Биология - КСК - 2007
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- karmensita
- В началото бе словото
- Специалност: Екохимия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
видяхте ли си резултатите от му-пловдив....ако някой е ходил де....аз съм се изложила доста - 3.50
....едва ли имам някакви 6ансове ама все пак ще отида на химията ако не за друго да загрея за софия 
And as the walls come down and
As I look in your eyes
My fear begins to fade
Recalling all of the times
I have died
and will die.
It's all right.
As I look in your eyes
My fear begins to fade
I have died
and will die.
It's all right.
еми не знам...те в пловдив са бързаци явно...пък и там само 887 са се явили на биология....почти 3 пъти по-малко отколкото в софия
p.s. изпитът в пловдив беше 1 ден преди този в софия....на 9-ти
p.s. изпитът в пловдив беше 1 ден преди този в софия....на 9-ти
And as the walls come down and
As I look in your eyes
My fear begins to fade
I have died
and will die.
It's all right.
As I look in your eyes
My fear begins to fade
I have died
and will die.
It's all right.
- karmensita
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- slavenceto
- В началото бе словото
- simona_baby
- От дъжд на вятър
- karmensita
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
Досега четох по биология и колкото повече четях, толкова повече главата ми стана на баница. Мисля, че няма да успея да се справя, особено ако се падне нещо от рода на Митоза и Мейоза и всичко свързано с клетъчното делене - ужасно е !!!
bistra
МнениеПуснато на: Нед Юли 15, 2007 6:03 pm Заглавие:
spored men rezultatite po biologiq v medicinska akademiq trqbva da izlqzat v ponedelnik toest utre, li4no az ako imam po malko ot 5 nqma da hodq na himiq
Това какво означава ? Че ще си доволна от резултата си и искаш да влезнеш в колеж ? Или ?
bistra
МнениеПуснато на: Нед Юли 15, 2007 6:03 pm Заглавие:
spored men rezultatite po biologiq v medicinska akademiq trqbva da izlqzat v ponedelnik toest utre, li4no az ako imam po malko ot 5 nqma da hodq na himiq
Това какво означава ? Че ще си доволна от резултата си и искаш да влезнеш в колеж ? Или ?
Аз няма да ходя на изпита по био в СУ, но мисля, че ще се падне нещо от сорта на гаметогенеза
А отностно посто на bistra ... значи, че ако има под 5, та дори и под 5,5 няма шансове да я приемат в МУ, ако ще на химията 6,00 да изкара... Иначе с по-ниска оценка от 5,5 и в колежа не може да влезне... подбора е жесток там
А отностно посто на bistra ... значи, че ако има под 5, та дори и под 5,5 няма шансове да я приемат в МУ, ако ще на химията 6,00 да изкара... Иначе с по-ниска оценка от 5,5 и в колежа не може да влезне... подбора е жесток там