Български футбол 2

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Mondscreen
Паисий

Re: Български футбол 2

Мнение от Mondscreen »

Ми прочети му го цялото, защото е прав. Теб какво да те коментирам? Някакви си ваши разсъждения и конспирации, в които няма и един факт. Разбери, комунизмът си отиде, вие станахте равни с другите, не бяхте изпадали в такова положение и си помислихте, че ви ощетяват. Ощетяване няма, но няма и подкрепа. Просто ви се търси сметка, както се търси сметка на всеки друг клуб. Комунизмът си отиде, а с него трябваше да си отидете и вие. Малко по-късно се случва, но всеки нормален фен се надява справедливостта да възтържествува. От вашето закриване ще загубят единствено кредиторите ви, а българският футбол ще спечели много.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Аватар
Judas
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Judas »

Българският футбол щеше да спечели много, ако не беше взетият лиценз на ЦСКА. Ти ако не си забелязал оттогава вървим яко надолу. Вместо това някои предпочетоха Левски да ни резили в Европа, а ЦСКА да стане собственост на боклуците. Ако Жеваго беше станал собственик на ЦСКА, логично е да сметнем, че номерата на боклуците нямаше да минават, те нямаше да са при нас. ЦСКА щеше да бъде коректен тим, а стабилността, на клуба щеше да помага на целия ни футбол. Вместо това ЦСКА беше превърнат в цирк, за което съжаляват всички фенове. Благодарение на това, че не се помогна на ЦСКА през 2008, сега и ние, и целият български клуб страдаме от управлението на Титан. Ти продължавай да мислиш така повърхностно на нещата и се мисли за интересен :wink:
И се научи най-сетне да се аргументираш, когато не си съгласен с нещо. Посочи го и кажи кое не е вярно. Защо не е вярно и т.н. Не си първолак предполагам.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Judas написа:Българският футбол щеше да спечели много, ако не беше взетият лиценз на ЦСКА. Ти ако не си забелязал оттогава вървим яко надолу.
Е не...Изображение Видиш ли, цдна бил единственият шанс българският футбол да просперира. Изображение Вие сте тумора на българския футбол бе момче. Какъв Жеваго, каква ШЛ бълнуваш. Нали щеше да дойде и щяхте да го запсувате, както сега псувате Титан и Дришата, като си давахте дупарата на последния през изминалите 2 седмици. Имали отбор за ШЛ. Имаше един отбор в България, който обаче не говореше с догадки. Мачкаше и тук, и в Европа и си влезе в ШЛ. Колкото и да я мечтаете, там скоро няма да стигнете. Иначе да, готино е да гледаш как отборът ти играе в сряда от 10 без 15. Изображение
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Къде съм написал, че сме единственият шанс? Ти на какви наркотици си? Можеш ли да четеш? А да осмисляш? Какво ще учиш? Как ще го учиш като не можеш да осмисляш елементарен пост с ясни изречения? Какво ще работиш и как ще го работиш, при положение че нямаш елементарни качества? Дали ще запсуваме зависи от него. Аз ти пиша нормални неща, подкрепени с някои признания, които не са много удобни, а ти отвръщаш с дрисни и нищо градивно, което да опровергае това, което съм написал.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Що ми е да те опровергавам? Ти говориш за някакви твои сънища. Е сънувай си, няма проблем. :roll:
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Понеже казваш, че няма нито един факт. Посочи кое не е факт. Има доста теория, да, но е логично следствие при определени обстоятелства. Това, че не ти удобно да признаеш поне някои... Въобще не ми отговаряй, щом целта ти е само да дразниш. Не мисля, че има смисъл от тази тема, ако само аз пиша малко по-задълбочено, а ти само се заяждаш. И `Ристу се опитва да се включи, ама не му се получава, както винаги :roll:
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Judas написа:Българският футбол щеше да спечели много, ако не беше взетият лиценз на ЦСКА.
Ето това е абсолютна лъжа. И да ти имам задълбочените разсъждения... Както казах, сънувал си някакви работи и си решил да ги излееш тук. Ок, мечтите са безплатни. Може тая вечер да ти се привиди, че е трябвало да станете европейски шампиони, а на другата сутрин да звъннеш на ГА и Ники Александров, за да обсъдите, коя перука и коя конспирация ви е попречила. Факт е, че сте егати цирка.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Judas написа: И `Ристу се опитва да се включи, ама не му се получава, както винаги :roll:
Аз казах, каквото имах, не съм тръгнал да убеждавам всеки болен фен, че еди кво си, еди що си. Ако искаш вярвай, ако искаш не. Просто подготвям почвата да злорадствам след време и да казвам "Нали ви казах"...

Просто не се сърди на другите, че подиграват твоя отбор, ти сам си си избирал на кого и на какво да си фен. Носи си последствията после. :geek:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Какво? Нямаше ли да спечели? Онзи отбор не стана ли шампион с 16 точки разлика? Нямаше никакъв шанс да пробие, да прикове малко вниманието на чужди спонсори, които, като видят, че българският футбол напредва, да инвестират у нас? Сляпата подуенщина е лоша болест. Никакъв шанс ли нямаше за това? Капка честност ли няма у теб? При всички положения нещата щяха да бъдат и доста по-добри. Пак ти казвам, че боклуците нямаше да са при нас, нямаше да докарат ЦСКА до това положение, нямаше да лъжат другите клубове и да вредят на целия ни футбол. Когато в един от двата ни толкова влиятелни футболни клубове съществува такова престъпно управление, ще страда целия ни футбол! Затова ти казвам, че и аз съм съгласен да ни пратят примерно във В група, но без боклуците, за да може да изчистим задълженията и да се върнем като нов, изряден клуб, който да бъде от полза на футбола ни. Не проявявам сляпа фенска омраза и злоба, за да искам затриването на клуб със стотици хиляди фенове.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Kristo написа:
Judas написа: И `Ристу се опитва да се включи, ама не му се получава, както винаги :roll:
Аз казах, каквото имах, не съм тръгнал да убеждавам всеки болен фен, че еди кво си, еди що си. Ако искаш вярвай, ако искаш не. Просто подготвям почвата да злорадствам след време и да казвам "Нали ви казах"...

Просто не се сърди на другите, че подиграват твоя отбор, ти сам си си избирал на кого и на какво да си фен. Носи си последствията после. :geek:
Сезонът на досадните мушички скоро започва. Трябва да си намеря комарника.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Judas написа:Какво? Нямаше ли да спечели? Онзи отбор не стана ли шампион с 16 точки разлика? Нямаше никакъв шанс да пробие, да прикове малко вниманието на чужди спонсори, които, като видят, че българският футбол напредва, да инвестират у нас? Сляпата подуенщина е лоша болест. Никакъв шанс ли нямаше за това? Капка честност ли няма у теб? При всички положения нещата щяха да бъдат и доста по-добри. Пак ти казвам, че боклуците нямаше да са при нас, нямаше да докарат ЦСКА до това положение, нямаше да лъжат другите клубове и да вредят на целия ни футбол. Когато в един от двата ни толкова влиятелни футболни клубове съществува такова престъпно управление, ще страда целия ни футбол! Затова ти казвам, че и аз съм съгласен да ни пратят примерно във В група, но без боклуците, за да може да изчистим задълженията и да се върнем като нов, изряден клуб, който да бъде от полза на футбола ни. Не проявявам сляпа фенска омраза и злоба, за да искам затриването на клуб със стотици хиляди фенове.
Пълни абсурди и недоказани хипотези. И да, нямахте шанс нито да пробиете, нито да привлечете инвеститори, както и сега не можете да накарете никой да даде и една стотинка за вас. Станахте шампиони на кредит, честито - виждаш докъде се докарахте. И преди съм ти казвал. Вие винаги имате най-богатите собственици и винаги сте цирк. Да не забравяме и че тея "боклуци", както ги наричате сега, бяха посрещнати с фанфарии и федероски, каквито правихте и на Дришата. Заслужавате си съдбата и това е.
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Висшата подуенщина си я овладял до съвършенство. Нямали сме шанс за нищо? Непобеденият шампиони, който стана първи с 16 точки разлика? Къде-къде по-слаби български отбори сме вкарвали в групи, ама този нямал никакъв шанс, защото ти си бил казал така? :lol: :lol: :lol: Аз говоря с хипотези, като казвам, че имахме шансове, но не съм писал, че са 100-процентови. Ти казваш, че сме нямали никакви! Ти си неизлечимо болен, бе! :lol: Кой имаше шанс? Вечно вторият калъфкаджийски отбор, който не успя да бие заводското отборче? Това беше възможността за най-лесното влизане в групи след ТНС и се осрахте до ушите. Съдбата си знае работата. И пак ще ревете за цялата тази злоба около отбора ни. И да, навсякъде по света недоволстват, когато клубът не върви. Повечето агитки си имат достойнство и не млъкват, след като собственикът на клуба им кихне някой лев.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Ми това заводско отборче си е доста стабилен отбор, който си е редовен участник в групите ШЛ, а миналата година отвя шампиона с 3:1. Иначе да, в България все още си мислим, че държави като Кипър или Беларус са по-зле от нас в клубно отношение. Това за Батков също е лъжа. Просто ви е яд, че Фонд сектор Б работи безотказно, вие изкопирахте организацията от нас, но вашата не потръгна. Същото като с отбора ви. Изкопирани сте от Москва, ама в момента издишате. :wink:
Аватар
Judas
Легендарен флуудър

Мнение от Judas »

Хахаха, какво сравняваш сегашния отбор на БАТЕ с този, който играхте вие? :lol: Няма толкова смешни аргументи, честно. Гледах и двата мача тогава и единственото, което правеха, е да тичат като мухи без глави. Естествено, вие ги допуснахте до групите и хората знаят как да си инвестират парите... Като те питат и ти сигурно няма да можеш да отговориш къде отидоха тези над 10 млн, които взехте от лигата тогава? Ама какво ви интересува вас това?
И да, дори с всичките пари, които се пръскат Кипър, това, че са стигнали до четвъртфинал с 10 чужденци в състава, не помага на кипърския футбол, защото пак са си средняци. ОК, БАТЕ инвестират добре парите си, а знаеш ли националните на Беларус и Кипър сега? И двата отбора са на последно място в групите си.
Аватар
Mondscreen
Паисий

Мнение от Mondscreen »

Самоцитирам се:
Иначе да, в България все още си мислим, че държави като Кипър или Беларус са по-зле от нас в клубно отношение.
И да, сравнявам този отбор на БАТЕ с тогавашния им. Провери им представянето преди нас и ще видиш, че влизането им в ШЛ беше въпрос на време. Срещнаха се 2 равностойни отбора и единият победи с повече желание и себераздаване. Тичали са като коне... в днешния футбол, може би над 50% от победата се крие в това да надтичаш противника. А къде отидоха нашите печалби от ЕКТ го знае всяко хлапе. Ремонт на стадиона, премии за футболистите, няколко скъпи попълнения, от които Сираков взе стабилни комисионни и останалото в скромния джеб на Ганя. Не съм ги изкарал аз тези пари, че да им търся сметка. :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”