1-ви курс Право (2008 - 2009)

Архив на всички останали категории.
Заключено
Аватар
alhana_
В началото бе словото
Специалност: Право
Курс: първи

Re: 1-ви курс Право (2008 - 2009)

Мнение от alhana_ »

rkk написа:
alhana_ написа:Някой знае ли кога точно трябва да си плащаме таксата за втори семестър? След изпита по ОУД или след ППУ-то?
17ти до 25ти :D
мерси :D
Аватар
Bushmen
Драскач
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Bushmen »

Ааа мина ИБДП-то. Доста тегавоо за много хора. Имах огромен късмет с темите - обичайно наказателно и правомощия на монарха. Иначе на хора преди мен с гадни теми супер се заяждаше, пишеше 3ки, 4ки макс. Изобщо не го интересува кои са по-трудни и кои по-лесни (след толкова години всички му изглеждат еднакви). И с мен пробва да се заяде, за всяка грешка пробваше, но аз запазвах самообладание, игнорирах му коментарите и си казвах това, което знам ( имам 5 бтв). Ако тръгнете да се захващате за това, което казва - бррр. не го правете. Койото каза, че добър, мил - нямам идея дали е бил така, но днес беше в пълната си мощ! Хора с казан първи изцяло и втори бегло имаха 3ки, спираше по средата на изказвания, захващаше се за всяко отклонение от темата, сумтеше, пуфтеше, абе тегава работа. Наистина очевидно 90% от добрата оценка е лека ръка в тегленето на темите - при трудна тема, ако не си Бог, не мисля, че има шанс за висока оценка
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Bushmen написа:Ааа мина ИБДП-то. Доста тегавоо за много хора. Имах огромен късмет с темите - обичайно наказателно и правомощия на монарха. Иначе на хора преди мен с гадни теми супер се заяждаше, пишеше 3ки, 4ки макс. Изобщо не го интересува кои са по-трудни и кои по-лесни (след толкова години всички му изглеждат еднакви). И с мен пробва да се заяде, за всяка грешка пробваше, но аз запазвах самообладание, игнорирах му коментарите и си казвах това, което знам ( имам 5 бтв). Ако тръгнете да се захващате за това, което казва - бррр. не го правете. Койото каза, че добър, мил - нямам идея дали е бил така, но днес беше в пълната си мощ! Хора с казан първи изцяло и втори бегло имаха 3ки, спираше по средата на изказвания, захващаше се за всяко отклонение от темата, сумтеше, пуфтеше, абе тегава работа. Наистина очевидно 90% от добрата оценка е лека ръка в тегленето на темите - при трудна тема, ако не си Бог, не мисля, че има шанс за висока оценка
Аз тъкмо се бях обнадеждил за поне 4... Май трябва да си стоя здраво на земята. :lol:
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Bushmen
Драскач
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Bushmen »

Е сега не искам да депресирам никого, по-добре весели отколкото тъжни на изпита, просто трябва да имате едно наум. Това, което забелязах е, че наистина къса много рядко, скъса само 1 човек, който каза директно че нищо не знае. След много хранене на човек от когото не е доволен му пише 3ка. Поне това да ви е успокоение
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Bushmen написа: 1 човек, който каза директно че нищо не знае.
Това направо ме закла. :lol:
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

И вчера се заяждаше,прекъсваше, сумтеше, пуфтеше, ама пак пишеше 5 и 6 :?
Don't think about the problem, think about the decision...
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Токушев не е човек, който отива с идеята да къса. Даже бих казал,че е доста търпелив и в наглед невъзможни ситуации,които предполагат професорът да каже:"Колега,пиша ви двойка,защото системата не ми позволва да ви лепна по-ниска оценка" :mrgreen: , дори тогава той пише тройки.
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
Аватар
chaosmaster
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от chaosmaster »

да,вчера също пускаше хапливи коментари,но раздаваше високи оценки ? важното е да няма скъсани,а не с колко е взет изпита...освен ако не се борите за някакви привилегии,свързани с висока оценка ;)

Нещо ново около ОУД? Нов конспект ли има? Отпаднали въпросчета няма,доколкото разбрах. Учебникът дали е достатъчен,за да покрие материала?
Аватар
babangida
Форумозавър Рекс

Мнение от babangida »

Достатъчен е, даже повече от достатъчен. Много теории, много нещо, те се скъсали да разсъждават тея хора бе.:mrgreen:
А някой има ли си понятие къде се провежда изпитът и от колко часа въобще почва?
Слабите обичат порядъка, силните владеят хаоса.
perperak
В началото бе словото
Специалност: pravo
Курс: първи

Мнение от perperak »

Случайно да разполагате с информация кога започва втория семестър ?
rkk
Драскач

Мнение от rkk »

На 23ти :mrgreen: :lol:
Аватар
Advocate
Драскач

Мнение от Advocate »

Таксите не са от 17 ,а от 16 , вчера имаше информация за това на едно от таблата пред 238.
Принципно учебника по ОУД е достатъчен - има ги темите по конспекта.Но например държавата на атрибутивно ниво трябва да се чете от лекцията , защото Дачев каза че като е писал учебника е имал едно на ум , а сега го разбира по друг начин.Освен това от лекциите (поне някои теми) се чете доста по-лесно и систематизирано отколкото от учебника.
Изпита започва 8 сутринта 295.
Salus populi suprema lex
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Някой може ли да каже по кои въпроси от конспекта по ОУД има разминавания между лекциите и учебника?
Аватар
bobenceto
Пишете, о, братя

Мнение от bobenceto »

Аз от това което прочетох днес ще кажа, че въпросите за Възникване на държавата, Съсловната държава и Формиране на гражданската общност от лекциите са същите като в учебника, но са много систематизирани и по-разбираеми и като цяло мисля, че са достатъчни.
Don't think about the problem, think about the decision...
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

А има ли други въпроси, освен тези за атрибутивното ниво и за ЕС, които да е казал да се четат от лекциите?
Заключено

Обратно към “Други”