6 неща, които не знаеш за мен :)
Модератор: Плазмодий
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: 6 неща, които не знаеш за мен :)
Аха, защото аз обичам само топло кафе, даже горещо, което е едно от 6-те неща, но другите 5 просто ги нямам - открит съм напълно пред вас... 
Into the endless we ride... 
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Да бе, а аз съм наследник на Александър Македонски
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
1. Тотално влюбена съм във Финландия - в страната, в езика, в хората, в културата, във финландския метъл
. Мечтата ми е един ден да заживея там или пък да си имам някоя скромна, няколкоетажна хижичка на брега на Пиелинен или пък в центъра на Хелзинки, която да посещавам поне веднъж годишно
.
2. Напоследък нерядко се замислям дали занапред да не се занимавам с някакъв вид терапия, макар че и клиничната, и криминалната психология ми се струват доста добри алтернативи
.
3. Обичам да си правя дългосрочни планове за бъдещето и да гоня определени цели. Никога не живея ден за ден.
4. Много обичам да гушкам.
5. Все по - често се хващам как дори в съвсем обикновени и неангажиращи разговори се опитвам да анализирам хората - казаното от тях или дори най - дребните невербални сигнали. Сайко
.
6. Много, ама МНОГО ми се ходи на форумна, защото ви забравих сладките муцунки, хора!
Бонус:
7. Като въведеш в Google "Blood Countess", темата за рождения ми ден от миналата година излиза точно на седмо място
2. Напоследък нерядко се замислям дали занапред да не се занимавам с някакъв вид терапия, макар че и клиничната, и криминалната психология ми се струват доста добри алтернативи
3. Обичам да си правя дългосрочни планове за бъдещето и да гоня определени цели. Никога не живея ден за ден.
4. Много обичам да гушкам.

5. Все по - често се хващам как дори в съвсем обикновени и неангажиращи разговори се опитвам да анализирам хората - казаното от тях или дори най - дребните невербални сигнали. Сайко
6. Много, ама МНОГО ми се ходи на форумна, защото ви забравих сладките муцунки, хора!
Бонус:
7. Като въведеш в Google "Blood Countess", темата за рождения ми ден от миналата година излиза точно на седмо място
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
I swear I'm not the devil though you think I am...
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Тази ми е една от най-любимите теми, затова ще се разпиша за n-ти път
1. Старая се всеки ден да консумирам: мед, зелен чай, много вода, мъничко ябълков оцет, неподсладени мюсли с високо съдържание на овесени ядки, мляко и ПЛО-ДО-ВЕ! (последното под формата на салата)
2. От само няколко дни (!) съм die-hard фен на каланетиката
Странното е, че когато бях пробвала преди години, ми се видя смотана и бозава, а сега не мога да си отлепя **** от пода на фона на упражненията на Калън Пинкни! Тази жена е богиня, а едночасовите й сесии минават неусетно!
3. Имам котка-будилник -- всяка сутрин, около 4-5-6-най-късно-7 ч. (варира от това колко точно е гладна и колко й се беснее), Миша настървено ме разбужда, ближейки ме, потупвайки ме с лапа, мъркайки като бормашина, или скубейки ми лекичко косата. Тя изобщо не разбира, че нощите са за СЪН, а не да скачаш на мама по главата!
// Но като изключим това, имам най-сладкото к'отенце на света!
4. Обожавам да сладкаро-кулинарствам. Като цяло не съм голям експерт в готвенето, но обожавам да приготвям сладки неща -- сладкиши, курабийки и бисквити, ароматни меденки, нарязани с формички на зайчета, патета и т.н. Може да се каже, че сама сътворих рецепта за плодова пита, достойна да се съревновава с тази на "Неделя"
(не е нищо гениално, но е страшно сполучлива).
// Винаги, когато ми се дояде нещо конкретно, предпочитам да си го измайсторя сама, отколкото да си го набавя по друг начин (:
5. Смятам да се откажа от художествената гимнастика. Решението бе взето изключително трудно, вземайки се предвид няколко причини. Хубавото е, че има една дузина прекрасни клипчета за тренировки в домашни условия, както вече намекнах в точка 2
И по които безобразно се зарибих напоследък!!!... буквално в главата ми кънти: one, two, three, four, five, six, seven, eight...
6. Тея шест неща се оказаха предимно спортни и хранителни
, но не мога да се сдържа да не кажа, че почти ме отвращава нулевата физическа активност у хората и откровения им мързел да се захванат на някакъв спорт (било то и кикерене вкъщи, както вече се уверихте
). Отвращава ме и как храната, от която сме заобиколени, е бъкана с вредни съставки (изобщо да не споменаваме химиите и консервантите), дори в собствените ни кухни (бяла захар, сол, олио). Самата аз имам изключително лоши хранителни навици, така че смятам да си наложа да променя това... (макар и да е в противовес с точка 4
)
1. Старая се всеки ден да консумирам: мед, зелен чай, много вода, мъничко ябълков оцет, неподсладени мюсли с високо съдържание на овесени ядки, мляко и ПЛО-ДО-ВЕ! (последното под формата на салата)
2. От само няколко дни (!) съм die-hard фен на каланетиката
3. Имам котка-будилник -- всяка сутрин, около 4-5-6-най-късно-7 ч. (варира от това колко точно е гладна и колко й се беснее), Миша настървено ме разбужда, ближейки ме, потупвайки ме с лапа, мъркайки като бормашина, или скубейки ми лекичко косата. Тя изобщо не разбира, че нощите са за СЪН, а не да скачаш на мама по главата!
// Но като изключим това, имам най-сладкото к'отенце на света!
4. Обожавам да сладкаро-кулинарствам. Като цяло не съм голям експерт в готвенето, но обожавам да приготвям сладки неща -- сладкиши, курабийки и бисквити, ароматни меденки, нарязани с формички на зайчета, патета и т.н. Може да се каже, че сама сътворих рецепта за плодова пита, достойна да се съревновава с тази на "Неделя"
// Винаги, когато ми се дояде нещо конкретно, предпочитам да си го измайсторя сама, отколкото да си го набавя по друг начин (:
5. Смятам да се откажа от художествената гимнастика. Решението бе взето изключително трудно, вземайки се предвид няколко причини. Хубавото е, че има една дузина прекрасни клипчета за тренировки в домашни условия, както вече намекнах в точка 2
6. Тея шест неща се оказаха предимно спортни и хранителни
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ах, докъде стигнахме - да си казваме в очите, че се отвращаваме една от друга...MERCES_LETIFER написа:
6. Тея шест неща се оказаха предимно спортни и хранителни, но не мога да се сдържа да не кажа, че почти ме отвращава нулевата физическа активност у хората и откровения им мързел да се захванат на някакъв спорт (било то и кикерене вкъщи, както вече се уверихте
). Отвращава ме и как храната, от която сме заобиколени, е бъкана с вредни съставки (изобщо да не споменаваме химиите и консервантите), дори в собствените ни кухни (бяла захар, сол, олио). Самата аз имам изключително лоши хранителни навици, така че смятам да си наложа да променя това... (макар и да е в противовес с точка 4
)
1. Аз пък мразя да спортувам. Изпитвам непоносимост от всякакъв вид физически упражнения и ги намирам за пълна загуба на време - време, което може да бъде запълнено с интелектуална или социална дейност, например.
2. И като сме подхванали хранителната тематика: От близо месец не усещам почти НИКАКВА необходимост да ям месо!
3. Тотално разочарована съм от СУ като институция и от Психото като специалност. Вече зачерквам с хиксчета дните, които ми остават в този т. нар. "университет"
4. Напоследък много хейтя, но най - странното е, че ми харесва.
5. Нямам търпение да дойде юни и да замина за Нюпорт.
6. Търся си компания за концерта на Парадайс Лост. Ениуан?
"Do you know, Gabriel, that the path to Hell is lined with poppies? Lovely little red flowers, and they bloom all year round."
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Е, забравих да допълня, че това не включва хората, които НЯМАТ НУЖДА от упражнения и режими, за да изглеждат добре
Но останалите стареем и бавничко навлизаме във времето, в което всяка година качваш по килце-две, които, каквото и да правиш!!!... не се махат.
Съдя по себе си.
// Ванчи, напоследък двете само си разменяме постове "Нямах предвид теб"
Но останалите стареем и бавничко навлизаме във времето, в което всяка година качваш по килце-две, които, каквото и да правиш!!!... не се махат.
// Ванчи, напоследък двете само си разменяме постове "Нямах предвид теб"
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Знам бе, Иринчи, само се лигавя
.
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Ти пък като си тръгнала да стареешMERCES_LETIFER написа:Но останалите стареем и бавничко навлизаме във времето, в което всяка година качваш по килце-две, които, каквото и да правиш!!!... не се махат.Съдя по себе си.
Дедо ти какво да каже?
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
My will be done!!!
- Paschendale
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право (I hope so)
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Мразя светлината.
За 5 години в гимназията сигурно имам около 1000 отсъствия.
Намразих жените след като в 8ми клас се влюбих в по-голямо момиче и тя ме отряза.
Оттогава съм на принципа "дупчи ги, режи ги, ший ги докато си млад".
Има само един човек когото смятам за приятел, останалите са просто добри познати.
Постоянно ми е скучно...
За 5 години в гимназията сигурно имам около 1000 отсъствия.
Намразих жените след като в 8ми клас се влюбих в по-голямо момиче и тя ме отряза.
Оттогава съм на принципа "дупчи ги, режи ги, ший ги докато си млад".
Има само един човек когото смятам за приятел, останалите са просто добри познати.
Постоянно ми е скучно...
The infidels have ignored our warnings, and for that, they must be exterminated. Let the purgation begin!
-
Blood Countess
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
phoebe написа:И си на около 18?

- Paschendale
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право (I hope so)
- Курс: кандидат-студент
- Обратна връзка:
Да, но това не променя факта че на жена не трябва да се дава нищо което не може да носи вечер
The infidels have ignored our warnings, and for that, they must be exterminated. Let the purgation begin!
то не е мн трудно да познаешPaschendale написа:Да си призная честно, доста цикля писи игрички :] Предимно УоУ, но реших че до юли месец няма да си плащам акаунта, защото платя ли си го - да забравя да вляза висше тая година... Та сега съм на Rise of Nations, Warcraft III, Assassin's creed от време на време като ми се доубиват иноверци и така...
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Спокс. Като пишеш, всякаш чета себе си (то и други форумци така).Paschendale написа:Да, но това не променя факта че на жена не трябва да се дава нищо което не може да носи вечер![]()
Ще мине време, ще намериш някоя по мярка
medicate, medicate