Архив от КСК 2011-2012. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Alantrik написа:5.28 (и то поради това, че не се съобразих с времето)
1.Японистика
2.Кореистика
3.Китаистика
4.Скандинавистика (с английски разбира се)
и т.н
Как ви се струва?
Напълно реален шанс за Кореистиката още на първо класиране и вероятно за Китаистика на второ, ако трябва да съдя по минималните балове от миналата година.
Първото и последното са ... невъзможни на всички класирания.
" A vital ingredient of success is not knowing that what you're attempting can't be done. A person ignorant of the possibility of failure can be a halfbrick in the path of the bicycle of history."
teddinka написа:
И аз имам същата оценка.. Очаквах мноооооого повече. Според вас бал 21 стига ли за АФ?
p.p. Liv, какви са ти желанията?
Честно казано вече не помня какво точно съм писала и как съм ги подредила. Знам само, че първо ми е МО, след това психология, трето публична администрация ии.. до там. След това са някакви филологии, социология и т.н.
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
teddinka написа:
И аз имам същата оценка.. Очаквах мноооооого повече. Според вас бал 21 стига ли за АФ?
p.p. Liv, какви са ти желанията?
Стига,мин.год 19.91 някъде беше мин.бал за жени 1класиране.Все пак не се знае,тъй като тази година са доста по-високи оценките.Но ако не на 1 то на 2 класиране ще стане