Понякога. Не особено. Абе, к'вото и да си говорим, суетността е по-скоро полезна в съвременния свят.
2. Кое е мястото, което винаги си искал да видиш, но така и не си успял?
Няма място, което винаги да съм искал да видя. Ако толкова искам да видя нещо, ще го видя. Има обаче нещо, за което съжалявам - гледах слънчевото затъмнение по телевизията... Шитец.
3. Какво би те накарало да се преместиш да живееш в друг град/страна?
Не знам - времето, животът. Свикнал съм със София, в по-малък град не искам да се местя. Не, че няма да свикна, просто не искам да свиквам. Ако все пак някога се преместя, бих избрал Рим. Милано също става, но е много тежкарски, Рим из бетър. И към Испания бих се насочил. Но като цяло предпочитам да стоя тук и да правя така, че хората да искат да живеят из България.
4. По колко часа на денонощия прекарваш обикновено пред компютъра?
Ооооо... Различно. През деня почти не стоя тук, макар че напоследък ми се налага
5. Кога се влюби за първи път?
Ми аз леко май не съм си падал по никое девойче, така че бихме могли да кажем на почти всяко мое влечение "любов". Значи някъде трети-четвърти клас. Малко са дамите, грабнали истински сърДцето ми.
6. Кои са най-ярките ти спомени от детството?
Настроения. Състояния. Какво съм изпитвал когато ме пече слънцето, как е ухаела тревата, как нещо е било красиво. Мога и сега да ги усетя по същия детски непредубеден начин
7. Коя е любимата ти актриса?
Има маса дрисли, спрягани за красавици, които ме изнервят с липсата си на талант. Не е само тя, но Мерил Стрийп е нечовешка актриса.
8. Харесва ли ти българското кино?
Комунистическото да. Комнизмът - не. Новото не. Нова България - да.
9. Ако можеше да имаш свръхспособност по избор, каква щеше да си избереш?
Да летя, да говоря с всичко, с животни, дървета, камъни, сгради, небето, да съм супер бърз, да виждам през разни неща... So many, so many! Как да си избере едно човек!
10. Можеш ли да свириш на нещо? А искаш ли да се научиш?
Ударен съм. На перкусии нЕмам равен. Свирил съм много малко на барабани. Свиря аматьорски на пиано когато има такова на някое гости. Имам си синтезатор вкъщи. Детски.