[КСК 2012] Математика

Архив от КСК 2012-2013. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
stillgar
В началото бе словото
Специалност: математика
Курс: кандидат-студент

Re: [КСК 2012] Математика

Мнение от stillgar »

От централна автогара тръгваш към центъра (към Витоша). На първия светофар (улица Козлодуй) завиваш наляво. На 20 метра от ъгъла на ул. Козлодуй е трамвайната спирка. Качваш се на № 18. Посока Лъвов мост и центъра. Слизаш на десетата поред спирка (без да броиш тази, на която си се качил). Това е спирката на Семинарията ( след като трамваят изкатери баира през горичката под Семинарията). Като слезеш от трамвая и се обърнеш назад, от другата страна на улицата има една голяма жълта сграда - Химическия факултет на Университета. Минаваш през арката на централния вход, продължаваш покрай задната страна на сградата и като свърши, завиваш покрай нея надясно ( има табела) и стигаш до ФМИ.
Аватар
LovechGuy
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от LovechGuy »

Благодаря много !! Много изчерпателно.
xDooMBrInGeRx
В началото бе словото

Мнение от xDooMBrInGeRx »

Radeon написа:Не е ли време вече да направим една темичка,в която всеки да се опише накратко
и да се разпределим за общежитията,
защото не ми харесва идеята съквартиранта ми да избран на случаен принцип
като се снам какъв съм късметлия :D
Браво много добра идея! Самата мисъл, че ще се паднеш сам в стая с 2ма напълно непознати и на мен не ми допада много :mrgreen:
potter_ina
В началото бе словото
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от potter_ina »

Приет при
1 етап на класиране
Компюърни науки
редовно
с Бал: 20.15
Момиче съм.... и честито на всички!
Аватар
losholosho
В началото бе словото
Специалност: nqmam

Мнение от losholosho »

абе вие си направихте регистрации само да се хвалите значи :D цяла година тука пишем 4 души дето имаме бал 16 :D и са изкочихте вие :D много ми пълните душата.Иначе браво ,че сте влезнали пише те си там в тема за ваща спец...

Искам да питам според вас колко ще падне бала на 2ро и 3то за ИС и ИНФО ? може ли да падне с 3единици да кажем до 3то ? миналта година е паднал с около 4 бала на информатиката ?
Аватар
Unconscious
В началото бе словото
Специалност: Софтуерно инженерство

Мнение от Unconscious »

xDooMBrInGeRx написа:
Radeon написа:Не е ли време вече да направим една темичка,в която всеки да се опише накратко
и да се разпределим за общежитията,
защото не ми харесва идеята съквартиранта ми да избран на случаен принцип
като се снам какъв съм късметлия :D
Браво много добра идея! Самата мисъл, че ще се паднеш сам в стая с 2ма напълно непознати и на мен не ми допада много :mrgreen:
То си има (: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 30&t=21423
Once more I say goodbye, to you
Things happen but we don't really know why
If it's supposed to be like this, why do most of us ignore the chance to miss?
svetlio.varna
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от svetlio.varna »

Е то точно след този пост я направиха :lol:
Facebook
Изображение
Аватар
Godsmack
В началото бе словото

Мнение от Godsmack »

losholosho написа:абе вие си направихте регистрации само да се хвалите значи :D цяла година тука пишем 4 души дето имаме бал 16 :D и са изкочихте вие :D много ми пълните душата.Иначе браво ,че сте влезнали пише те си там в тема за ваща спец...

Искам да питам според вас колко ще падне бала на 2ро и 3то за ИС и ИНФО ? може ли да падне с 3единици да кажем до 3то ? миналта година е паднал с около 4 бала на информатиката ?
Не мисля, че ще имаш проблем да влезеш Инф или ИС.
Sentoumaru
В началото бе словото

Мнение от Sentoumaru »

Абе това миналата година колко е паднал бала не можеш да го сравняваш с тази година. Броят на желаещите е друг, има повече интерес към по различни специалности всичко е много относително. По тази логика бала от тази година трябваше да е по нисък от миналата, ама не. Чакаме и това е ... :)
funshui
В началото бе словото
Специалност: нямам

Мнение от funshui »

oto написа:Брой приети на първо класиране по специалности+минимални балове за целия СУ
http://akademika.bg/wp-content/uploads/ ... istika.pdf

Има ли такава статистика за миналата година?
oto
В началото бе словото

Мнение от oto »

funshui написа:Има ли такава статистика за миналата година?
В този цялостен вид не съм виждал за миналата година. Само извадки от минималните балове по класирания съм виждал.
Trevichko
В началото бе словото

Мнение от Trevichko »

Godsmack написа:
losholosho написа:абе вие си направихте регистрации само да се хвалите значи :D цяла година тука пишем 4 души дето имаме бал 16 :D и са изкочихте вие :D много ми пълните душата.Иначе браво ,че сте влезнали пише те си там в тема за ваща спец...

Не мисля, че ще имаш проблем да влезеш Инф или ИС.
Всичко зависи от това ,колко души няма да се запишат.Предполагам,че всеки един е кандидатствал поне на 2 места,има и хора в чужбина.В сегашната ситуация за И и ИС са ни конкуренти хората с матури.Те по никакъв начин не се вписват с нащоящия бал в СИ,КН.От друга страна пък спокойно ги приемат в ТУ\КСТ\.Надявам се да изберат по-престижната специалност :king:
oto
В началото бе словото

Мнение от oto »

В тази тема има хора, които ако влезнат на второ класиране трябва мнооого здраво да ни черпят. Направо да не се ослушват те си знаят кои са :)
Аватар
losholosho
В началото бе словото
Специалност: nqmam

Мнение от losholosho »

дам айде като ми уредиш влизането тогава ,да не би от тебе да зависи дали ще влезна или не
vaskooo
От дъжд на вятър

Мнение от vaskooo »

Лошолошо, докато вие 4та сте писали във форума другите сме джиткали задачки хахах :) :) :)
Между другото се отвори перфектна възможност за квартира-на 3 минути от ФМИ, 2 спални помещения и една кухня, при това просторна в която може да се яде/учи и т.н. За 4 човека наема е 220 евро. по 110 лв на калпак излиза. Първо ще питам 3ма от класа ми които са за ФМИ, ако и за мене остане варианта за квартира вместо общежитие и някой от тях или никой не се навие ще пусна обява в темата :D
Заключено

Обратно към “КСК 2012-2013”