Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Някъде изкарват ли какво точно трябва да има в темата, защото аз не се сетих да попитам и директно си тръгнах, малко да поспя преди химията, че мозъка ми блокира тотално
cufff написа:Някъде изкарват ли какво точно трябва да има в темата, защото аз не се сетих да попитам и директно си тръгнах, малко да поспя преди химията, че мозъка ми блокира тотално
ами тя темата си е директно от учебника за 9-ти клас ако учиш от Булвест 2000 урока е "Популация-видове,състав и структура"
cufff написа:Някъде изкарват ли какво точно трябва да има в темата, защото аз не се сетих да попитам и директно си тръгнах, малко да поспя преди химията, че мозъка ми блокира тотално
ами тя темата си е директно от учебника за 9-ти клас ако учиш от Булвест 2000 урока е "Популация-видове,състав и структура"
(поне аз така мисля де)
Аз написах точно това, но може в другите учебници на други издателства да се иска друго?
бтв писахте ли численост и свойства?
а в теста имаше няколко въпроса от примерния тест от програмата.