Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
null-byte написа:Ми като са добри програмисти ще влезнат бе !?
Има олимпиади за тая работа...(Могат да пишат и на PHP и на C/C++ и още....)
Само да не са от тези които прочитат 2-3 книги за програмиране и почват да летят...
Като купиш на всеки PC и му плащаш тока (тоест така да направиш че програмирането да е еквивалентно по цена на учебниците и достъпността ...) тогава ще е такъв изпита,щото не всики може да си вземе PC да програмира 'ризбииш ли ...
А ако дойде това време ...повярвай ми ще искаш изпита пак да е по математика .
@FMI нищо няма да скъсаш...далече си от истината бате....
време е да слезеш на земята и да не се мислиш за 1337 ...
На Hello World ако се състезавате ще ги биеш ...
Не е лошо да си нахъсан ама незнаеш вече к'во пишеш...
Тоя синтаксис ли учиш за 1 месец ?
#include<stdio.h>
int main(void)
{
printf("Hello Wolrd\n");
getchar();
return 0;
}
? Бъди реалист !!! Може да се постигне за 1 месец добро владеене но е много трудно !!!
Успех в начинанието
брат направо ме разби не мислех вобще да си правя профил тука ама кат ве видях да се правиш на умен и не издържах...
очевидно си нямаш и на представа от информатика щом си написал тоя код по отгоре няма да обяснявам защо който трябва знае защо.. а ти земи се подготви преди да пишеш такива постове отново...
Това не го е писал той а друг потребител преди известно време.
И 29.85 се изкарва точно с 5.95... За пропусналите 2 и 5-ти клас:
3х5.95+2х6=17.85+12=29.95
А като ми се появи човек, който каже, че е разучил Фотошоп изцяло (в смисъл, да може изцяло да му ползва и комбинира за всякакви цели и резултати функциите) за 1 ден, ще си сменя пола... По-бързо се учи от който и да е език за програмиране, но но не е само до това. За да си наистина добър графичен дизайнер, трябва да ти идва отвътре, да имаш фантазия и оригинално мислене или накратко-талант.
Inside написа:ако знаеш какво правиш можеш да изкараш много повече пари от програмиране отколкото от графичен дизайн дето се учи за 1 ден...
Абсолютно подкрепям!
@Coverdale - По скоро са художници отколкото програмисти !
svejo.net -познавам хората,които са правили този сайт,повярвай ми,те са много повече от художници.Гледал съм и презентацията им за това как са направили сайта ,използват изрази като преподаватели в университет.
О_O @Inside а ти беше ?
Нека позная брат на FMI ли си ?
Ей много разбирачи станахте ...
Но трябва да има и такива като вас...какво е значението дали ще е world или dlrow ?
Ама аз се надявам да останеш та да ме научиш на информатиката .
Не се и съмнявам че се учи за 1 ден ...
@Inside покани и приятелите си retard-и да спориме че е яко (без туй в момента имам малко свободно време )
@Sla-Mori Ми няма нужда да си го сменяш ...момчето е поредния гъзар с отрицателно IQ....
@null-byte - като не те кефят 98 и линукс, ще си турнеш dos
Е сега ще сляза долу до мазето да извадя правеца. Би трябвало дори да работи. Харда сигурно е заминал ама DOS3.2 барабар с компилатора за С, ще се събере на една дискета от 5.25 инча. И ще си програмираш като пич. С него ще ти дам и един монитор CGA. За 20 лева всичко е твое и си програмираш като пич, освен това всичките ти програми написани на него са напълно съвместими с всички съвременни компютри, без никакво изключение! Даже флопито можеш да си вържеш ако искаш да си прехвърлиш нещо. Ама ако те мързи да го местиш ще седна за 1-2 часа да ти напиша едно софтче с което и с правчето да можеш да влезеш в интернет, ест. срещу още 20 лева Виж колко евтино взимам просто
@Sla-Mori - И все пак 29.85/5=5.97
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !
Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
null-byte написа:О_O @Inside а ти беше ?
Нека позная брат на FMI ли си ?
Ей много разбирачи станахте ...
Но трябва да има и такива като вас...какво е значението дали ще е world или dlrow ?
Ама аз се надявам да останеш та да ме научиш на информатиката .
Не се и съмнявам че се учи за 1 ден ...
@Inside покани и приятелите си retard-и да спориме че е яко (без туй в момента имам малко свободно време )
@Sla-Mori Ми няма нужда да си го сменяш ...момчето е поредния гъзар с отрицателно IQ....
Не го познавам пича, но за разлика от теб е много по компетентен и поне може да смята
Ама е много компетентен к'во разправяш .
Ти май не разбра съдържанието на предния пост
Освен да се съберете двамата ...гарантирам ви че няма да има като вас единия ще е супер програмиста , а другия невероятния дизайнер който за 3 дена се сертифицира и печели конкурса "Златната четка"<-(shit ...)
Ти къде видя да казва че за един ден се става художник или пък за един ден ставаш бог на фотошоп. Човека просто каза че за един ден ставаш графичен дизайнер, като се подразбира че ти дарбата нямаш ли си я никога няма да станеш... И ти не се хващай за думата, има предвид че за програмист трябва много повече време, знания и умения, които да подлежат на придобиване, а не да са просто плод на дарба. Освен това съм сигурен че той ще се смее още повече и от мен на такива като теб
Вие голям смап му ударихте обаче.
Последните няколко страници нямат нищо общо с КСК 2008 - математика.
Все пак някой може да иска да намери някаква информация в темата, а не да чете кой какъв е и какво може или не може..
FMI написа:Ти къде видя да казва че за един ден се става художник или пък за един ден ставаш бог на фотошоп. Човека просто каза че за един ден ставаш графичен дизайнер, като се подразбира че ти дарбата нямаш ли си я никога няма да станеш... И ти не се хващай за думата, има предвид че за програмист трябва много повече време, знания и умения, които да подлежат на придобиване, а не да са просто плод на дарба. Освен това съм сигурен че той ще се смее още повече и от мен на такива като теб
Също така се и подразбира, че той описа графичния дизайн по такъв начин, че оставя впечатлението, че го смята за твърде лесен и неквалифициран труд.
И дори 29.95:5 да е 5.97, в случая той явно нападна човек без абсолютно никакъв повод, само за да показва остроумие, при положение, че самият той явно не знае за какво става въпрос... Все още не смятаме бал за общежитие...
Ле-ле, аз съм от хората, които много трудно се нервират и дразнят, ама нещо тая тема много ме изнерви днес. Всички се правят на големи разбирачи по всичко - от математика през програмиране през дизайн та чак електроцентрали ще си строят. Абе като всички сте такива велики умове, тогава какво въобще се занимавате да следвате? Намерете си работа свързана с програмирането и марш от тук. За туй дори и висше не ви трябва - минавате тест и почвате работа в някоя ИТ фирма. Просто престанете с това словестно пишко-мерене. Влезнете във ФМИ, избутайте 4-те години, па тогава ще си говорим кой умен, кой тъп, кой знае повече и т.н.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.
Е то че оспамихме темата прекалено много и вероятно дразни вече съм съгласен, но че можеш да си намериш добра работа без више - не мисля.
Аз като си пратя CV-то някъде и ония там им е през кура какво съм писал в него, просто като видят само средно и директно го закачат на пирона за тоалетната хартия. Това да те поканят на интервю, пък и до тест да стигнеш, не става без да си поне студент. Въобще да не говорим да те вземат на работа... Въобще не ти дават шанс малоумниците... После реват че нямат хора... А стажантските програми и те само за студенти... Абе с две думи това е единствения път. Догодина като плесна в CV-то си студент във ФМИ втора година и ще ме вземат веднага
И пак - стига си философствал без да знаеш как е. Ако знаеш програмни езици и можеш да програмираш ще те вземат та дори и само детска градина да си завършил. Не говоря на изуст, а имам познати които без дори средно в момента взимат луди пари в ИТ фирми.
"Няма нищо по-лошо от тъп човек, който се мисли за особено интелигентен." И.А.