Са лафове на госпожата по Педагогика която много уважавам човек тряя да има чувства за хумор и самоирония а не да се взема прекалено насериозно
Учебниците ви са справими
Вие сте филолози но за сметка на това има други специалности които учат да се разсъждава
Ученето е едно огромно интелектуално усилие
На изпита не носете подсилващи паметта средства
Във вашия поток ФФ+ други успеваемостта е голяма
Можете да станете учител по френски в затвора
Вие се смеете ама веднъж от хим лаборатория изпуснаха някви пушеци и ходихме долу малко да се евакуираме
То се получи тафтология Нищо за учебни цели е позволена тафтологията
То бива амбициозност ама чак пък толкова
Например след поредната бурна нощ не сте се наспали
Аз гледам филмите по няколко пъти защото имам педагогическо изкривяване
Добре колеги кажете ми нормално ли е подиума да завършва преди дъската
Колеги какъв пример можете да дадете
-Детето пресича
-Ама разбира се колеги
Аз много обичам да ми се правят забележки
На едно момче не трябва нищо да му се отказва за да може да си извършва функциите
Изтривалката не работи
Труд е дори ровенето по кофите
Ученето е трудова дейност
Ама вие се смеете ама мойта състудентка като не е учила в хранителен техникум и си готвеше леща с бързовар
Мъ как се смеете
Мъжът изпада в следродилна депресия
Мъжът не може да усети топлината в ложето
Бебетата не знаят защо плачат е те си знаят де
Вие се смеете ама аз си бях претоплила детето до 35 градуса оф стига с тия връщания към миналото
Ако детето е направило в час по домашен бит и техника нещо няма да му кажете Оу какво е това как не те е срам
Ако любимият ви не е измил чиниите ще му направите деликатна забележка за да не си миете после сами
Вие знаете ли че училищата трябва да изпращат благодарствени писма до родителите за постиженията на дицата
Фактът че сте тук означава че сте били достатъчно вербално стимулирани в училище
По соц време бабите са давали по 6 лева на внуците си и едно дете така изкарваше добри доходи от баба си
Едва ли бг учител може всеки път да носи по 20 вафли в чантата си за да замеря децата с тях за да ги стимулира
Има ли дете което прави грешки-Ми няма
Как ще кажете на детето О идиот такъв
И то ще разбере че е идиот сигурно
Детето имало само 6естици донесло една петица и майка му казала Колко си тъпа
Вие като се карате на детето няма да му кажете Сега аз ти се карам защото е полезно
В Англия в близкото минало боя с пръчки е бил разрешен
Наказанието е крайна проява на педагогическо безсилие
Детето тряя да знай че кът откъсне цвете глобата е 5 лева
Майка която е искала момиче а има момче го облича с женски дрехи и то като порастне се харесва с червило
Аз ще се усмихвам независимо че съм продавачка