Не поставяй под съмнение методите ми за у4енеsvetlio.varna написа:Не е ли късничко вече за тинейджърски занимания, и то точно преди изпитMarto'o написа:взимайте наркотици
Право първи курс 2009-2010г
-
Marto'o
- В началото бе словото
- Специалност: право
- Курс: първи
Re: Право първи курс 2009-2010г
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Aбе аз не помня тоя метод при мен да е дал резултат, най-много на следващия ден пак да не можеш да учиш, защото ще си твърде зает с драйфанеMarto'o написа:Не поставяй под съмнение методите ми за у4енеsvetlio.varna написа:Не е ли късничко вече за тинейджърски занимания, и то точно преди изпитMarto'o написа:взимайте наркотици
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Като спрат да ти действат кафетата и енергийните напитки просто нямаш друг избор.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
lychezarna
- В началото бе словото
- Специалност: машинен инженер
- Курс: завършил
П.Славейков казва:
"Народното събрание може да се изпълни с адвокати, които са най-гюрюлтаджии и такива скакалци може твърде скоро да се навъдят...." и от тоя първи курс.
Затова- добре че е ИБДП да забави този процес.
"Народното събрание може да се изпълни с адвокати, които са най-гюрюлтаджии и такива скакалци може твърде скоро да се навъдят...." и от тоя първи курс.
Затова- добре че е ИБДП да забави този процес.
-
kaloyand
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: http://www.snimka.bg/?album;aid=154318
аз имам един въпрос-някой знае ли кога горе-долу ще излезе програмата за втория семестър?
Право,3 курс,13гр
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
Най-вероятно в петъка(19.02), а ако доста ги мързи - в събота или неделя : )
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- Ivanxou
- В началото бе словото
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Колеги, хайде ако някой разбере, че книжките на 1-ви поток с оценките по ППУ, са в методическия, да сподели.
P.S : Желая успех днес на 1-ва и 2-ра група по ИБДП!Споделете после, как е минало
.
P.S : Желая успех днес на 1-ва и 2-ра група по ИБДП!Споделете после, как е минало
- _sonrisa_
- Флъдзила
Аз доколкото разбрах, са вече там. Но по принцип утре ще ходя до СУ за книжките на втори поток по ОУД, така че може да проверя и за вашите и да ви пиша тук 
Иначе с Вълчев се разбрахме утре да отида по някое време в университета ( по-късно днес ще ми уточни кога и ще напиша тук за интересуващите се) и ще нанессе оценките. Каза, че ще качи днес оценките и на сайта, а попълнените книжки ще бъдат съответно :
за 9 група - в мен ( Биляна)
за 10 група - в Денислав
за 11 група - в Михаела
Аз ще се свържа с тях по отделно и после те носят отговорност всеки от тяхната група да си получи документа - смятам, че така е по- удобно, тъй като аз нямам координати на повечето хора от другите групи
Ако те преценят ( и е възможно) могат да оставят книжките и в Методическия. 
П.П. Аз имам 6-еееееест
Умрях от кеф като Вълчев ми каза

Иначе с Вълчев се разбрахме утре да отида по някое време в университета ( по-късно днес ще ми уточни кога и ще напиша тук за интересуващите се) и ще нанессе оценките. Каза, че ще качи днес оценките и на сайта, а попълнените книжки ще бъдат съответно :
за 9 група - в мен ( Биляна)
за 10 група - в Денислав
за 11 група - в Михаела
Аз ще се свържа с тях по отделно и после те носят отговорност всеки от тяхната група да си получи документа - смятам, че така е по- удобно, тъй като аз нямам координати на повечето хора от другите групи
П.П. Аз имам 6-еееееест
- Ozmodias
- В началото бе словото
Биби, от сега казвам, че аз само на моята група взмам книжките, понеже не искам да има безсънни нощи и хора, които ме преследват с вили и факли, заради това, че книжката им е в мен.
Дълбоко препоръчвам всеки един административен отговорник на групите от 2ри поток да се появи и да отнесе книжките на неговата група със себе си, пък от там насетне да се оправят както знаят.
Как ще стане това, ми нека хората, които се помещават във форума да се обадят на отговорника на групата си, да го помолят да се появи на уреченото от Биби място и в уречения час, да дадат тук заявка, че ще са там и готово. Това става през Facebook, Myspace, Skype, ICQ, MySQL и всякакви чат клиенти, социални мрежи и достижения на глобализиращия се свят на 21век.
Важничко: Оценявайте факта, че Биби се нагърби със тази задача, това беше доброволно и ако искате да я зарадваме не правете мизерии, защото ТЯ ВИ ВЪРШИ УСЛУГА!!!
ПП: Божеее дано тоя изпит да съм го взел, понеже тоолкова в мозака ми да имаше бяло петно за нещата, които бях учил, че чак ме е срам да се появя пред Вълчев.
Дълбоко препоръчвам всеки един административен отговорник на групите от 2ри поток да се появи и да отнесе книжките на неговата група със себе си, пък от там насетне да се оправят както знаят.
Как ще стане това, ми нека хората, които се помещават във форума да се обадят на отговорника на групата си, да го помолят да се появи на уреченото от Биби място и в уречения час, да дадат тук заявка, че ще са там и готово. Това става през Facebook, Myspace, Skype, ICQ, MySQL и всякакви чат клиенти, социални мрежи и достижения на глобализиращия се свят на 21век.
Важничко: Оценявайте факта, че Биби се нагърби със тази задача, това беше доброволно и ако искате да я зарадваме не правете мизерии, защото ТЯ ВИ ВЪРШИ УСЛУГА!!!
ПП: Божеее дано тоя изпит да съм го взел, понеже тоолкова в мозака ми да имаше бяло петно за нещата, които бях учил, че чак ме е срам да се появя пред Вълчев.
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Биби,няма проблем утре ще се разберем къде да се видим..
А за изпита даное хубава оценката,стигаше ми прецакването по МО
Още ми е криво
А за изпита даное хубава оценката,стигаше ми прецакването по МО
"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
Принципно аз съм отговорник на 11-та група и щях даже днес да питам Биби за срещи и т.н. относно книжките, но Миши явно се е заела
Може, ако случайно пък има някакъв проблем с оставянето на книжките в Методическия, на изпита по ИБДП, където така или иначе всички ще се явим - няма измъкване - да се донесат : ) Това е само предложение : )
Може, ако случайно пък има някакъв проблем с оставянето на книжките в Методическия, на изпита по ИБДП, където така или иначе всички ще се явим - няма измъкване - да се донесат : ) Това е само предложение : )
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Тва май е водене на чужда работа без пълномощиеWickedWitch написа:Принципно аз съм отговорник на 11-та група и щях даже днес да питам Биби за срещи и т.н. относно книжките, но Миши явно се е заела
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
Ее,аз не нарочно..Просто Биби писа,че предлага да съм аз и се съгласих,иначе Лени,ако искаш иди ги вземи,все ще са в сигурни ръце

"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
- _sonrisa_
- Флъдзила
Дам, аз така ще процедирам с мойта група - за да не се гоним, срещаме и разкарваме в лошото време, когато и без друго ще си имаме достатъчно за учене, просто който вземе книжките утре, да ги донесе директно на изпита по ИБДП. Така или иначе всички ще си научат оценките от сайта
Е, естествено ако някой силно се нуждае от книжката си - нека дойде да си я взема - няма проблем 
А м/у другото имам една молба : на изпита имаше 4 човека, които не си носеха тогава книжките - двама са от мойта група, но другите двама не знам кои са. Ако някой от тях е във форума или ако познавате човек от вашата група, който не си е дал книжката в събота - моля, кажете му да я донесе утре ( аз ще кажа допълнително часа, когато Вълчев ми се обади)
П.П. Лени, щом ти си отговорник, може ти да дойдеш. Мишето просто беше първият човек от вашата група, за който се сетих
Принципно няма значение кой ще е- важното е да има някой 
А м/у другото имам една молба : на изпита имаше 4 човека, които не си носеха тогава книжките - двама са от мойта група, но другите двама не знам кои са. Ако някой от тях е във форума или ако познавате човек от вашата група, който не си е дал книжката в събота - моля, кажете му да я донесе утре ( аз ще кажа допълнително часа, когато Вълчев ми се обади)
П.П. Лени, щом ти си отговорник, може ти да дойдеш. Мишето просто беше първият човек от вашата група, за който се сетих
Последно промяна от _sonrisa_ на 08 Фев 2010, 12:42, променено общо 1 път.
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Вие вече сериал направихте с тези книжки...Направо да си взема пуканки и да седна да чета във форума 3848 серия от сериала "Кой ще вземе книжките на еди-коя си група"