Така е, вече например, както чета по-горе хората се притесняват, че не са написали подробност от сорта на церемонията на сключването на договора с Лъв V. Аз такова нещо в темата, която учих например нямах. Това е подробност, която могат да ти отчетат в краен случай като плюс. Нали именно затова направиха времетраенето от 5 на 4 часа. Защото материалът е много обемен и за това време се предполага, че трябва да напишеш повече, а сега следователно се намалява и обемът. Явно е възможно физически да напишеш над 20 страници, но така нито имаш време да си я провериш и така рискуваш да объркаш главните факти за сметка на подробностите и трябва буквално ди си скъсаш ръката от писане. Евала, че някои са успяли да напишат толкова, но не забравяйте, че се търси и качеството.sunny_light написа:Не се плашете толкова от обема. Както казах вече и аз написах близо 13 страници, които на тези 23 и повече, за които говорят някои, изглеждат смешни. Но аз знам, че съм написала всичко от темата, даже тази, от която учих, е по-кратка.
Ако си запознат с по-важното за всеки от авторите, ще напишеш и повече. Научи основните теми в творбите, прочети малко критика, доукраси с лично творчество и готово. И се надявай този, който го проверява да го хареса, защото при темите по литература всичко е относително. На мен една тема един преподавател ми я оцени за 6, а в училище г-жата ми каза, че е за не повече от 4.webstil написа:Аз се чуда кво ще измисля за 2-3 листа,те хоратаsunny_light написа:Сега разбирам, че има ограничение за обема по литература. Сигурни ли сте, че става въпрос за 10 страници, да не е листа. Иначе не ми е ясно как може да се напише стойностна тема в такъв малък обем.![]()
Най-важното е да си научиш уводи за всеки автор, за да може поне да започнеш добре темата
КСК- История 2010/ 2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- _Stella_
- Паисий
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Re: КСК- История 2010/ 2011
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
Международни отношения, I курс
- lordivan
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
Правилно - това е защото и оценката се съставя цифром.VelinaShine написа:Много математически гледаш на нещата
- Jackie
- В началото бе словото
- Курс: втори
Някой знае ли точно колко човека сме се явили 
Все пак ще чувствам
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
приятния гъдел,
че още живея,
че още ще бъда.
- Enigma
- В началото бе словото
- Специалност: Публична администрация
- Курс: трети
Докато чакахме да ни отворят вратата, едно момче каза, че ни е сметнало и сме били 2223-маJackie написа:Някой знае ли точно колко човека сме се явили
"Никак не се боя,
че ще ме стъпчат.
Отъпканата трева
се превръща в пътека."
Публична администрация, III курс
че ще ме стъпчат.
Отъпканата трева
се превръща в пътека."
Странно обаче, че забравят най-важните събитияDeska написа:възхищавам се на хората с романите от по 20 страници, за да напишеш толкова или наистина си много запознат с материала, или както вие казвате "си разтягаш локуми"
-
runnersa
- В началото бе словото
_Stella_...ти да не беше в зала 210 в химически ????_Stella_ написа:Така е, съгласна съм! И да, трепем се с хазарите или маджарите, има дев становища. Между другото аз написах 11 страници и съм доволна от себе си, защото смятам, че написах всичко.Deschain написа:Не е една и съща санкцията за всяка сгрешена дата. Зависи си от важността на датата. Също ако е точна дата, зависи до каква степен е сбъркана.
Но да, ако не се знае със сигурност датата, по-добре да се замаже с нещо.
На мен ми излезе само Крум 13 страници, може би пишеш доста по-ситно, не знам...Аз писах само, че е зет на Никифор, защото не бях сигурен дали е I или II-ри.![]()
Тц, и с Хазарския хаганат се трепем тогава!:)За канартикинът нямам изобщо в темата, защото не съм я учила така. А иначе има двама Михаиловци. Първият е Михаил I Рангаве - зетят на Никифор, вторият е Михаил II Балба
- той вече е при Омуртаг, при когото се потвърждава 30-годишния мир, след като е сключен с Лъв V Арменец. А брат ми ми показа една книжка с бисери от минали години, доста интересни неща има.
П.с: Темата е идеална! Какво по-хубаво от това да пишеш за Крум и Омуртаг?! Толкова е ясна, толкова са лесни нещата и отношенията. Аз подозирах, че ще се падне тя или поне така исках. =) Като съобщиха "Тероиториално..." и цялата зала се разкрещя от еуфория. =))
Неможе да се харесваш на всички......НЕ всички имат вкус!!!
D
- _Stella_
- Паисий
Хихи, точно в долната зала бях - в 130, почти уцелиrunnersa написа:_Stella_...ти да не беше в зала 210 в химически ????_Stella_ написа:Така е, съгласна съм! И да, трепем се с хазарите или маджарите, има дев становища. Между другото аз написах 11 страници и съм доволна от себе си, защото смятам, че написах всичко.Deschain написа:Не е една и съща санкцията за всяка сгрешена дата. Зависи си от важността на датата. Също ако е точна дата, зависи до каква степен е сбъркана.
На мен ми излезе само Крум 13 страници, може би пишеш доста по-ситно, не знам...Аз писах само, че е зет на Никифор, защото не бях сигурен дали е I или II-ри.![]()
Тц, и с Хазарския хаганат се трепем тогава!:)За канартикинът нямам изобщо в темата, защото не съм я учила така. А иначе има двама Михаиловци. Първият е Михаил I Рангаве - зетят на Никифор, вторият е Михаил II Балба
- той вече е при Омуртаг, при когото се потвърждава 30-годишния мир, след като е сключен с Лъв V Арменец. А брат ми ми показа една книжка с бисери от минали години, доста интересни неща има.
П.с: Темата е идеална! Какво по-хубаво от това да пишеш за Крум и Омуртаг?! Толкова е ясна, толкова са лесни нещата и отношенията. Аз подозирах, че ще се падне тя или поне така исках. =) Като съобщиха "Тероиториално..." и цялата зала се разкрещя от еуфория. =))![]()
Jackie, записаните бяха 2233, аз ги изчислих, но съобщиха, че са се явили около 1800.
-
runnersa
- В началото бе словото
sunny_light......Напълно съм съгласен с тебе..научаваш универсален увод за всеки автор,заключение и доокрасявашsunny_light написа:Не се плашете толкова от обема. Както казах вече и аз написах близо 13 страници, които на тези 23 и повече, за които говорят някои, изглеждат смешни. Но аз знам, че съм написала всичко от темата, даже тази, от която учих, е по-кратка.
Ако си запознат с по-важното за всеки от авторите, ще напишеш и повече. Научи основните теми в творбите, прочети малко критика, доукраси с лично творчество и готово. И се надявай този, който го проверява да го хареса, защото при темите по литература всичко е относително. На мен една тема един преподавател ми я оцени за 6, а в училище г-жата ми каза, че е за не повече от 4.webstil написа:Аз се чуда кво ще измисля за 2-3 листа,те хоратаsunny_light написа:Сега разбирам, че има ограничение за обема по литература. Сигурни ли сте, че става въпрос за 10 страници, да не е листа. Иначе не ми е ясно как може да се напише стойностна тема в такъв малък обем.![]()
Най-важното е да си научиш уводи за всеки автор, за да може поне да започнеш добре темата
D
-
runnersa
- В началото бе словото
Цялата зала изригна от кеф_Stella_ написа:Хихи, точно в долната зала бях - в 130, почти уцелиrunnersa написа:_Stella_...ти да не беше в зала 210 в химически ????_Stella_ написа:Така е, съгласна съм! И да, трепем се с хазарите или маджарите, има дев становища. Между другото аз написах 11 страници и съм доволна от себе си, защото смятам, че написах всичко.Deschain написа:Не е една и съща санкцията за всяка сгрешена дата. Зависи си от важността на датата. Също ако е точна дата, зависи до каква степен е сбъркана.
П.с: Темата е идеална! Какво по-хубаво от това да пишеш за Крум и Омуртаг?! Толкова е ясна, толкова са лесни нещата и отношенията. Аз подозирах, че ще се падне тя или поне така исках. =) Като съобщиха "Тероиториално..." и цялата зала се разкрещя от еуфория. =))![]()
Да не би и при вас да е имало крясъци от кеф???
Jackie, записаните бяха 2233, аз ги изчислих, но съобщиха, че са се явили около 1800.
D
- _Stella_
- Паисий
Да.. при нас макс 2-3 си тръгнаха след като обявиха темата. И при нас изригна всичко. Това е възможно най-благоприятната тема!runnersa написа:Цялата зала изригна от кеф_Stella_ написа:Хихи, точно в долната зала бях - в 130, почти уцелиrunnersa написа:_Stella_...ти да не беше в зала 210 в химически ????_Stella_ написа:Така е, съгласна съм! И да, трепем се с хазарите или маджарите, има дев становища. Между другото аз написах 11 страници и съм доволна от себе си, защото смятам, че написах всичко.Deschain написа:Не е една и съща санкцията за всяка сгрешена дата. Зависи си от важността на датата. Също ако е точна дата, зависи до каква степен е сбъркана.
Да не би и при вас да е имало крясъци от кеф???
Jackie, записаните бяха 2233, аз ги изчислих, но съобщиха, че са се явили около 1800.: D
-
BlagovestHristov
- Драскач
На изпита са се явили общо 2000 човека
Гледах вчера точната бройка и беше около 2023,но не помня точно.
Днес питах 2,3 явили се и никой не ми се похвали да се е справил добре,така че съм обнадежден

Днес питах 2,3 явили се и никой не ми се похвали да се е справил добре,така че съм обнадежден
- Enigma
- В началото бе словото
Имам въпрос - първия лист без да искам съм го пропуснала. При самото отваряне съм го захванала с началния. Възможно ли е да ми анулират работата? 
"Никак не се боя,
че ще ме стъпчат.
Отъпканата трева
се превръща в пътека."
че ще ме стъпчат.
Отъпканата трева
се превръща в пътека."
- Mackle
- Пишете, о, братя
Не мисля, че ще ти я анулират, даже ми звучи абсурдно. Виж, ако беше рисувала нещо по него, тогава да.Enigma написа:Имам въпрос - първия лист без да искам съм го пропуснала. При самото отваряне съм го захванала с началния. Възможно ли е да ми анулират работата?
- Enigma
- В началото бе словото
Оххх, успокоих се... Не съм рисувала, не мога да рисувамMackle написа:Не мисля, че ще ти я анулират, даже ми звучи абсурдно. Виж, ако беше рисувала нещо по него, тогава да.Enigma написа:Имам въпрос - първия лист без да искам съм го пропуснала. При самото отваряне съм го захванала с началния. Възможно ли е да ми анулират работата?
Притесних се, защото си помислих, че може да се сметне за знак.
"Никак не се боя,
че ще ме стъпчат.
Отъпканата трева
се превръща в пътека."
че ще ме стъпчат.
Отъпканата трева
се превръща в пътека."
Аз имам 1 голяма грешка
Пропуснал съм битката при Версиникия
писах за превземането на Одрин и после за там пред Константинопол,както и всички др там работи за Крум и Византия през 807,808,809,810,811 ама тва съм го пропуснал