има вярно в думите ти теди,има вярно!tedito_ck написа:Всичко е пълен провааал![]()
![]()
![]()
КСК 2009 - История
Re: КСК 2009 - История
- tedito_ck
- От дъжд на вятър
Оф то и аз съм една - все едно всички други теми са ми бомба, че Църква и култура ми е проблема

Има много начини човек да бъде прав.
- tedito_ck
- От дъжд на вятър
Тук има ли хорица от Търново и има ли някой, който и в други уни-та иска
хаха нз какво да кажа!Нашият университет е една обърната фуния!Влиза се трудно а се излиза лесно...на всякъде по света е обратното,но това сме си избрали това си теглим!tedito_ck написа:Оф то и аз съм една - все едно всички други теми са ми бомба, че Църква и култура ми е проблема![]()
- deni_val
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Здравейте и от мен,колеги кандидат-студенти.Искам да ви попитам горе-долу коя тема предполагате,че ще се падне(коя искате).Аз лично много ще се радвам ако е за Симеон,че той ми е любимеца.И аз съм от пътуващите утре и затова от сега ви пожелавам успехчета в неделя и дано ни се паднат най-лесните темички...пък каквото стане.
Аз съм в Химическия,2 етаж,210 стая.Има ли някой с мен?
Аз съм в Химическия,2 етаж,210 стая.Има ли някой с мен?
Човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му!
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
tedito_ck ... Църква и култура от където и да го погледнеш е Възраждане !! в моя учебник е Общество,религия и култура през 15-17 век..но точката за общестовото е само за унсс..Пък и първата тема от Възраждане за СУ е Антиосманска съпротива на българите през 15-17 век...след като тук 15-17 век е Възраждане..няма как в другата да е средновековие..В интересна истината модерната историография приема за възраждане долна граница 18 век..но мисля,че щом учебниците на ОТ за възраждане започват с АОС и следвата тема е за църкавата е възраждане 
Щастието не бива да е крайната цел,а начин на живот
- tedito_ck
- От дъжд на вятър
Ооо не пак, моля ви!deni_val написа:Здравейте и от мен,колеги кандидат-студенти.Искам да ви попитам горе-долу коя тема предполагате,че ще се падне(коя искате).Аз лично много ще се радвам ако е за Симеон,че той ми е любимеца.
deni_val, прегледай предишните десетина страници и ще намериш отговор на въпроса си
Съгласявам сеBLUSH написа:tedito_ck ... Църква и култура от където и да го погледнеш е Възраждане !! в моя учебник е Общество,религия и култура през 15-17 век..но точката за общестовото е само за унсс..Пък и първата тема от Възраждане за СУ е Антиосманска съпротива на българите през 15-17 век...след като тук 15-17 век е Възраждане..няма как в другата да е средновековие..В интересна истината модерната историография приема за възраждане долна граница 18 век..но мисля,че щом учебниците на ОТ за възраждане започват с АОС и следвата тема е за църкавата е възраждане
- nmlss
- В началото бе словото
Църква и култура - тя за мен не е в Средновековиеsvd написа:Църковни борби или "Църква и култура искаш" защото Църква и култура пак си е от Средновековието
I on facebook suddenly
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile
http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ef=profile
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Успех на всички в неделя !!
дано на 26-ти вечерта коментарите да се весели 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Айде, айде... Влез право в СУ и ще те видим дали ще ти е по-лесно да те приемат, отколкото да излезеш от университета след един куп тежки изпити + 6 държавни изпита, а след това, за да бъдеш практикуващ юрист - още един теоретико-практически изпит. Мини през това и тогава говори.ilia_n написа:хаха нз какво да кажа!Нашият университет е една обърната фуния!Влиза се трудно а се излиза лесно...на всякъде по света е обратното,но това сме си избрали това си теглим!tedito_ck написа:Оф то и аз съм една - все едно всички други теми са ми бомба, че Църква и култура ми е проблема![]()
Възраждане то, дръжки. Това, че е във втория дял не го прави Възраждане. Жаргонно така му казвате на втория раздел, но той си е Българската история XV-XIX век.BLUSH написа:tedito_ck ... Църква и култура от където и да го погледнеш е Възраждане !! в моя учебник е Общество,религия и култура през 15-17 век..но точката за общестовото е само за унсс..Пък и първата тема от Възраждане за СУ е Антиосманска съпротива на българите през 15-17 век...след като тук 15-17 век е Възраждане..няма как в другата да е средновековие..В интересна истината модерната историография приема за възраждане долна граница 18 век..но мисля,че щом учебниците на ОТ за възраждане започват с АОС и следвата тема е за църкавата е възраждане
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- xRainx
- Стенограф
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Църква и Култура е Средновековие. То по тая логика и АОС да е Възраждане, и Средновековие да са 5 главни теми..
The storm is coming...

...let the Lord of Chaos reign.

...let the Lord of Chaos reign.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
От втория дял са и Църква и култура, и Антиосманска съпротива. Средновековие са 7 големи теми - предостатъчно.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
-
BLUSH
- Постоянно присъствие
Възраждане то, дръжки. Това, че е във втория дял не го прави Възраждане. Жаргонно така му казвате на втория раздел, но той си е Българската история XV-XIX век.[/quote]
..Е ти какво? Отрече съществъването на този период изобщо ли??? Те историците се дрънкат точно когато са горните и долните му граници,но според теб изобщо го няма като обособена част от историята. Не си го наричаме ние така жаргонно,защото не сме си го измисли ние..след като е обособена част от учебници съставени от историци няма как да е жаргон
..Е ти какво? Отрече съществъването на този период изобщо ли??? Те историците се дрънкат точно когато са горните и долните му граници,но според теб изобщо го няма като обособена част от историята. Не си го наричаме ние така жаргонно,защото не сме си го измисли ние..след като е обособена част от учебници съставени от историци няма как да е жаргон
- tedito_ck
- От дъжд на вятър
Е значи
-създаване
-първата половина на 9 век
-борис
-симеон
-петър и самуил
-петър и асен
-иван асен