История на България - сесия 2 4.38 425 ( 33.4 %) 10 ( 0.8 %)
Български език и литература - сесия 2 4.25 204 ( 15.1 %) 49 ( 3.6 %)
Може и да ходя пак на история....ще видим след сесията
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
А твоето име да не е Ники,защото познавам едно момче,което е изкарало 5,50 по Литература и подобна оценка по история?Distortionist написа:История - 5.25
Литература - 5.50
Отгоре на всичко съм момче хахах. Само минава петък и съзнателният ми живот приключва и започва времето на безкрайно пиене, обикаляне на България, втора, трета, пета бална, като единственият ми проблем ще е да си намирам пари за алкохол хахах
Наздраве колеги!
Distortionist написа:История - 5.25
Литература - 5.50
Отгоре на всичко съм момче хахах. Само минава петък и съзнателният ми живот приключва и започва времето на безкрайно пиене, обикаляне на България, втора, трета, пета бална, като единственият ми проблем ще е да си намирам пари за алкохол хахах
Наздраве колеги!
Разбира се, че ще те слушам .. колежке_Stella_ написа:Ще слушаш мен =) БРАВО още веднъж ^^
Така е колега - който си го може си го може!avocat_du_diable написа:Разбира се, че ще те слушам .. колежке_Stella_ написа:Ще слушаш мен =) БРАВО още веднъж ^^
хах браво браво!Пийни по едно и за нас ,който ще се трудим още малко ,изкефи се максимално на хубавите резултатиVerka написа:Distortionist написа:История - 5.25
Литература - 5.50
Наздраве колеги!
ахахах , човек, напълни ми душата с тва изказване
желая ти от сърце да оживееш до есента
И аз имам толкова и аз не мислих,че чак пък толкова да ми пишат.Ти по коя тема писа?The_iMMortal_f написа:3,50... ами на фона на това, което бях писала... мога спокойно да кажа, че те ми се подиграват..но както и да е...дали ще стигне за Българска филология.... ?