И кво за онази приказка?! По-добре дупе на земята от колкото дупе за двама.Бавария написа:че да не ти припомням онази приказка за 2-та стола и дупето на земята
Влюбени ли сте?
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Re: Влюбени ли сте?
For I find no pleasure in your physical pain
I want your christian soul to crumble ...
YOUR FUCKING SOUL!!!
YOUR FUCKING SOUL!!!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
абе вие с вашите задни мисли.. 
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
-
Nemesis
- Постоянно присъствие
Е така де... казах го образноTripio написа:абе вие с вашите задни мисли..
For I find no pleasure in your physical pain
YOUR FUCKING SOUL!!!
YOUR FUCKING SOUL!!!
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
аз принципно като съм пред такава двойна дилема, обикновено измислям няква трета опция.. де да знам, така се получава най-често 
П.П. тва като във вица с пияния, дето виждал моста двоен и се чудел откъде да мине, накрая пийнал още, видял трети мост и минал по него
П.П. тва като във вица с пияния, дето виждал моста двоен и се чудел откъде да мине, накрая пийнал още, видял трети мост и минал по него
- Дъждът върху лицето
- Стенограф
- Обратна връзка:
Да разбирам те. И на мен ми се е случвало. Изчакай да мине малко време и ще ти мине, поне при мен така стана. Със сигурност едното е по- силно от дугото, само трябва да разбереш кое.pliu6eno_me4e написа:Влюбена съм... Ама в двама...*голям срам*
Nel silenzio che ci avvolge
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
sento che tu stai tremando
ed io ti accarezzo piano
con il palmo della mano,
con la mano nella mano mano.
- pliu6eno_me4e
- Драскач
- Обратна връзка:
- renesanz
- Легендарен флуудър
още ли не си решила
аз викам да им направиш пробен тест и който изкара повече него взимай 
“Come dance with the west wind and touch all the mountain tops,sail over the canyons and up to the stars and reach for the heavens and hope for the future,and all that we can be and not what we are”
De tantos desejos aflitos...
De tantos desejos aflitos...
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
renesanz написа:още ли не си решилааз викам да им направиш пробен тест и който изкара повече него взимай
"... и го заля закъснялото прозрение, че животът е по-безкраен от смъртта."
And it's not my last life at all...
And it's not my last life at all...
- Sasko™
- Паисий
- Курс: втори
- Обратна връзка:
аз незнам дали съм влюбен, но знам, че си харесвам едно момиче

What I've got you've got to give it to your mamma
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter
What I've got you've got to give it to your pappa
What I've got you've got to give it to your daughter
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
добре бе, как го постигате? на мен винаги се намира някоя да ми завърти главата 
истината ли? липсва ми усещането да си влюбен - като едни огромни розови очила, всичко е доста по-цветно, истинско, сетивата ти работят на 200% и пулсът ти постоянно е ускорен.
и да, на мен също има хора (мъже) които ми завъртат очите, карат сърцето ми да се свие и да дланите да се изпотят, но... не и нещо повече. просто го няма онова "пропадане" в нечий поглед. все едно да си се приготвил да скочиш в басейн с ледена вода, а да откриеш, че тя всъщност е приятно топла - стегнал си се и цялото ти тяло се отпуска в една невероятна нега... ето това усещане го няма от повече от година? как ли - не знам. ще ми се да не беше така - може да съм станала прекалено зла и цинична, или с твърде големи претенции - не знам, засега просто оставям нещата да се носят по течението, пък времето ще покаже.
и да, на мен също има хора (мъже) които ми завъртат очите, карат сърцето ми да се свие и да дланите да се изпотят, но... не и нещо повече. просто го няма онова "пропадане" в нечий поглед. все едно да си се приготвил да скочиш в басейн с ледена вода, а да откриеш, че тя всъщност е приятно топла - стегнал си се и цялото ти тяло се отпуска в една невероятна нега... ето това усещане го няма от повече от година? как ли - не знам. ще ми се да не беше така - може да съм станала прекалено зла и цинична, или с твърде големи претенции - не знам, засега просто оставям нещата да се носят по течението, пък времето ще покаже.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens