ФОРУМНИ СРЕЩИ - 2010 г.

Архив на теми от "Студентски живот".
Заключено
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: ФОРУМНИ СРЕЩИ - 2010 г.

Мнение от Търговецът на кристал »

Е, на мене сте ми обещали да ме водите - много съжалявам, че се наложи снощи да си тръгна рано. Вярно бая съм изпуснала, така като гледам.
Вечен студенте, колега, не си пишете актив - правите се на лошо момче нещо, м? ;) то по тая логика и мене вчера в Борисовата ме заглеждаха, ама това беше заради комбинацията от високи токчета, примерна физиономия ("ще бъда в бяло", сал' вейката от маслина ми липсваше) и отворена бириШка. Та вървим си ние из алеите, казваме си "наздраве", пийваме по малко и хората ни се радват ли, радват...

Ееееей, ама наистина трябва да повторим.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от Ангел »

Беше доста свежичко!
Появиха се доста форумци, които не бяха заявили участие предварително и това я направи прилично култова. :D
Имаше представители на всички форумни поколения: протогеронтокрация, същинска геронтокрация, нео-геронтокрация, врели-и-кипели потребители, относително претръпнали вече и съвсем прясна мръвка...
Беше доста интензивна (физически) сбирка - намерихме свободни пейки (и беседка по-късно) чаааак край обелиска, което ограничи презареждащите курсове до капанчетата при влакчето до само един; после се разделихме 1:1 по пътя към гореспоменатото заведение - не знам какво е ставало в метрото, но придвижилите се пеша ударихме един доста съществен ( :lol: ) разговор за Слатина, Редута и Христо Смирненски; след това, изпратихме Вал...и се върнахме (което си бе баяяяяяя разходка); накрая стигнахме до "Дивака", като най-съществената особеност беше, че се придвижихме от Съдебната палата до "Алабин" и "Граф Игнатиев" за цели 10 минути...
В "Дивака" по мъжки обърнахме по една бира и психологически контрацептив, който дублираше и като реактив за дългия път към дома...
А да, на последните 2 форумни срещи, все-някой се оказва с кървящ среден пръст, за което аз лично подозирам набралият от душите на новопоявилите се съфорумци Форум, който изисква своя кръвен дан от подходящо място :lol: :lol: :lol: :lol: You have been warned :twisted:

До нови срещи!
Ангел

//edit:
@ Търговецът на кристал:
Да ти кажа, пристрастна како Ели, имаше още нещо отворено, освен биричката, което също привличаше погледи... :geek: Сювсем не критикувам - напротив - одобрявам горещо :drunken:

//edit2:
Отбележката на pora_e_priqtel долу ползва по-точен термин - *придърпв*. :idea:
Последно промяна от Ангел на 09 Сеп 2010, 23:01, променено общо 2 пъти.
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.
PRIME_BBCODE_SPOILER_SHOW PRIME_BBCODE_SPOILER: Offspring
Running down a spiral
with the light of better men,
shouting: "PROGRESS IS SURVIVAL!",
take one last look and see me...
„Пий повече!“ „НЕ МИ Е ДОБРЕ.“ „Този ПЕТЪК няма да свърши!“
ФАРА!!!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Бе не знам коя е елитната и коя е същинската, ама аз съм от протогеронтокрацията :lol:

Това със средните пръсти звучи интересно! Веднага си признайте къде ги врете! :P
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс
Специалност: философия (СУ)

Мнение от вечен студент »

Търговецът на кристал написа: Вечен студенте, колега, не си пишете актив - правите се на лошо момче нещо, м? ;)
Дишайте спокойно, уважаема - не бих дошъл на форумна среща, ако знам, че и вие ще присъствате. За 162367387934289234 път ви моля, да НЕ се занимавате с моята скромна личност. Гледайте си там бириШката, пък аз пред кой на какво се правя не е ваша работа. Вас не искам нито да ви вижадам, нито да ви чувам. НИКОГА! Казвал съм го поне 2362346734267342 пъти... :evil:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Поре, аз докато бях там (т.е. в първите 2 часа от срещата) средните пръсти на всички присъстващи си седяха мирно по местата. За по-натам... не знам, не искам и да знам.
Ангеле, нали се сещаш, че сега трябва да правиш разбор - поименно, колега, поименно. Аз се чудя дали съм от елитната геронтокрация, или от същинската такава. Щото.. нали... хем съм стара чанта, хем съм лачена. ;) То добре, че беше и Сиентело, да не съм самотна пенсионерка там. :)

Вечний, ама ти продължаваш да се палиш! Ей на това му се казва дух. :mrgreen: Абе, това не спря ли да е забавно вече??? :scratch: :scratch: Мне, чакай... още е весело.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

Вече взе да се излагаш ЗЛОВЕЩО! Грозно, много грозно!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Вечни студенте, преди да ме нахраниш, искам да отбележа, че се впрягаш излишно. Казвам го най-дружелюбно.
Аватар
вечен студент
Форумозавър Рекс

Жив и здрав да си! И Търговецът също! Нямам намерение да храня никого.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Поре, недей така, бре! Сега ще ти сипят и на тебе, както се заричат, че няма - първо, второ, трето, хлебец... Аз понеже съм си свикнала, та ми е абсолютно безразлично, а после Мила ще мине с метлата и ще настане всенародна любов и братско веселие. Мила форумна картинка, к'во му плашиш?

Между другото, досега бях чувала, че се излагам (и то все от хора, които имат върху какво да мислят по отношение на самите себе си), ама чак пък зловещо... Йей, харесва ми. :)
В края на ноември
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти

Мнение от Ангел »

@ Търговецът на кристал:
Не е като да не ми мина през ума (разборът), но да го оставя за свободна интерпретация от присъствалите е доста по-приятно (и не отнема толкова от моето време :-D). Освен това, незаявилите предварително присъствие може да искат последното да не се афишира из форума (нищо не твърдя - просто го допускам) и не ми е работа да ги изтипосвам тук :-)
Още, не знам каква ви е кавгата, но links plix! :geek:
А, да ("Така както съм го извадил, какво прави сестра ти?") - едно архивирано мнение случайно да имаш в наличност за споделяне? :lol:

Ангел
Животът е твърде кратък, за да си позволяваш да го разхищаваш в неща, които не ти носят удоволствие.
Running down a spiral
ФАРА!!!
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър

Мнение от Bagatur »

Ангел написа: В "Дивака" по мъжки обърнахме по една бира и психологически контрацептив, който дублираше и като реактив за дългия път към дома...
Човек, добре че отидохме в този Дивак, защото такова шкембе досега никъде не бях ял! Парченцата от мускула, дето по принцип остават жилавки, направо се топяха в устата, а като се сетя пак за този оранжевкия пипер, ох... утре сигурно ще отида там за обяд :bounce: Направо божествено, думи нямам :bounce: :bounce: :bounce:
Strength and honor.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Е, Ангеле, тука ме уби. Идея нямам за какво говориш - ако е за култовото мнение на FFF, за което споменах вчера, утре се прибирам към СтЗ и може да го копирам. На тамошния компютър съм го запазила, тук го нямам.
В края на ноември
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Boromir написа:А, имало среща... Жалко, изпуснал съм.
Е, другия път... :compress:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

И аз се радвам че ви видях, макар и замалко, друг път обещавам за повече :)
Като птичка в небесата :)
Аватар
Ангел
Летящите Пръсти

Мнение от Ангел »

Bagatur написа:
Ангел написа:...
...утре сигурно ще отида там за обяд...
Имам разходка до центъра къмто обяд - ако имаш по-конкретна идея за час и не съм ти противен като компания (или пък не сваляш някоя колежка/имаш бизнес-обяд с шкембе), индикирай някак :-)

Ангел
Running down a spiral
ФАРА!!!
Заключено

Обратно към “Студентски живот - АРХИВ”