same heresanglant написа:И аз съм за МО!
5,88От спичане малко съм омазала, но важното е, че всичко е наред! Бях се притеснила по някое време дали няма да видя, че е анулиран, хаха :Д
[КСК 2011] Английски език
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
- Курс: втори
Re: [КСК 2011] Английски език
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
пфффф 4,12 :д тва е супер нереалното, в Търново даже беше по-труден изпита, а там имам повече.. тва дали ще ми стигне за АФ примерно? миналата година на първо класиране бала е бил ~20, моя е 18 някъде :д
-
nott
- В началото бе словото
- Специалност: tbd
- Курс: кандидат-студент
- Адрес в галерията на СУ: nott
както го смятам от отговорите до момента с пълен 6,00 има 56 човека. Би било малоумно някой с такава оценка и 1ви избор АФ да не бъде приет, no?
- liv
- Стенограф
56 човека с пълна 6nott написа:както го смятам от отговорите до момента с пълен 6,00 има 56 човека. Би било малоумно някой с такава оценка и 1ви избор АФ да не бъде приет, no?
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- Shizu
- В началото бе словото
А някой кандидат-японист да се навърта в храстите?
Мъже и жени с 6 общо са 80 и няколко
Мъже и жени с 6 общо са 80 и няколко
Последно промяна от Shizu на 18 Юли 2011, 16:32, променено общо 1 път.
Quenching thirsts forbidden,
I drank wine as red as blood
and biting at truths half-eaten,
my pain I learnt to soothe.
-
TheTriumph
- В началото бе словото
И моят е толкова, но дори за философия 1во класиране не ми стига (имам 4.24)chill написа:пфффф 4,12 :д тва е супер нереалното, в Търново даже беше по-труден изпита, а там имам повече.. тва дали ще ми стигне за АФ примерно? миналата година на първо класиране бала е бил ~20, моя е 18 някъде :д
"Всички влизаме напълно различни, излизаме доста еднакви."
- Еск
- В началото бе словото
- Специалност: Кореистика
Принципно ми е първо желание, но с моята оценка не мисля, че имам шанс, така че отивам на следващата по желание специалност - Кореистиката ^^Shizu написа:А някой кандидат-японист да се навърта в храстите?
" A vital ingredient of success is not knowing that what you're attempting can't be done. A person ignorant of the possibility of failure can be a halfbrick in the path of the bicycle of history."
-
nott
- В началото бе словото
- Специалност: tbd
- Адрес в галерията на СУ: nott
еми на мен ми дава,че има 13 със същата оценка, едно от момичетата беше цитирала и на нея и пишеше 41. значи 14+42=56. не виждам друга логика.liv написа:56 човека с пълна 6nott написа:както го смятам от отговорите до момента с пълен 6,00 има 56 човека. Би било малоумно някой с такава оценка и 1ви избор АФ да не бъде приет, no?. Броил си ги
- Shizu
- В началото бе словото
И на мен ми е второ кореистиката - все сме дръпнати поне ^_^Принципно ми е първо желание, но с моята оценка не мисля, че имам шанс, така че отивам на следващата по желание специалност - Кореистиката ^^
Quenching thirsts forbidden,
-
Vasilev
- В началото бе словото
Ех значи голямото чакане свърши най-накрая ... и резултата: 5.32 ... жалко, надявах се китаистика или японистика ... надеждата за Политология все още е жива де ....
Сега другото голямо чакане започва, 1-во класиране ... 11 дена мъчение ...
- HeadBanger[RaVeN]
- В началото бе словото
Иииии 6.00!!! Колеги, честито! Скандинавистика, там смеее!!!

To find the balance you want, this is what you must become. You must keep your feet grounded so firmly on the earth that it's like you have 4 legs instead of 2. That way, you can stay in the world...
Life is a moment, there's no hereafter... So make it burn always with the hottest flame!
Life is a moment, there's no hereafter... So make it burn always with the hottest flame!
Засега ще пия че не е 2. После ще смятам!!!
А дали се взима оценката по Английски или просто по който и да е чужд език както беше преди ?
А дали се взима оценката по Английски или просто по който и да е чужд език както беше преди ?
- liv
- Стенограф
Хахаах, просто усещам как ще психясаме пред компютрите до 29.Vasilev написа:Ех значи голямото чакане свърши най-накрая ... и резултата: 5.32 ... жалко, надявах се китаистика или японистика ... надеждата за Политология все още е жива де ....
- Еск
- В началото бе словото
- Специалност: Кореистика
Тъй си е ... дано да се видим от октомври в ЦИЕК (пожеланието важи главно за мен, ти няма как да не си тамShizu написа:И на мен ми е второ кореистиката - все сме дръпнати поне ^_^Принципно ми е първо желание, но с моята оценка не мисля, че имам шанс, така че отивам на следващата по желание специалност - Кореистиката ^^
" A vital ingredient of success is not knowing that what you're attempting can't be done. A person ignorant of the possibility of failure can be a halfbrick in the path of the bicycle of history."
- ralitsa.t
- В началото бе словото
Това е ужасно много време!!!liv написа:Хахаах, просто усещам как ще психясаме пред компютрите до 29.Vasilev написа:Ех значи голямото чакане свърши най-накрая ... и резултата: 5.32 ... жалко, надявах се китаистика или японистика ... надеждата за Политология все още е жива де ....
Сега другото голямо чакане започва, 1-во класиране ... 11 дена мъчение ...![]()