Размисли и страсти с Jamesmagno

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

1. Имаш ли се за суетен човек? ;)
Понякога. Не особено. Абе, к'вото и да си говорим, суетността е по-скоро полезна в съвременния свят. ;)
2. Кое е мястото, което винаги си искал да видиш, но така и не си успял?
Няма място, което винаги да съм искал да видя. Ако толкова искам да видя нещо, ще го видя. Има обаче нещо, за което съжалявам - гледах слънчевото затъмнение по телевизията... Шитец. :?
3. Какво би те накарало да се преместиш да живееш в друг град/страна?
Не знам - времето, животът. Свикнал съм със София, в по-малък град не искам да се местя. Не, че няма да свикна, просто не искам да свиквам. Ако все пак някога се преместя, бих избрал Рим. Милано също става, но е много тежкарски, Рим из бетър. И към Испания бих се насочил. Но като цяло предпочитам да стоя тук и да правя така, че хората да искат да живеят из България. :)
4. По колко часа на денонощия прекарваш обикновено пред компютъра?
Ооооо... Различно. През деня почти не стоя тук, макар че напоследък ми се налага ;) Но главно вечер и нощем съм онлайн. Понякога, когато НАИСТИНА нямам какво да правя и цял ден мога да изкарам. Не бих предпочел компютъра пред социалните си контакти ;)
5. Кога се влюби за първи път?
Ми аз леко май не съм си падал по никое девойче, така че бихме могли да кажем на почти всяко мое влечение "любов". Значи някъде трети-четвърти клас. Малко са дамите, грабнали истински сърДцето ми. :wink: :lol: :lol: :lol:
6. Кои са най-ярките ти спомени от детството? :)
Настроения. Състояния. Какво съм изпитвал когато ме пече слънцето, как е ухаела тревата, как нещо е било красиво. Мога и сега да ги усетя по същия детски непредубеден начин :) Обичам си детството!
7. Коя е любимата ти актриса?
Има маса дрисли, спрягани за красавици, които ме изнервят с липсата си на талант. Не е само тя, но Мерил Стрийп е нечовешка актриса. :) От по-младите мисля, че Кийра Найтли се представя блестящо в Карибски пиорати, дон'т ю? И съм просто луд по психопатката Мила Йовович в Жана Д'Арк :)
8. Харесва ли ти българското кино?
Комунистическото да. Комнизмът - не. Новото не. Нова България - да.
9. Ако можеше да имаш свръхспособност по избор, каква щеше да си избереш?
Да летя, да говоря с всичко, с животни, дървета, камъни, сгради, небето, да съм супер бърз, да виждам през разни неща... So many, so many! Как да си избере едно човек! :D Да щраквам с пръсти и хората да стават по-духивно извисени. :roll:
10. Можеш ли да свириш на нещо? А искаш ли да се научиш?
Ударен съм. На перкусии нЕмам равен. Свирил съм много малко на барабани. Свиря аматьорски на пиано когато има такова на някое гости. Имам си синтезатор вкъщи. Детски. :lol: И дааааа! Бих се научил да свиря на всичко!!! Бих започнал от китарата. ;)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

11. Според теб има ли някаква зависимост между цвета на косата на една жена и интелектуалните й способности?
Не. Има разлика в начина, по който възприема света. Както цветът на стените влияе на психиката ти, както името ти, т.е нещото, което чуваш по 4589235 пъти всеки ден, чисто физичски на мозъка ти, така и косата, която ти се мотае пред погледа всеки ден има значение. Като цяло русите хора са доказано по-весели. ...май. :shock:
12. Кое е по-добре: да си безлична част от тълпата или да си аутсайдер?
Да си аутсайдер. Но вътре в тълпата, така че да стимулираш тълпата да се разцепи на различни части. :wink:
13. Какво животно би си отглеждал, ако имаше възможността?
Пегас или грифон, които да яздя из облаците! :) :binky:
14. Кое предпочиташ да гледаш - изгрева или залеза?
Изгрева май. А не съм гледал и много залези... Но на изгреви съм се нагледал :)
15. Склонен ли си да си мълчиш за някои неща, с които не си съгласен, само за да запазиш хармонията в отношенията си с определени хора?
Ми съумявам да си запазя хармоничните отношения, въпреки конструктивните критики, които отправям... Всъщност благодарение и на тях. :wink:
16. Кое качество цениш повече - идеалзма или реализма?
Идеализма. Мога да се ХРАНЯ с идеализъм.
17. Има ли неща, които много те вдъхновяват?
Да - обикновените неща. Нещата от живота, природата, времето, картини, непознати хора, влюбени, сезони, животни... Всичко на света, което всеки ден е пред очите ни, но не го виждаме. :flower:
18. Мислиш ли, че от теб щеше да излезе добър психолог?
Да. Хората ме разбират доверяват ми се, така и аз научавам повече и ги разбирам по-добре. Трябва само да понауча още какво са казали едни хора, маааалко по-умни от мен: Юнг, Фройд, такива мушмороци. :wink: Но да - ТРЯБВА да бъда добър психолог, защото се занимавам с реклама. :?
19. Кои са книгите, които са ти направили най-ярко впечатление досега?
Цялата поредица за Ендър на Орсън Скот Кард, както вече споменах. "Роня, дъщерята на разбойника" на Астрид Линдгрен. "Майстора и Маргарита" на Булгаков. Поредицата за Шанара на Тери Брукс. Достоевски "Братя Карамазови", "Престъпление и наказание". "Хъшове". "Железният светилник". Данте - цялата "Божествена комедия ". Шекспир - главно "Хамлет". Зелазни също се ползва с моето уважение... :lol:
20. Кое е най-важно: семейството, приятелите или гаджето?
Трябва ли да има най-важно? Зависи от много неща. Семейството и гаджето са изключително важна част от приятелите ми. Ако не са ми приятели, значи не са ми семейство или гадже.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

21. Оцени морала си по десетобалната система!
Ако забегнем в такива тъпи категории... Принципно не се сравняват тия неща с общоприетите закони, но, ако трябва - някъде 8-9. Но някои неща в морала ми не са съгласни с общоприетите закони, така че 10, защото моралът си е мой. :wink:
22. Кой ти е любимият сезон?
Любимото ми време е началото на всеки сезон. Като дете се радвам и удивявам всеки път, щом се появят първите снежинки, първите зелени дървета, първите горещи дни, първите жълти листа... Няма нищо по красиво от живота.
23. А цвят или съчетание от цветове?
Зеленото ми е страшно любим цвят! Сигурно защото очите ми са зелени, може би виждам всичко по-красиво. Обожавам природата и зеленото ми напомня за нея. :)
24. Имаш ли се за расист в малка или голяма степен?
В никаква степен се нямам за расист.
25. Любимият ти филм?
Нямам :) Неееее! Почнах да изброявам филми, но няма смисъл - никога не мога да се сетя за всички. Има велики филми. Армагедон е много добър филм. Сцената, в която Лив Тайлър се сбогува с баща си направо ме разцивря! :cry: Стари филми също има страхотни :)
26. Кой е най-големият ти недостатък или нещото, което най-малко харесваш у себе си?
Твоята най-добра приятелка го спомена преди няколко поста, но аз й показах среден пръст... :?
27. Къде предпочиташ да бъдеш - в центъра на вниманието или зад кулисите?
В центъра. Оттам се вижда всичко, мога да бъда активен и да влияя на средата.
28. С кого ти е по-приятно - в компания на момичета или в компания на момчета? В чисто приятелския смисъл
Наистина е твърде еднакво за да сравнявам. И твърде различно ет дъ сайм тайм. И двете ги обичам. :) Но приятелството между две жени не може да се сравнява с това между двама мъже. Вие все някога се изяждате или си избождате очите. Вие сте съпернички. Ние сме братя. 8)
29. В този ред на мисли, смяташ ли, че има сериозни разлики в мъжкото и женското мислене и изобщо правилно ли е да разграничаваме такива понятия?
Да. Не са вродени обаче. Средата ги налага. НЕИЗБЕЖНО.
30. Коя от световните, популярно или не, религии ти е най-симпатична и защо?
Източните религии ме радват. Будизъм. Спокойни са, хармонични, търсят духовното извисение чрез съответното посвещение, за разлика от християнството, което иска да ходиш на църква от време на време, а иначе да си живееш живота, не че това звучи зле. :) Но така или иначе християнството се е променяло толкова пъти, колкото е било необходимо. Будизмът и всички подобни нему не са имали такива цели. ;) Радват ме Джаинистите (май те бяха), които ходят с метла и разчистват пътя пред себе си, за да не настъпват невинни буболечки. Рзбира се, на християнството, масовата религия, се крепят всички морални устои на съвремието ни.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Давай, давай, Ивооо! Малко останааа!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

MERCES_LETIFER написа:Давай, давай, Ивооо! Малко останааа!
Малко друг път... :lol:
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Jamesmagno написа:
Не се изсилвай, остави си и за утре :lol: :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

31. На кои известни личности си голям фен?
На такива, които използват известността си, за да помагат на хората. Шакира бих я дарил с всичките оргазми на света, еба ти! Боно и той е изрод. Ани Ленъкс. Камерън Диас. Рики Мартин. Бил Гейтс. Джордж Сорос. Ал Гор.
От историята се кефя на философи, политически идеалисти, литератори и пр. хуманитаристи. :D
32. Кое е по-прецакващо: да се родиш момиче или да се родиш момче?
Да се родиш момиче е по-зле. Първо - по-зависима си. Второ - не виждаш красотата си. :female:
33. Кое е в състояние да те депресира?
Е отговорих на няколко такива въпроса - потърси ги и чети. :wink:
34. Би ли си променил мнението/отношеноето за твой приятел, ако научиш, че има, примерно, СПИН?
Би трябвало, защото и той ще си промени отношението когато рабере, че е болен. А от него зависи как ще го възприемам. Но в никакъв случай няма да съм по-мил с него. Много мразя отношението към болните хора тип "Не, не се напъвай - аз ще го свърша!" или "Ок, ок, съгласен съм, прав си, разбира се... (само не се нервирай и не умирай!)" Еба ти тъпотията. Само му напомняш за състоянието му. :? В този ред на мисли - рядко правя комплименти, имам чувството, че се мазня/слагам/натягам. :?
35. А какво ще направиш, ако се окаже, че ти имаш?
Ще се промени начина, по който виждам света, ще добие по-обобщаващ, наблюдателен, съзерцаващ, благодарен и благороден вид. Изцяло ще се отърся от материалното като някакъв стремеж. Аз съм щастлив и бих умрял щастлив. Еба ти - как го описах само! :lol: Човек да му се прииска чак! :shock: :lol: :lol: Абе да не дава Господ... :?
36. Ако се окаже, че ти остава един месец живот, как би го прекарал?
Ще напрегръщам и нацелувам всичките си познати, ще напиша нещо хубаво, ще изляза в ефир по телевизията, а такъв ще получа заради състоянието си, ще кажа на света как да живее, ще му кажа, че умирам щастлив, той ще се замисли и аз наистина ще умра щастлив на красива поляна в гората, на лодка в морето като крал или на прах, разпръснат из целия свят - тамън ще дам на приятелите си повод да попътуват, да видят света и да помъдреят.
37. Каква ти беше детската мечта?
Исках да стана актьор, певец, художник и прочие недоходоносни неща :D , за които тогава не предполагах, че "къща не хранят". Колко е тъпо да не станеш каквото си искаш... :?
38. В състояние ли си радикално да си променяш мнението по важни въпроси?
Да. Приемам всяко доказателство, което опровергае мнението ми, но това почти не се случва, защото мненията ми по важните въпроси не са крайни. Иначе, когато има неуспорими доказателства, приемам, че съм грешил много бързо, но и безболезнено. Т.е. нито падам от 12-тия етаж върху асфалт, нито падам 100 часа. По-скоро падам от 12-тия етаж с нормална скорост, но върху перушина.
39. Ако научиш, че си сгрешил за нещо, ще си го признаеш ли или упорито ще продължиш да убеждаваш околните в правотата на първоначалната си гледна точка?
Е аз да не съм малоумен да ги убеждавам в нещо, за което знам, че не е вярно? Кой печели от това? Аз, като убеждавам хората в нещо, искам да им помогна да го разберат, да има положителен ефект от убеждаването ми. Аз да не съм идиот? :lol: :lol: :lol: :lol:
40. Любим предмет в университета тази година?
Може би "Увод в политическото мислене" - преподава ми Евгений Дайнов! :D :D :D После История на изкуството, макар че съм го учил много години, сега съм с Борис Данаилов. :wink: Драматургията с Невелина Попова също е супер. :)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

black_lady написа:
Jamesmagno написа:
Не се изсилвай, остави си и за утре :lol: :lol:
Утре съм на лекции до един. После ще уча за контролното, което е в неделя. ;) А и не мислите да ми зададете САМО тези въпроси, нали? :roll: :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Ама ти продължаваш да ме предизвикваш?! :shock: Иво, Иво... внимавай какво си пожелаваш :lol: :lol: :lol:
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

41. А любимите ти предмети в гимназията кои бяха?
Литература, психология, философия, етика и право, музика, физика... Часовете от серията "социални науки" не, че са ми преподавани блестящо, аз сам си ги правех интересни с още няколко човека.
42. Кои хора от форума са ти направили най-голямо впечатление?
^PrincessA^, Faith, Raya_Alexandra, Циндил-Пиндил, Crematory, Fed, FTF, Street Spirit, MERCES_LETIFER, L'Inspecteur, Emmanuel Goldstein, dimage, Blood Countess, Derek, Калев, Vaskes, Търговецът на кристал, Дъждът върху лицето, la_cazadora... Мързи ме да продължа, затова ще кажа "и още много, много други". Който не си чуе името, да вдигне ръка! :lol:
43. А извън него?
Smoking Mirror и Methuselah! :lol: Теб и Ива също ви познавам отпреди това. :wink: Иначе всички от срещите ест. Гадове нема ;)
44. Вярваш ли, че всеки човек е в състояние да промени света, стига достатъчно да го иска?
Да, ако го иска достатъчно, по пътя ще зарази с ентусиазма си мнооооого хора. Тогава става по-лесно. :wink:
45. Обичаш ли да контролираш нещата и хората около себе си?
Журналистка на пресконференцията на Герб:
"Г-н Борисов, искате ли да станете министър-председател?"
Бойко:
"А Вие не искате ли?"
(добронамерен смях в залата)
46. Смяташ ли, че ако някой ти направи наистина голяма гадост, хубавото отмъщение е следващата логична стъпка?
Най-хубавото отмъщение е да го накараш да се съсипе от чувство за вина. :wink:
47. Кои очи са най-красиви?
Добрите.
48. Би ли променил нещо у себе си, ако можеше?
Бих си върнал някой друг килограм. :? Откакто не спя и не ям, съм поохърбавял. Започна да ми личи, че съм студент. :lol: Не ме гледай, че съм атлетичен, преди бях още повече. :wink:
49. Кое е по-лошо: парти с кофти музика или парти с кофти хора?
Кофти хора естествено.
50. Мислиш ли, че парите действително купуват повечето неща в живота?
ПОВЕЧЕТО да. В ЖИВОТА - не. - Както искаш го разбирай. :wink:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Street Spirit написа:Мазохист или емоционален ексхибиционист ( доколкото повечето въпроси са психологизирани) :lol: ?!
Тц-тц-тц... Нищо не си разбрала. :? Казах ти, че четенето "диагонално" не е читаво. :wink:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

51. Колко дълго трябва да познаваш един човек, за до можеш от "добър познат" да го наречеш "приятел"?
Под минута.
52. Имаш ли много истински приятели?
И един е много, но да.
53. Кое най-много ти харесва у Георги?
Това, че е добро, интелигентно, саможиво и чувствително момче.
54. Да помогнеш на друг или да помогнеш на себе си - кое от тези е повече в твой стил? С други думи: егоист ли си?
Доставям си непонятно за повечето хора удоволствие като помагам на другите. :lol: А и аз нямам нужда от помощ - животът се грижи за мен добре. Благодаря му за това. :)
55. Вярваш ли в понятията "добро" и "лошо"?
Е, след като можеш да ги изпишеш и изговориш с някакъв вложен смисъл в тях, който ще се разбере и от други хора, значи съществуват и следователно е малоумно да не вярваш в тях. Все едно да не вярваш в маса. Друг е въпросът, че тях ги няма никъде другаде, освен в главите ни. :wink:
56. Осъществил ли си повечето си мечти?
Ако са осъществими, са еба ти мечтите! :? Колкото по-висока е летвата, толкова по-високо ще скочиш. А в крайна сметка това е важното ;) Другото са цели. Аз хем конкретни, хем големи цели не си поставям. Действам според ситуацията, ценностите си и вътрешния си глас.
57. Смяташ ли, че любовта на мъжа минава през стомаха или пък отговорът трябва да се търси малко по-надолу?
Фройд е пич, но не - нито едно от двете. :wink:
58. Любимата ти кухня? (българска, китайска, японска, и пр.)
Българска. Посочи ми един човек, който да предпочита чужда кухня пред ястията на мама или баба!
59. Ако можеше да си смениш името, кое щеше да си избереш?
От кал да си, Иван да си! Тук е моментът всички, които ме познават като "Иво" да кажат "ТИ СЕ КАЗВАШ ИВАН?!?!?" :lol: :lol: :lol: :lol: Обичам си името. Просто съм свикнал на "Иво" от малък. Иво не бих се казвал. Иван, мерси. ;)
60. Любим фентъзи персонаж?
Ендър. Ако го броим за фентъзи персонаж. :)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

61. Срамежливостта - хубаво или лошо нещо?
Понякога помага. :D Но по принцип не - никак. Всичко е PR и реклама. :wink:
62. Какво предпочиташ - дипломатични или болезнено откровени хора?
Хаха :lol: И двете са смешни и си имат чар :lol:
63. Флиртуването изневяра ли е?
Зависи как мисли флиртуващият. :wink:
64. Алкохолът оправдава ли всички действия след него?
Не - да не си пил. Може би първото напиване оправдава евентуални простотии. Но така е с повечето първи неща. :wink:
65. Кой екстремен спорт би опитал?
Всеки :)
66. В състояние ли си да водиш монотонен, еднообразен живот?
Надали. Ще полудея по някое време. Да, издръжлив съм, ще ми харесва дори, но по някое време - БУМ! :lol:
67. Прекъсвал ли си отношенията си с хора, само понеже си ги намирал за откровено скучни?
Не съм предприемал мащабни приятелски завоевателни действия, насочени към хора, които очевидно са скучни. Значи няма как. :wink: А и няма хора, в които да не откриеш нещо интересно :wink:
68. Защо ходиш на море/басейн: заради плуването, заради тена или заради гледката?
Заради прекарването, част от което са плуването, гледката и тенът. И на басейн ходя в краен случай. Обичам морето ;) Предпочитам хоризонтът ми да е направен от вода, не от плочки ;)
69. На това число не мога да не попитам: какво мислиш за позата?
Не ми е любима, честно казано. Зависи много и от двамата. Но при всяко положение, предпочитам да съм отдолу. :lol:
70. С кого мислиш да прекараш тази Нова Година?
С приятели, вероятно Марто, Георги и т.н. Останалите изпозаминаха... :? Ще ни липсват тази година :cry: Можем да запълним дупките с форумци/КИ ;)
(Винаги ми е тъжно, че оставям наш'те сами вкъщи на Нова година... :cry: )
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

71. Би ли живял в замък?
Навсякъде бих живял! А изискването ми към замъка е да има хубава гледка :) Колкото по-мизерно, толкова по - се каляваме! 8)
72. Според теб, какво първо впечатление правиш у повечето хора?
Положително. На усмихнат, социален човек. На човек, който с удоволствие би ти станал приятел. Може би хипер енергичността ми при запознанства все пак кара някои хора да си милят, че отбивам номера и после няма дори да ги помня, тъй като не сме свикнали човек да е толкова положително настроен към нас още при запознанството, без да знае нищо за нас.
73. А какъв трябва да бъде един човек, за да те впечатли теб още на първата среща?
Усмихнат. Искрено усмихнат обаче. И общителен - да се опита да говори поне колкото мен! :lol: Да водим ДИАЛОГ. :wink:
74. Лесно ли се доверяваш на хората?
Да. Даже съм малко наивен. Мразя тарикатлъка, няма нищо тарикатско в мен... Аз развалям тарикати. :)
75. Лесно ли се привързваш към някого?
Да, изцяло зависи от някого-то, но, ако има условия - мога и веднага :)
76. Кое е по-хубаво: човек да си показва открито емоциите или да ги сдържа?
Задържането е хубаво единствено в секса. В другите случай води до по-бърза смърт и болести. Аск Фройд ;)
77. Мислиш ли, че наистина напълно познаваш себе си?
Да. Това не означава, че бих се описал по перфектен начин. Аз казвам това, което сметна за добре. Целта ми е да провокирам някакви размисли и открития у читателите/слушателите, внимателно подбирам думите си, без да лъжа, давам точно определена информация, за да получа желания ефект. Не, че се срамувам от нещо. Просто, за да накараш някого да мисли, трябва да му привлечеш вниманието по един начин, да му говориш по друг, да се държиш по трети и всичките тези начини трябва да бъдат перфектно комбинирани, за да стане нещо. В случая искам да науча народа на разни истини, до които съм стигнал, без да се излагам много много. Т'ва е. :wink:
78. Чувстваш ли се на годините, на които си?
И това ме питаха. Да. Как иначе бих могъл да се чувствам, за Бога? :shock:
79. Вярваш ли, че зодиите като цяло имат определено значение за характера на човек?
Да. Кратко и ясно. :) Но не непоколебимо и не напълно.
80. Ако животът ти беше филм, то от какъв жанр щеше да бъде?
Комедия, романтична, философска. :)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

81. Мислиш ли, че в "чалга културата" има и позитивни страни?
Не. Единствената позитивна черта е, че весели хората. Дотам. :x
82. След кое е по-вероятно да се обърнеш по улицата - брюнетка, блондинка или червенокоса?
И трите. Аз се обръщам винаги, без да се притеснявам. Ценител съм на красотата. И не мисля, че има жена, на която да не й е приятно да се обръщат след нея. :wink:
83. Ползваш ли някаква козметика? Каква?
Дезодорант ползвам - и сух, и спей. :lol:
За разкрасяване ползвам само четки - за коса, за зъби и когато трябва - за обувки. :lol:
84. Според теб, срамно ли е мъж да плаче открито?
Не! Супер яко е! Супер красиво е! Няк'ва кулминация на съжителството на душата и тялото! За такива мигове живея, казвам ти! Ненапразно приятелите ми ме окачествяват като ЕМОЦИОНАЛЕН ВОАЙОР!!! :lol: :lol: :lol:
85. Едно убийство може ли да бъде оправдано?
Да - това при самозащита. :wink: Но т'фа, да отнемеш на някого възможността да се развие, да еволюира, да се подобри, като прекъснеш отреденото му време, си е просто кощунство! :lol: :lol: :shock:
86. А една изневяра?
Да. 100%. Тук са много сложни нещата, има твърде много варианти, за да кажа "не". 8)
87. Можеш ли да простиш на приятел, който те е предал по гадничък начин, дотолкова че да си възобновите предишните добри отношения?
Да. Поне така ми се струва. Все повтаряме "Човек никога не знае как ще реагира." Е - прави сме. :)
88. Имаш ли мръсно (под)съзнание?
Всеки има. Аз знаеш, че имам. :roll:
89. Кое е любимото ти митологическо същество?
Ееееее, питаха ме. Но, за да ти направя четка - вещицата ;) :twisted:
90. На кое се подчиняваш повече - на чувствата/интуицията или на здравия разум/чистата логика?
На някаква смесица между всичките, като едното преобладава в зависимост от контекста.
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”