ПСИХОЛОГИЯ

Подфорум към Философския факултет

Модератор: Плазмодий

Публикувай отговор
Val4o
В началото бе словото
Обратна връзка:

Re: специалност "психология"

Мнение от Val4o »

Значи бях писал в този форум тема,която се казва "География",тъй като 2007 година мислех това евентуално да кандидатствам география,на нещата се променят,на човек му идва друг акъл,а и всеки налучква правилното за себе си;във връзка с това ми се струва,че психологията лично на мен ми допада,а за другите желаещи да кандидатстват незнам.Виждам,че откакто съм пуснал темата на 23 декември,2007 г.,са публикувани 74 мнения с мойто,5 страници,но все пак признавам,че засега нямам желание да ги прочета всичките,но не се знае,форумите са хубаво нещо за диксусии,но човек от толкова мнения се обърква,но все пак всеки изказва мнение.......И така,живи и здрави аз и тази година няма да съм студент,дано наистина догодина да СЪМ вече,а на тези хора за тази година успех в кандидатстването и по-специално на ShadeOfShane :)
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото
Специалност: Психология
Курс: трети

Мнение от ShadeOfShane »

миси , мисииии!
http://www.vbox7.com/play:3078cf70
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

Ех,тая психология :oops: Моята най-голяма любов.Нищо друго не желая така,както да уча психология.Не ме интересува дали ще ми донеси пари,дали има реализация.Просто влагам сърцето си в това.Ако ми предложат 10 000 000 или да съм най-обикновен психолог със заплата 500 лв ще избера второто.Но бала там е убийствен.:(
Аватар
julleto
Да живей словото
Курс: първи

Мнение от julleto »

С каква оценка може да влезе момиче в тази специалност? Предполагам над 5, но много над 5 или около 5,10-5,15?
Човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му!
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото

Мнение от ShadeOfShane »

julleto, това ще го разберем съвсем скоро :)
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

Миналата година минималния бал е бил 27.Така,че си правете сметка.Най-малко 5.25 при отлична оценка (6.00) по литература и език от дипломата.А колкото е по-ниска оценката от дипломата,толкова по-висока трябва да е от изпита.
Аватар
moura
В началото бе словото

Мнение от moura »

Първото ми писание тук :roll: Днес ми излезе резултатът по испански - 5,45 :D Мисля ,че с първо желание психология и шестици по БЕЛ и чужд език , ще бъда "колега" на някои от вас ... и все пак ,нищо не се знае :wink: ,но аз да си кажа ;)
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

Значи гарантирам,че ако не на 1-во на 2-ро си вътре.Завиждам ти много:)Аз също съм добра с испанския,ама що не кандидатствах и с него:(Честито.Дано се видим на есен в тази най-прекрасна специалност,но се съмнявам.Иначе избрал/а си на-хубавата специалност.Браво.
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото

Мнение от ShadeOfShane »

silveto , прощавай , но дори според мен вече си ненужно фанатизирана. Като те слушам как говориш за специалността и ми се отщява . Като я описваш и все едно виждам голям розов бонбон , тръпки ме побиват .
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

И какво от това?За мен е така.Има ли проблем,че ми харесва толкова?Като ти се отщява,заради такова нещо,защо си я писала?Сега не мога да съм черногледа към всичко и във всичко да виждам трудности.Ясно е,че всяка специалност ще бъде трудна.Но аз съм толкова положителен човек,че никоя трудност не може да ме сломи и откаже :oops: И да е грешно-да гледам на живота с баналните"розови очила".За това и живота ми го виждам прекрасен!И съм щастлив и доволен човек :flower:

Успех ти желая.Нищо,че ти се е отщяло :wav:
Аватар
Alkiviad
От дъжд на вятър

Мнение от Alkiviad »

ShadeOfShane: Аз вече съм студент с друга специалност, но темата ми се стори интересна. Бях моментно афектиран от съвсем различни неща и реших да напиша 2-3 реда и в тая тема. То е ясно, че Вие сте по-запознати с тези специалности - тъй странни и неразбираеми за строго практичен човек като мен, но и комуникацията е важна.
П.С. Shade Май нещо ми се караш ?
Magister Militum
Аватар
Alkiviad
От дъжд на вятър

Мнение от Alkiviad »

silveto написа:И какво от това?За мен е така.Има ли проблем,че ми харесва толкова?Като ти се отщява,заради такова нещо,защо си я писала?Сега не мога да съм черногледа към всичко и във всичко да виждам трудности.Ясно е,че всяка специалност ще бъде трудна.Но аз съм толкова положителен човек,че никоя трудност не може да ме сломи и откаже :oops: И да е грешно-да гледам на живота с баналните"розови очила".За това и живота ми го виждам прекрасен!И съм щастлив и доволен човек :flower:

Успех ти желая.Нищо,че ти се е отщяло :wav:
То си личи, че си положителен по аватара - някакви жълто мече и слънце. Тъкмо щях да кажа: "Е това е истинска чиста и непокварена детска душа.", и се сетих за друго :))
Magister Militum
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото

Мнение от ShadeOfShane »

silveto, забавляваш ! Ако беше ученичка в някое американско училище , съм убеденеа ,че щеше да си капитана на мъжоретките ! Не е лошо ,че си изключително оптимистично настроена , но бъде реалистично-оптимистично настроена . Истината някъде между нихилизма и положителното мислене . Не очаквай някои да те взима насериозно ако виждаш толова розово нещата (надявам се тук да усещаш изцяло приятелския ми тон). Да виждаш в розово е все едно да сложиш розова къса пола , розови токчета и малко пинчерче в розовата си дамска чантичка и да заявиш ,че искаш да си съдружник в най- преуспяващата компания за нещо важно :) .Бъди оптимист , бъде свежа , бъди себе си , но не го манифестирай . Чофешкият ( особено женският ) език трябва да служи ,за да прикрива мислите ( този урок съвсем не съм го усвоила , но нали свобода на словото има ) и това е особено важно за човек , който ще учи психология (много се съмнявам ,че това ще уча тази година , но Бог знае , Бог решава )
Аватар
ShadeOfShane
Да живей словото

Мнение от ShadeOfShane »

Alkiviad, прощавам ти. :tongue3:
П.С. Усетил си правилно ,карах ти се , ти сам каза ,че съм имала основание :).
silveto
От дъжд на вятър

Мнение от silveto »

Както и да е.;)Майката на една моя приятелка е завършила психология и обича да казва:"За да си психолог трябва да си малко шантав".Това си е моята шантавост.Изобщо не съм се обидила.Човек вижда нещата различно.Но не искам да съм мажоретка и не нося розови дрехи:)
Публикувай отговор

Обратно към “ФФ”