Български футбол 2
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол 2
Пак ти казвам първо да изчакаш дали има сделка и ако да - при какви условия. Ама не, кончето си знае неговото и не ги сваля тея капаци. Имало е някакви единици, които са били написали нещо за Ганчев. Лично аз почти не съм виждал такива. Има ги такива, но са малцинство. Повечето хора въобще не се интересуваме какво ще стане с Литекс. Такива отбори винаги ги е имало и пак ще има. Щом се появява човек с възможности, който има желание да спаси клуба ни - добре е дошъл, важното е нещата да станат законно.
Изчакай да видим как ще се развият нещата и дали ще станат както ти си ги мислиш. Тогава си се отвращавай колкото искаш, през къде сте ни... Докато някой от вас не бъде поставен в подобна ситуация и да избира какво да се случи с клуба му, въобще да не прави опити да коментира, защото не знае какво е.
На последния мнението му пък какво да го коментирам? Типична извадка от подуенските среди. Не се наяде с калъфки тази година, но пък му остана малката радост да ни види "закрити". Това, което евентуално ще фалира, е АД-то. Това, което обясняваха сума ти юристи, е че марката не може да фалира, а да се откупи евентуално и успехите да се припишат на новото АД. Следователно - пак ще ни има. На стадиона, с червените фланелки, с успехите, с феновете, с Ицо и т.н. Дори подуенските ще припознаят ЦСКА, а другото ще бъде закачки, колкото да си начешат езиците.
Изчакай да видим как ще се развият нещата и дали ще станат както ти си ги мислиш. Тогава си се отвращавай колкото искаш, през къде сте ни... Докато някой от вас не бъде поставен в подобна ситуация и да избира какво да се случи с клуба му, въобще да не прави опити да коментира, защото не знае какво е.
На последния мнението му пък какво да го коментирам? Типична извадка от подуенските среди. Не се наяде с калъфки тази година, но пък му остана малката радост да ни види "закрити". Това, което евентуално ще фалира, е АД-то. Това, което обясняваха сума ти юристи, е че марката не може да фалира, а да се откупи евентуално и успехите да се припишат на новото АД. Следователно - пак ще ни има. На стадиона, с червените фланелки, с успехите, с феновете, с Ицо и т.н. Дори подуенските ще припознаят ЦСКА, а другото ще бъде закачки, колкото да си начешат езиците.
Последно промяна от Judas на 12 Юни 2013, 20:40, променено общо 1 път.
- Mondscreen
- Паисий
Judas написа:На стадиона

П.П. Месии при вас видяхме много. Всичките бяха най-богатите и всичките ви правеха хегемони в България. Най-накрая си тръгваха псувани и при празен стадион. Ако дойде джуджето, не се съмнявам, че ще е същото, само дето ще ви е закрил още от първия си ден. Дори най-голямата ви легенда не стъпва на тоя "стадион" заради вас. 100 пъти каза, че е поел ангажимент към "някого" и ще го изпълнява и следва докрай.
И щом на устните ми затрепери, от поколения скандиран вик,
в живота си аз пак откривам смисъл, щастлив съм само в този кратък миг!
И все напред ще продължавам, щом имам хилядите си мечти
и нося най-голямото богатство, сърцето синьо в моите гърди!
Ти обаче си дъвчеш едно и също, а? Били сме малко в края на този сезон и върху това си правиш изводите сега? Повече българи ходят, когато има какво да видят, такава ни е културата. И вие сте същите. Видяхме ви по средата на пролетния полусезон, когато бяхте по има-няма 1000 човека, и то при положение че в класирането бяхте на 2 точки от Лудогорец. И пак пишеш без да мислиш (ако въобще можеш да мислиш при процес на писане). Какво излиза сега? Че най-голямата ни легенда не идвал на стадиона заради феновете? Или заради Титан? Последно? Ще направиш ли опит веднъж да напишеш свързан и смислен пост? От страни изглеждаш точно като едно заядливо дребно човече.
- Mondscreen
- Паисий
Казвам, че най-голямата ви легенда идва на тоя насип, който наричате стадион, само и единствено заради джуджето. 100 пъти показа, че не му дреме за вас. И да, на слабите си мачове бяхме по 1000, на силните по 12-15 хиляди. Вие бяхте по 100/ 6-7 хиляди. Разликата е огромна. Виж, няма какво да спорим, наистина. Ако ти си доволен от тази развръзка, не мога да не се радвам, защото и ние сме доволни. Живот и здраве, след няколко дни ще ти честитя новия отбор, ще отдам минута смях на закриването на стария и животът продължава.

Не е чак толкова голяма разликата. Миналата пролет, когато ние се борихме за титлата, бяхме 5000 срещу Локо Сф, 8000 срещу Берое, 10 000 срещу Черно море, 10 000 срещу вас, 12 000 срещу Литекс.
Тази пролет какво направихте вие в малко по-посетените си домакински мачове? Да кажем 10-11 000 на дербито, 12 000 срещу Лудогорец, 12-13 срещу Славия. Не е чак толкова голяма разликата, все пак ви бием само с няколко хиляди.
Видяхме ви и на първите тренировки - в началото на 100-годишния си сезон бяхте 100 човека, а ние почти 1500.
И пак ти обясних - в Подуене ще празнувате фалирането на АД-то, а не на марката, на която отделяте толкова много внимание. И кажи честно - фалирането на АД-то, от което всички цесекари се срамуват, ще донесе ли поне малко щастие в душата ти, сребролюбецо подуенски?
ПП: Под "най-голямата" ни легенда мислех, че имаш предвид Петър Жеков, защото той все пак имаше някакви проблеми с Титан преди време, а от изречение, което се опита да построиш, не стана много ясно какво имаш предвид. Не познавам цесекари, които да считат Стоичков за най-голямата ни легенда. Има много заслужили футболисти, Стоичков също е сред тях, но не е "най".
Тази пролет какво направихте вие в малко по-посетените си домакински мачове? Да кажем 10-11 000 на дербито, 12 000 срещу Лудогорец, 12-13 срещу Славия. Не е чак толкова голяма разликата, все пак ви бием само с няколко хиляди.
Видяхме ви и на първите тренировки - в началото на 100-годишния си сезон бяхте 100 човека, а ние почти 1500.
И пак ти обясних - в Подуене ще празнувате фалирането на АД-то, а не на марката, на която отделяте толкова много внимание. И кажи честно - фалирането на АД-то, от което всички цесекари се срамуват, ще донесе ли поне малко щастие в душата ти, сребролюбецо подуенски?
ПП: Под "най-голямата" ни легенда мислех, че имаш предвид Петър Жеков, защото той все пак имаше някакви проблеми с Титан преди време, а от изречение, което се опита да построиш, не стана много ясно какво имаш предвид. Не познавам цесекари, които да считат Стоичков за най-голямата ни легенда. Има много заслужили футболисти, Стоичков също е сред тях, но не е "най".
Предлагам ти да спреш с дребните си заядливи истории и да се научиш да говориш малко повече за футбол. Какво мислиш за идването на Сираков например? Вашата легенда, на която много му пука за Левски, че чак си сваляше гащите пред вас, за да покаже обичта си, а по-късно не спря да храни по фейсбуците. Гледам, че и доста левскари не го одобряват.
- Mondscreen
- Паисий
Сребролюбец?Judas написа:сребролюбецо подуенски?
Кога пък ние сме искали да ни дават милиони, да идват най-богатите, за да ни оправят или пък да вземаме футболисти без пари? Доста сериозно си се объркал... И от всичко по-горе стана ясно, че смяташ, че сте имали по-голяма посещаемост от нас? Аз сериозно се замислям, ти да не си я син, я племенник на ГА. Има си статистика, гледай чия посещаемост е по-висока. Всеки сезон сме доста по-напред от вас.П.П. Аз съм твърдо против завръщането на Сираков.
Имах предвид среброто в класирането, ама явно не се разбираме с теб. Но пък забелязвам, че постоянно обръщаш плочата. Нали уж спорехме само за по-посетените мачове? Ти ми се хвалиш с вашите 10-12 000 събрани само 3 пъти през пролетта? Това ли е за теб най-голямото постижение? Пак ти дадох конкретни факти в съвсем огледална ситуация - когато ние се борим за титла и когато вие се борите за титла. Виждаш нагледно как си ходим на мачове съвсем сериозно.
А що така за Насето? Кой е по-добър вариант за теб?
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Че имат по-голяма посещаемост от нас говедата, имат. Ама останалото са си пълни глупости.
Имат, то си е нормално, повече са в София, защото са създадени 20-30 години по-рано. Това са 2 поколения фенове предимство. Ама дотам. Той ми говори за този сезон как са били повече от нас в дербитата, а ние по-малко. Нормално е, след като и целите на отборите бяха различни.
- Mondscreen
- Паисий
Ти май наистина не осъзнаваш, че никой освен вас не го ебе, къде ще замине тая титла. Ако я спечелиш, радваш й се 1 ден. Ако я загубиш, съжаляваш 1 ден. Не знам какво е, ако изобщо нямаш шанс за нея. Предполагам си го казал, за да се опиташ да ме подразниш, но пък аз дори не схванах за какво иде реч. Та по темата, среброто наистина е благороден метал, но отново не бих се нарекъл сребролюбец (принципно това е название за хора, обсебени от парите, използваш го неправилно). За Сираков причините са много, но като цяло е страшно конфликтна личност и той сам се компрометира. Факт е, че когато е в Левски имаме успехи, (всъщност не съм сигурен, дали не е най-успешният ръководител в българския футбол на база на успехите) но както казах, левскарите ни интересуват различни неща. Тоест нека има успехи, но не и на всяка цена. Лично мое мнение е, че трябва Боримиров да продължи работата си - доказал е, че може да печели, но по-важното е, че е по-близко до нашите ценности от Сираков.Judas написа:Имах предвид среброто в класирането, ама явно не се разбираме с теб. Но пък забелязвам, че постоянно обръщаш плочата. Нали уж спорехме само за по-посетените мачове? Ти ми се хвалиш с вашите 10-12 000 събрани само 3 пъти през пролетта? Това ли е за теб най-голямото постижение? Пак ти дадох конкретни факти в съвсем огледална ситуация - когато ние се борим за титла и когато вие се борите за титла. Виждаш нагледно как си ходим на мачове съвсем сериозно.
П.П. За публиката не си прав. Вие имате публика от около 20 години. Ако не си гледал клипове, гледай и се образовай. Може би си чувал и историята за Мишо Юдата. Абе като цяло разпределяне на квоти за дербито и който и да е мач, го въведохте вие, защото просто съотношението беше убийствено в наша полза. Иначе отборът ни е с точно 34 години по-стар, не знам какви са тези 20-30-68,7...
Последно промяна от Mondscreen на 12 Юни 2013, 22:00, променено общо 2 пъти.
-
Надежден Случай
- Плиний Стари
- Специалност: Най-мързеливата
Аз си го казах вече достатъчно пъти - българският футбол не съществува. Има бизнес с малка доза спортец тук и там,но основното е бизнесът,не спорта,това тук е поредното потвърждение. Още едно ще дойде,ако Левски подпише с освободените преди дни от...Лудогорец Гулдан и Генчев,както се пише по медиите. Бизнес и нищо повече. Не че и в чужбина футболът не е превърнат в бизнес,но там поне успяват да смесят двете при 50:50,тук съотношението е по-скоро 90:10. Вие си се нервите,хората си правят бизнес и не им е през курагата.
Real friends will serve you long,
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Sunshine or ain't.
Real friends won't do you wrong,
Real friends don't change.
Знам значението на "сребролюбец", просто ми се стори уместно да го употребя в този смисъл. За публика и ти не си прави съвсем. Публика винаги сме си имали. Може би имаш предвид "фенове", "ултраси" и подобни типове. Обясних защо сме по-малко.Mondscreen написа:Ти май наистина не осъзнаваш, че никой освен вас не го ебе, къде ще замине тая титла. Ако я спечелиш, радваш й се 1 ден. Ако я загубиш, съжаляваш 1 ден. Не знам какво е, ако изобщо нямаш шанс за нея. Предполагам си го казал, за да се опиташ да ме подразниш, но пък аз дори не схванах за какво иде реч. Та по темата, среброто наистина е благороден метал, но отново не бих се нарекъл сребролюбец (принципно това е название за хора, обсебени от парите, използваш го неправилно). За Сираков причините са много, но като цяло е страшно конфликтна личност и той сам се компрометира. Факт е, че когато е в Левски имаме успехи, (всъщност не съм сигурен, дали не е най-успешният ръководител в българския футбол на база на успехите) но както казах, левскарите ни интересуват различни неща. Тоест нека има успехи, но не и на всяка цена. Лично мое мнение е, че трябва Боримиров да продължи работата си - доказал е, че може да печели, но по-важното е, че е по-близко до нашите ценности от Сираков.Judas написа:Имах предвид среброто в класирането, ама явно не се разбираме с теб. Но пък забелязвам, че постоянно обръщаш плочата. Нали уж спорехме само за по-посетените мачове? Ти ми се хвалиш с вашите 10-12 000 събрани само 3 пъти през пролетта? Това ли е за теб най-голямото постижение? Пак ти дадох конкретни факти в съвсем огледална ситуация - когато ние се борим за титла и когато вие се борите за титла. Виждаш нагледно как си ходим на мачове съвсем сериозно.
П.П. За публиката не си прав. Вие имате публика от около 20 години. Ако не си гледал клипове, гледай и се образовай. Може би си чувал и историята за Мишо Юдата. Абе като цяло разпределяне на квоти за дербито и който и да е мач, го въведохте вие, защото просто съотношението беше убийствено в наша полза. Иначе отборът ни е с точно 34 години по-стар, не знам какви са тези 20-30-68,7...
- Mondscreen
- Паисий
Винаги сте имали войничета, докарани под строй. Истинска публика имате от около 20 години. Ясно е защо и далеч не е, защото сме по-стари. По твоята логика, Славия трябва да има повече от нас, а Локо Сф повече от вас...Judas написа:Публика винаги сме си имали.
Славия и Доко по една или друга причина нямат много фенове.
Щом обаче се намират немалко хора на по 50-60 години по В и А сектор по време на мачове на Армията, значи си е имало публика. Съвсем нормално е като нов клуб, който е създаден във времена, когато вече е имало повечко софийски клубове, да няма много почитатели в първите си 15-20 години. Средата на 60-те и нататък вече започва по-сериозно фенско присъствие.
Щом обаче се намират немалко хора на по 50-60 години по В и А сектор по време на мачове на Армията, значи си е имало публика. Съвсем нормално е като нов клуб, който е създаден във времена, когато вече е имало повечко софийски клубове, да няма много почитатели в първите си 15-20 години. Средата на 60-те и нататък вече започва по-сериозно фенско присъствие.