Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
stranger_f написа:да бе какво беше: "безусловния рефлекс трябва да предхожда безусловния"
хитрооооо
и при мене някои изписаха доста
сигурно са писали и за взаимодействията м/у популациите
взаимодействията не са ли между биоценозите?
аз от теста не бях сигурна за около 5 въпроса...нз ще видим. малко се притеснявам, че не написах численост и свойства
Ами кратка е да-ама то и миналата година е била кратка темата какво да се прави.
Те хората в темата са си го казали ясно-то е направо заглавието на урока,какво повече да се включва?
Да, ама сега като погледнах в програмата е дадено така, както е формулирана темата, няма отделно споменато за численост и свойства. уф дано не се получи кофти....защото я знам втората част, а не я написах.. мнг зле
Еи сега да ви разочаровам.Съжелявам че съм злия вестител ама аз се обадих на учителката си и я питах.скритата уловка е във втората част за вида .трябвало е да се пише за попуацията в еволуцията .нали се сештате от 10 клас.Аз лично от немаи какво да пиша написах и втората част на темата за медицински ,но имам едно изречение за елементарната еволуционна единица.
някои узобшто да е писал така както е трябвало.
Za-Zaa-Zou написа:Еи сега да ви разочаровам.Съжелявам че съм злия вестител ама аз се обадих на учителката си и я питах.скритата уловка е във втората част за вида .трябвало е да се пише за попуацията в еволуцията .нали се сештате от 10 клас.Аз лично от немаи какво да пиша написах и втората част на темата за медицински ,но имам едно изречение за елементарната еволуционна единица.
някои узобшто да е писал така както е трябвало.
Не вярвам освен тея, които са се готвили при преподаватели от университета.