Кой беше последният филм който гледа ...?
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
- Курс: втори
Re: Кой беше последният филм който гледа ...?
Almost Famous. Много ми хареса, но Кейт Хъдсън според мен не се справи много успешно, но тя попринцип не ми е сред любимките. Саундтракът е прекрасен и филмът си заслужава. Препоръчвам на тези, които още не са го гледали.
I speak sarcasm as a second language.
- Nattevandrer
- Да живей словото
- Специалност: Скандинавистика
- Обратна връзка:
"Män som hatar kvinnor" - добър е; книгата вероятно е по-добра.
"Actually, in my opinion, a man didn`t have to be insane to be sensitive. There were people who could be wounded by trifles and whom a single hard word could kill."
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Wrong Turn 3: Left for Dead - успешно продължение на поредицата съчетания на абсурд и карантия.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Vaskes
- Летящите Пръсти
- Специалност: Скандинавистика
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Pandorum. При все, че навява доста асоциации с филми като Event Horizon, The Descent, Eden Log, Alien и т.н., историята всъщност е хубава. Има клишета, има и неочаквани обрати. По време на разни екшън/страшни моменти камерата има навика да се клати, а действието изглежда забързано понякога, което не ми хареса като похват, но не и дразнещо, пък и е един от малкото кусири, които намирам на филма.
Естествено, не е "новият Alien", както смело пишеше на някаква реклама. Но като цяло е доста добър и даже ми хареса повече от Event Horizon. Но аз така и така не съм му кой знае какъв фен на Хоризонта (т.е. страшно ме радва първата половина, но после много се омазаха нещата).
7/10
Естествено, не е "новият Alien", както смело пишеше на някаква реклама. Но като цяло е доста добър и даже ми хареса повече от Event Horizon. Но аз така и така не съм му кой знае какъв фен на Хоризонта (т.е. страшно ме радва първата половина, но после много се омазаха нещата).
7/10
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Closer - изключително качествен филм във всяко едно отношение.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Пиеси източни, Източни пиеси, не пиеси, ами напъни. То многото напъни раждат и някои добри моменти, но останалото са си същите глупости. Някои хора ги харесват тия неща де, сигурно и това ще се хареса.
-
Malka veshtica
- Драскач
Зле е значи?Rodd1ck написа:Пиеси източни, Източни пиеси, не пиеси, ами напъни. То многото напъни раждат и някои добри моменти, но останалото са си същите глупости. Някои хора ги харесват тия неща де, сигурно и това ще се хареса.
Хареса ми малко повече от Шивачки. Почна добре и горе-долу свърши добре, но се намешаха етнически глупости, любови, съществуване. +разни глупости като участието на тоя, дето свири на спирката на СУ с естествените расти, който си е чист мангал, ама го раздаваше некво почти наци, както и лайв изпълнение на SWAFI в същия етнически контекст. Искаше и да е нещо като модерно офбийт инди и както написах има и някои попадения, ама и доста дразнещи развития, като в крайна сметка наникъде не се развива.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Благодарение на Родик (човече, как ги изрови тия субтитри! Много бира имам да те черпя!) - "La Belle Personne". Е, не повярвах, че Луи Гарел е учител, де - там сценарият малко издишаше, а оттам - и играта му. Не ме убеди. Но той явно има странното свойство да бъде чудесен и в подобни ситуации. Просто е по-друг типаж - а и след "Love Songs", където го приемах като връстник на същите тия актьори... ми беше трудно да го видя като техен преподавател.
Таааа... макар, както казах, сценарият да имаше пробойни, Кристоф Оноре се утвърждава като втория ми любим режисьор. След Торнаторе, естествено.
Филмът си е много добър - без претенции, с много прекрасни кадри и напомня на "Love Songs" (нещото, което...
). Заслужаваше си чакането. Продължавам да издирвам и други филми на Оноре.
Родик - пак мерси!
Таааа... макар, както казах, сценарият да имаше пробойни, Кристоф Оноре се утвърждава като втория ми любим режисьор. След Торнаторе, естествено.
Филмът си е много добър - без претенции, с много прекрасни кадри и напомня на "Love Songs" (нещото, което...
Родик - пак мерси!
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- wtf
- Драскач
- Специалност: Социология
The Piano. Хареса ми, не беше сладникъв и лигав, както можеше да го направят, музиката също е велиоклепна и като цяло сюжетната линия не беше претрупана, разтегната в продължения на хилядолетия и други любими холивудски "ефекти". Приятен анчин да се убият 2 часа, без да се чувстваш брутално оглупял накрая.
I speak sarcasm as a second language.
" Осъдени души " - за пореден път. Книгата ми е любима, а и филмът е много красив. Защо невъзможната любов е винаги така красива ?!

" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Може би най-любимият ми. Добре, че си ти, че аз май досега бях единствената в тоя форум да го харесва. Киара, изгледай го и ти, май ще ти допаднеScorpion написа:Closer - изключително качествен филм във всяко едно отношение.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- HeyGod
- Легендарен флуудър
Harry Potter and the half-blood prince
Става,ама толкова много информация в книгата е толкова сбита,че няма накъде повече ...
Филма е към 3 часа,а като се изгледа сякаш са минали не повече от 3 минути от развитието на историята.
Книгата - 8/10
Филмът - 6/10 ,заради ефекти и заради това,че определено е по-добър от миналите.
Става,ама толкова много информация в книгата е толкова сбита,че няма накъде повече ...
Филма е към 3 часа,а като се изгледа сякаш са минали не повече от 3 минути от развитието на историята.
Книгата - 8/10
Филмът - 6/10 ,заради ефекти и заради това,че определено е по-добър от миналите.
Pick your moment and make the right play...

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Не бе, Мила - аз бях единствената, която НЕ го хареса. Иначе все хубави неща са се писали за него, доколкото си спомням. Даже едно бързо търсене ми "изплю" и Ида, Бети, и Александър като фенове на тоя филм - освен теб и, така като гледам, Пламен. Направо сте готови за фен-клуб.Мила написа:Може би най-любимият ми. Добре, че си ти, че аз май досега бях единствената в тоя форум да го харесва. Киара, изгледай го и ти, май ще ти допаднеScorpion написа:Closer - изключително качествен филм във всяко едно отношение.
Пък като гледам как зарибяваш Кирара, ще речеш, че не бях влюбена и в Ередия по едно време. *Баф тоя Ян Енглерт, така да се каже
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
451 градуса по фаребхайт - беше трагикомичен - имаше някои уникално нелепи моменти, но като цяло съм доволна
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.