Красиви жени - тема 2

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
FloWersOfEviL
Легендарен флуудър
Специалност: Стопанско управление с френски език
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Re: Красиви жени - тема 2

Мнение от FloWersOfEviL »

FMI написа:Така както не мога да се влюба в най-красивата жена на света, ако тя е малоумна, но това може би не би ми попречило да я изчукам...
По мое виждане една малоумна жена няма как да е красива. Едно е лице, друго е изражение. Но при теб лицето беше на.. 8-мо място, така че.. не е толкова важно :)
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

FMI написа:Та иначе не говоря за себе си дори на 50%, просто така мислят мъжете
Ще имаш да вземаш
Много си далеч от истината
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
KeineSonne
Писаружяк
Обратна връзка:

Мнение от KeineSonne »

Струва ми се, че стереотипът с тъпия-мъж-животно-който-мисли-само-за-тяло-и-секс се поддържа в голяма степен от жените, защото едно е да "се натокаш", опнеш деколтето, полееш с грим или там каквото правят женските, за да привличат мъжки, друго е да си направиш мозъчна трансплантация :mrgreen: Опа, такова нещо още няма :mrgreen: Така, че човекът си има право, ако не е интересна и умна, поне за нещо да става, поне по неговия (чийто и да е) конкретен вкус.
Изображение Изображение
Аватар
FMI
Плиний Стари
Специалност: Приложна математика
Курс: първи

Мнение от FMI »

FloWersOfEviL написа:
FMI написа:Така както не мога да се влюба в най-красивата жена на света, ако тя е малоумна, но това може би не би ми попречило да я изчукам...
По мое виждане една малоумна жена няма как да е красива. Едно е лице, друго е изражение. Но при теб лицето беше на.. 8-мо място, така че.. не е толкова важно :)
Затова не казах "ще", а "може би"... Все пак допускам варианта при който ще я изчукам преди да разбера че е малоумна... Освен това казвайки малоумна аз нямах предвид буквално това... За съжаление по-голямата част от хората са на по-ниско интелектуално ниво от мен, което е ужасно защото според мен и моето не е много високо... Та това така наречено средно ниво, също ми влиза в категория малоумни... И съответно леко съм се примирил с положението и гледам да не прибързвам, че я срещна по-умна някога, я не... А в никакъв случай не е правило на всяка куха лейка да и го пише на челото...

П.П. Мъжете или повечето поне избираме по адекватни критерии, независимо какви са те... а за 99% от жените има само два вида мъже финансово красиви или безпреспективни...
Вместо да проклинаш тъмнината - запали свещ !

Не ме смущава див вой от омрази,
не стряска ме на завистта гневът –
спокойно гледам в бъдещето ази:
там мойте песни все ще се четат.
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

The Stig написа:
FMI написа:Та иначе не говоря за себе си дори на 50%, просто така мислят мъжете
Ще имаш да вземаш
Много си далеч от истината
Слушаме те. Просветли ни.

Аватар
Catherine
Летящите Пръсти
Специалност: Нордистика
Курс: втори

Мнение от Catherine »

Леле, добре, че нямат всички такива критерии като тебе, че мъжете с бирени коремчета и жените с целулит щяхме да си останем девствени заниваги :lol:

Мис Румъния... не е кой знае какво, но ми се стори хубавка. При румънките това е често срещано явление. :roll:
Изображение
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/
Изображение
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Rosario Dawson

Умопомрачително яка! :drunken: :drunken: :drunken:

Изображение Изображение

Изображение

Изображение

Изображение
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Cassie написа:Cobie Smulders
Дааа!!! Толкова е чаровна и беше първото нещо, което ми хвана окото в сериала :oops: (дори преди хумора!) :P :P :P
Аватар
FMI
Плиний Стари

Мнение от FMI »

Catherine написа:Леле, добре, че нямат всички такива критерии като тебе, че мъжете с бирени коремчета и жените с целулит щяхме да си останем девствени заниваги :lol:

Мис Румъния... не е кой знае какво, но ми се стори хубавка. При румънките това е често срещано явление. :roll:
Изображение
Извинявай, но ти на 22 вече имаш целулит?! Е съжалявам, но от 6 до 20 спортувах активно и съм свикнал около мен жените да имат поне хубави тела, ако не друго... А на една жена и е необходимо толкова малко... Например просто да не ходи до магазина с колата и да ползва по-рядко асансьора, всъщност аз не го ползвам никога, просто защото е по-бавен от мен и се дразня... А понеже съм и мързелив, за по-бързо и лесно направо си тичам по стълбите всеки път и нагоре и надолу... А на твоята възраст все още тичах по 40км поне веднъж седмично... Разбира се не те карам да правиш това, защото е напълно излишно за теб... Но все пак, целулит на 22?!?!?! Може по 2-3 километра или поне десетина с колело например, поне 3-4 пъти седмично и няма да имаш никакъв целулит!

При мъжете също не е нормално да има шкембе толкова рано... Макар че ние трябва да положим много повече усилия за наистина достатъчно добре изглеждащо тяло... Докато за жената общо взето важи правилото поне да не е дебела, мъжа трябва да не е кльощав, но пък и да не е дебел... А муслкулите в днешно време струват прекалено скъпо и пак стигаме до момента с финансово красивия мъж, по един или друг начин... Иронията е че бедните момиченца трудно могат да изглеждат наистина зле, по тази логика...

И в този ред на мисли разбирам защо девствеността се губи все по-рано, то просто и жените и мъжете все по-рано за нищо не стават и кога да се обичат, освен преди да се скапят някъде между 12 и 15 :lol: И наистина гледам някакви 15 годишни тъкмо станали страхотни мацки и си мисля, колко ли по-привлекателни могат да станат до 20, а те още преди 18 вече на лелки заприличват... А същите биха могли поне до 40 да изглеждат като на 20, но уви... И после защо имало педофили питат... Та да се върнем на темата - ти си загуби девствеността, преди да си отгледаш целулита, нали? И предполагам е било с някой с плочки на корема или поне без бирено коремче, нали ;) Защото аз уважавам себе си прекалено много за да правя компромиси и до сега с грозна жена не съм бил и не мисля да бъда... Добре че жените наистина не гледат много външния вид :mrgreen: Но въпреки това смятам че всеки уважаващ себе си човек, ако не заради половинката, то поне заради себе си е длъжен да се поддържа в една добра форма, без да се вманиячава разбира се и ако има финансовата възможност!

П.П. Офф... като кажете че не е "кой знае какво" или още по дразнещото не е "нищо особено"... Добре де трябва ли да е нещо особено, за да е красиво. Просто нормално поддържано момиче, разбира се че ще е хубава и съм сигурен че не е девствена ;) Всяка жена е длъжна да изглежда поне толкова добре и тогава и мъжете ще можем да кажем с чиста съвест, че за нас външният вид е без значение :mrgreen:

Аватар
Bragi
Легендарен флуудър

Мнение от Bragi »

Галине! Релефе! Ти ли си бе?

п.п.
Абе много си загрижен за девствеността на другите...
The more you want, the easier you are to exploit
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Личи си кой не е наясно с това "що е целулит"... :mrgreen:
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Zahariev
Легендарен флуудър
Специалност: Лазерна фотолингвистика
Обратна връзка:

Мнение от Zahariev »

The Stig написа:Галине! Релефе! Ти ли си бе?

п.п.
Абе много си загрижен за девствеността на другите...

Аз мисля, че това е веско гълъба от фми :twisted:

The names of the future are stamping of impatience.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Искам и тука да пуснем Принципа на Камел - само снимки, без коментари!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Sarah Polley

Изображение