!!
Аватар
Paschendale
Пишете, о, братя
Специалност: Право (I hope so)
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Paschendale »

Мразя светлината.

За 5 години в гимназията сигурно имам около 1000 отсъствия.

Намразих жените след като в 8ми клас се влюбих в по-голямо момиче и тя ме отряза.

Оттогава съм на принципа "дупчи ги, режи ги, ший ги докато си млад".

Има само един човек когото смятам за приятел, останалите са просто добри познати.

Постоянно ми е скучно...

The infidels have ignored our warnings, and for that, they must be exterminated. Let the purgation begin!
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

И си на около 18 ;)?
medicate, medicate
Blood Countess
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

phoebe написа:И си на около 18 ;)?
:JC_goodpost:

Аватар
Paschendale
Пишете, о, братя
Специалност: Право (I hope so)
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Мнение от Paschendale »

Да, но това не променя факта че на жена не трябва да се дава нищо което не може да носи вечер :pirate:
The infidels have ignored our warnings, and for that, they must be exterminated. Let the purgation begin!
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

Paschendale написа:Да си призная честно, доста цикля писи игрички :] Предимно УоУ, но реших че до юли месец няма да си плащам акаунта, защото платя ли си го - да забравя да вляза висше тая година... Та сега съм на Rise of Nations, Warcraft III, Assassin's creed от време на време като ми се доубиват иноверци и така...
то не е мн трудно да познаеш ;)
Изображение
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

Paschendale написа:Да, но това не променя факта че на жена не трябва да се дава нищо което не може да носи вечер :pirate:
Спокс. Като пишеш, всякаш чета себе си (то и други форумци така).

Ще мине време, ще намериш някоя по мярка ;) Имаш предпоставките.
medicate, medicate
Заключено

Обратно към “Потребители”