Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: Тема за КС въпроси от различно естество vol.2
Ще ти вземат оценката, която формира по-висок бал без значение коя ти е по-висока. Точно затова е направено така, за да не си подреждате желанията според това "какви шансове си милите че имате" (защото това няма никакво значение при класирането), а според това какво искате да учите (а това има голямо значение при класирането).
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Специалност: Връзки с обществеността (PR)
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Работите все пак ще могат да се видят след като минат всички изпити от втората сесия 
Цък за повече инфо.
Цък за повече инфо.
O Captain! My Captain! (и O tempora, o mores от време на време)
-
CherrySunray
- В началото бе словото
- Специалност: -
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: -
Здравейте!
Преди малко се върнах от подаване на документи за класиране в СУ и сега ми просветна, че на копието от дипломата не съм написала " Вярно с оригинала" както често се прави в тези случаи. Не ме върнаха и нищо не са ми казаха, но се чудех все пак дали е някакъв проблем.... Някой заверил ли си е документите така?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не е нужно да пише така. Нали си им показал и оригинала. Вярно с оригинала се пише, когато показваш копие без оригинал.
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
На мен дори не ми свериха дипломата с копието (а услужливо я бях отворил)CherrySunray написа:Здравейте!Преди малко се върнах от подаване на документи за класиране в СУ и сега ми просветна, че на копието от дипломата не съм написала " Вярно с оригинала" както често се прави в тези случаи. Не ме върнаха и нищо не са ми казаха, но се чудех все пак дали е някакъв проблем.... Някой заверил ли си е документите така?
-
brasence
- Постоянно присъствие
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Като ходиш да се записваш август месец и без това ще ти я вземат и сверят нанова, така че явно сега не си дават зор много...
КН правеж
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
"Jer moj je zivot igra bez granica umorna prica, trganje stranica na kojim nista ne pise Jer moj je zivot vjecito padanje kad zbrojim poraze nista ne ostane samo jos vucem navike i sve na tome ostane" Tose Proeski
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Като отидеш август направо ти я прибират
По-уместно беше сега да я сверят, все пак им предстои здраво смятане с оценките от нея ^^
- el_encantadorche
- В началото бе словото
... Само внимавайте дали с вашия или със срещуположния пол ще се надпреварвате в класирането!... Че днес симпатичната дама, която прие документите ми, имаше неблагоразумието да ми обърка пола и да загради момиче...
Ако не я наблюдавах какво правеше, щеше голям купон да стане после... Безобразие!...

- liv
- Стенограф
- Специалност: право
Хахахаха.. Де да имах щастието да се вредя в списъка на момчетата. 
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
Искам да попитам, понеже гледам, че се взима оценка по математика от дипломата - по-точно тази от ДЗИ, а там изкарах 3.10, и исках да ви попитам, дали имам някакви шансове да ме приемат Информатика в ФМИ, ако изкарам хубава оценка на изпита на 11-ти?
- liv
- Стенограф
- Специалност: право
Някой може ли да ми отговори възможно най-бързо какво да пиша на "описание", когато прикачвам сканираната диплома за подаване на документи в сайта на СУ, че нещо не ми е много ясно. 
We stopped checking for monsters under our bed because we realized they were inside us.
- Звездица
- Пишете, о, братя
Живо ме интересува един въпрос - може ли човек да учи едновременно две специалности с държавна субсидия или трябва да плаща пълната такса за едната? (Например ако тази година запиша една специалност и следващата година реша да запиша още една.)
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
В. Петлешков
- Звездица
- Пишете, о, братя
Минималните балове от миналата година за Информатика са:Fegri написа:Искам да попитам, понеже гледам, че се взима оценка по математика от дипломата - по-точно тази от ДЗИ, а там изкарах 3.10, и исках да ви попитам, дали имам някакви шансове да ме приемат Информатика в ФМИ, ако изкарам хубава оценка на изпита на 11-ти?
1во класиране: Жени 25.75 Мъже 26.05
2ро класиране: Жени 21.95 Мъже 24.45
3то класиране: Жени 15.60 Мъже 22.27
Сметни си бала с това, което смяташ за добра оценка и ще получиш приблизително вероятността да влезеш.
"Човек без правда е като трън в полето. Който и вятър да духне, все ще го отвее."
В. Петлешков
В. Петлешков
Документи за класиране
Здравейте!
Много се извинявам, ако има подобна тема, но търсих и не открих отговора на въпроса си
1. Комплект кандидатстудентски документи (по образец), в който се записва желания от кандидат-студентите ред за класиране по специалности и форми на обучение и се заявява желание за ползване на оценка/и от държавен зрелостен изпит;
Този комплект документи аз ли трябва да го нося или ще си го купя на място и колко пари съответно струва и в него ли са изброени специалностите, от които да избирам? Питам понеже подавах документи в ТУ и там всичко необходимо е включено в справочника
Благодаря предварително за помощта
Много се извинявам, ако има подобна тема, но търсих и не открих отговора на въпроса си
1. Комплект кандидатстудентски документи (по образец), в който се записва желания от кандидат-студентите ред за класиране по специалности и форми на обучение и се заявява желание за ползване на оценка/и от държавен зрелостен изпит;
Този комплект документи аз ли трябва да го нося или ще си го купя на място и колко пари съответно струва и в него ли са изброени специалностите, от които да избирам? Питам понеже подавах документи в ТУ и там всичко необходимо е включено в справочника
Благодаря предварително за помощта
- Георги Герасимов
- Пишеща машина
- Обратна връзка:
Re: Документи за класиране
Можеш да си закупиш документите от Информационния център на Ректората, както и от книжарниците вътре - цената е 6 лв. Вътре има изброени специалностите, техните кодове и подробна информация кое как се попълва. Успех!