[КСК 2010] Български език и литература
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- vladiboy
- От дъжд на вятър
- Специалност: Психология
- Курс: първи
Re: Подготовка по БЕЛ, КСК 2010-2011
********* 4-ка имам
(удар на глава в маса)!
"О, аз ще възкръсна като птица Феникс!"
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
@vladiboy и аз съм така, брат.. с тая разлика, че имам 3.00
Това просто не го очаквах, а толкова труд отиде на вятъра..., ще ме карат темите с по 14 страници да им напиша на редовния и да ми напишат като хората една хубава оценка .. вече нямам сили да се боря ...
- deliriummm
- Пишете, о, братя
Я стига глупости!Няма да се предавате!Знам ,че ви е гадно и е лесно да се каже отстрани,но нищо не е загубено.Който се труди ще успее.
Learn to take life as it comes at you... to make each day count!
-
BlagovestHristov
- Драскач
Не ми пука.megi_nedeva написа:BlagovestHristov написа:2ка имам56% 2ки
![]()
![]()
![]()
![]()
Над мен 237 ,нема такъв смяхНо аз си го очаквах де,чакам лятната сесия и това е
56% 2ки само за момчетата ли или за момичета и момчета?
Иначе много гадно, че си изкарал такава оценка
Свикнах вече
леле имам 3.50 .. а аз си мислех че ще ми лепнат една голяма 2ка ..но поне се отървахме от Гео Милев за редовния 
- Calipso
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Здравейте,бъдещи колеги и колежки!
Поздравления за всички,които не са скъсани,а пък и за тези,които са.Според мен не трябва да се панирате грам,защото първо на първо оценка над 3,50 ви праща,с добра оценка по история, в една от най-желаните специалности - Право.Аз имам 3,75 по БЕЛ,писах по съпоставката с подготовка почти нулева.Като цяло балът ми се заформя за 26,50...искам да ви попитам съвсем сериозно,вярвате ли,че с такъв бал няма да вляза Право?
История СУ - 5,50
БЕЛ СУ - 3,75
История (диплома) - 6
БЕЛ (ДЗИ) - едва ли по-малко от 5,80 ще изкарам,след като на пробни матури удрям 5,84.
П.П.
Още веднъж поклон за момчетата изкарали оценки над 4,50,завиждам ви в добрия смисъл на думата и се надявам да ви догоня на редовния!
И не живейте с мисълта,че набор 91 сме ВУНДЕРКИНДИ и баловете ще варират от сорта на 26 и нагоре за "елитните" специалности.
Само за справка миналата година е най-високият бал за 3 години насам и е 25,75 (минимален) на първо класиране!
Поздравления за всички,които не са скъсани,а пък и за тези,които са.Според мен не трябва да се панирате грам,защото първо на първо оценка над 3,50 ви праща,с добра оценка по история, в една от най-желаните специалности - Право.Аз имам 3,75 по БЕЛ,писах по съпоставката с подготовка почти нулева.Като цяло балът ми се заформя за 26,50...искам да ви попитам съвсем сериозно,вярвате ли,че с такъв бал няма да вляза Право?
История СУ - 5,50
БЕЛ СУ - 3,75
История (диплома) - 6
БЕЛ (ДЗИ) - едва ли по-малко от 5,80 ще изкарам,след като на пробни матури удрям 5,84.
П.П.
Още веднъж поклон за момчетата изкарали оценки над 4,50,завиждам ви в добрия смисъл на думата и се надявам да ви догоня на редовния!
И не живейте с мисълта,че набор 91 сме ВУНДЕРКИНДИ и баловете ще варират от сорта на 26 и нагоре за "елитните" специалности.
Само за справка миналата година е най-високият бал за 3 години насам и е 25,75 (минимален) на първо класиране!
Право,III курс,II поток,XVI група
SONY VAIO SVE1511S1ESI INTEL CORE i5-2450M
NOKIA LUMNIA 800, Windows Phone 7.5
SONY VAIO SVE1511S1ESI INTEL CORE i5-2450M
NOKIA LUMNIA 800, Windows Phone 7.5
да за момчетата ще стигне ,ама за момичетата се съмнявамCalipso написа:Здравейте,бъдещи колеги и колежки!![]()
История СУ - 5,50
БЕЛ СУ - 3,75
История (диплома) - 6
П.П.
Абе, прецакани сме хората с матура история, много даже! Все пак едва ли ще имаме 6,00 на матурата. Аз много се чудех за английски, но всички учителки ме уверяваха, че се гледа дипломата и сега ми идва като гръм от ясно небе .. Но дано тази година поне балът да падне малко, все пак ще се гледа и оценката от матурата по бел, която при повечето ще е по-ниска от тази в дипломата... Офф, тъпотия.megi_nedeva написа:Gabrislava написа:Накратко:честито на всички(като мен) писали втора матура история![]()
П.П оценки...оценки...
Е ако си изкарала хубава оценка на изпита по История и си правила много тестове, няма от какво да се притесняваш
- megi_nedeva
- В началото бе словото
- Специалност: Право
lovesicka написа:Абе, прецакани сме хората с матура история, много даже! Все пак едва ли ще имаме 6,00 на матурата. Аз много се чудех за английски, но всички учителки ме уверяваха, че се гледа дипломата и сега ми идва като гръм от ясно небе .. Но дано тази година поне балът да падне малко, все пак ще се гледа и оценката от матурата по бел, която при повечето ще е по-ниска от тази в дипломата... Офф, тъпотия.megi_nedeva написа:Gabrislava написа:Накратко:честито на всички(като мен) писали втора матура история![]()
П.П оценки...оценки...
Е ако си изкарала хубава оценка на изпита по История и си правила много тестове, няма от какво да се притесняваш
Няма да е 6,00, ама кой знае
-
stefanov_Emil
- В началото бе словото
3.50 на цитати!!!!!!
Имам и 5.75 по история!
А колегата дето учим заедно разцепи с 4.50 и има 5.38 по история!!!
Стига ли а?
Мазноооооо

А колегата дето учим заедно разцепи с 4.50 и има 5.38 по история!!!
Стига ли а?
Kirilitsa is not dead!
- lordivan
- Пишете, о, братя
5.13 по история и 4.88 по български дали ще са достатъчни за право?
-
stefanov_Emil
- В началото бе словото
lordivan написа:5.13 по история и 4.88 по български дали ще са достатъчни за право?
Нямаш си на представа колко! Честито колега. Ще се видим в юридическия!
Kirilitsa is not dead!
- what_is_love
- Драскач
- Курс: трети
5.25 по История и 3.50 по Български-май не е голяма вероятността да ме приемат право...(момиче съм)
Най-трудното нещо на този свят е да живееш в него!
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
ПРАВО- 1-ви поток,3-та група
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Курс: четвърти
Ще са
сега изкарай хубави оценки на матурите и сме колеги 
Мм за девойкта от горния пост- повече ти трябва по литература определено. Даже ще е хубаво и по история да изкараш по-висока оценка
Мм за девойкта от горния пост- повече ти трябва по литература определено. Даже ще е хубаво и по история да изкараш по-висока оценка
- megi_nedeva
- В началото бе словото
Значи и аз с 5,25 по история и сега 4,50 имам шанс за право???