[КСК 2012] Математика
Модератори: svetlio.varna, Boromir
-
stillgar
- В началото бе словото
- Специалност: математика
- Курс: кандидат-студент
Re: [КСК 2012] Математика
От централна автогара тръгваш към центъра (към Витоша). На първия светофар (улица Козлодуй) завиваш наляво. На 20 метра от ъгъла на ул. Козлодуй е трамвайната спирка. Качваш се на № 18. Посока Лъвов мост и центъра. Слизаш на десетата поред спирка (без да броиш тази, на която си се качил). Това е спирката на Семинарията ( след като трамваят изкатери баира през горичката под Семинарията). Като слезеш от трамвая и се обърнеш назад, от другата страна на улицата има една голяма жълта сграда - Химическия факултет на Университета. Минаваш през арката на централния вход, продължаваш покрай задната страна на сградата и като свърши, завиваш покрай нея надясно ( има табела) и стигаш до ФМИ.
- LovechGuy
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
Благодаря много !! Много изчерпателно.
-
xDooMBrInGeRx
- В началото бе словото
Браво много добра идея! Самата мисъл, че ще се паднеш сам в стая с 2ма напълно непознати и на мен не ми допада многоRadeon написа:Не е ли време вече да направим една темичка,в която всеки да се опише накратко
и да се разпределим за общежитията,
защото не ми харесва идеята съквартиранта ми да избран на случаен принцип
като се снам какъв съм късметлия
-
potter_ina
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Приет при
1 етап на класиране
Компюърни науки
редовно
с Бал: 20.15
Момиче съм.... и честито на всички!
1 етап на класиране
Компюърни науки
редовно
с Бал: 20.15
Момиче съм.... и честито на всички!
- losholosho
- В началото бе словото
- Специалност: nqmam
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
абе вие си направихте регистрации само да се хвалите значи
цяла година тука пишем 4 души дето имаме бал 16
и са изкочихте вие
много ми пълните душата.Иначе браво ,че сте влезнали пише те си там в тема за ваща спец...
Искам да питам според вас колко ще падне бала на 2ро и 3то за ИС и ИНФО ? може ли да падне с 3единици да кажем до 3то ? миналта година е паднал с около 4 бала на информатиката ?
Искам да питам според вас колко ще падне бала на 2ро и 3то за ИС и ИНФО ? може ли да падне с 3единици да кажем до 3то ? миналта година е паднал с около 4 бала на информатиката ?
- Unconscious
- В началото бе словото
- Специалност: Софтуерно инженерство
То си има (: http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 30&t=21423xDooMBrInGeRx написа:Браво много добра идея! Самата мисъл, че ще се паднеш сам в стая с 2ма напълно непознати и на мен не ми допада многоRadeon написа:Не е ли време вече да направим една темичка,в която всеки да се опише накратко
и да се разпределим за общежитията,
защото не ми харесва идеята съквартиранта ми да избран на случаен принцип
като се снам какъв съм късметлия
Once more I say goodbye, to you
Things happen but we don't really know why
If it's supposed to be like this, why do most of us ignore the chance to miss?
Things happen but we don't really know why
If it's supposed to be like this, why do most of us ignore the chance to miss?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не мисля, че ще имаш проблем да влезеш Инф или ИС.losholosho написа:абе вие си направихте регистрации само да се хвалите значицяла година тука пишем 4 души дето имаме бал 16
и са изкочихте вие
много ми пълните душата.Иначе браво ,че сте влезнали пише те си там в тема за ваща спец...
-
Sentoumaru
- В началото бе словото
Абе това миналата година колко е паднал бала не можеш да го сравняваш с тази година. Броят на желаещите е друг, има повече интерес към по различни специалности всичко е много относително. По тази логика бала от тази година трябваше да е по нисък от миналата, ама не. Чакаме и това е ... 
-
funshui
- В началото бе словото
- Специалност: нямам
- Адрес в галерията на СУ: funshui
oto написа:Брой приети на първо класиране по специалности+минимални балове за целия СУ
http://akademika.bg/wp-content/uploads/ ... istika.pdf
Има ли такава статистика за миналата година?
-
oto
- В началото бе словото
В този цялостен вид не съм виждал за миналата година. Само извадки от минималните балове по класирания съм виждал.funshui написа:Има ли такава статистика за миналата година?
Всичко зависи от това ,колко души няма да се запишат.Предполагам,че всеки един е кандидатствал поне на 2 места,има и хора в чужбина.В сегашната ситуация за И и ИС са ни конкуренти хората с матури.Те по никакъв начин не се вписват с нащоящия бал в СИ,КН.От друга страна пък спокойно ги приемат в ТУ\КСТ\.Надявам се да изберат по-престижната специалностGodsmack написа:Не мисля, че ще имаш проблем да влезеш Инф или ИС.losholosho написа:абе вие си направихте регистрации само да се хвалите значицяла година тука пишем 4 души дето имаме бал 16
и са изкочихте вие
-
oto
- В началото бе словото
В тази тема има хора, които ако влезнат на второ класиране трябва мнооого здраво да ни черпят. Направо да не се ослушват те си знаят кои са 
- losholosho
- В началото бе словото
- Специалност: nqmam
- Адрес в галерията на СУ: nqmam
дам айде като ми уредиш влизането тогава ,да не би от тебе да зависи дали ще влезна или не
Лошолошо, докато вие 4та сте писали във форума другите сме джиткали задачки хахах

Между другото се отвори перфектна възможност за квартира-на 3 минути от ФМИ, 2 спални помещения и една кухня, при това просторна в която може да се яде/учи и т.н. За 4 човека наема е 220 евро. по 110 лв на калпак излиза. Първо ще питам 3ма от класа ми които са за ФМИ, ако и за мене остане варианта за квартира вместо общежитие и някой от тях или никой не се навие ще пусна обява в темата
Между другото се отвори перфектна възможност за квартира-на 3 минути от ФМИ, 2 спални помещения и една кухня, при това просторна в която може да се яде/учи и т.н. За 4 човека наема е 220 евро. по 110 лв на калпак излиза. Първо ще питам 3ма от класа ми които са за ФМИ, ако и за мене остане варианта за квартира вместо общежитие и някой от тях или никой не се навие ще пусна обява в темата