Явно вече сте се поопознали.Да се представя и аз.Реших и аз да кандидатствам(пак).Явно си ме влече студентския живот, но докато се усетя тази година за кандидатстването и съм изпуснал предварителния.Ще разчитам на единствения шанс с редовната сесия Малко по-голям съм от повечето от вас, но ще ми е приятно да се присъединя към вас преди изпита да се групираме така да се каже.
"Думата е страшно нещо, в нея са затворени изразните средства на всички изкуства: бои, линии, форми, звукове, движения - всичко, стига да можеш да боравиш с тия нейни богатства." Йордан Йовков
Ейййй,хора, колко трябва да платя за устния изпит.Пак ли е 30 лв.?
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Да. Споко, като му дойде времето, ще се намести системата. И като ви мине втората сесия, с новия номер ще влизате и ще ви излизат и двете оценки (трите - с устния). Това е най-малкият проблем ;Р
Когато тя беше склонна, той не искаше. Когато той пък искаше, тя се дърпаше. А когато и двамата искаха, се спусна завесата!