Някаква учебна стратегия свързана с материала
КСК 2008 - математика
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2008 - математика
Знаеш ли кои са темите
.
.
0x00000000
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Темите ли? Да не имаш предвид задачите? Даааа... преди време бях написал, че до 3115-та година ги имаме и разпечатваме, за да ги "продаваме" на съответното КСК.
В рамките на шегата...
Та. Единствените теми, които трябва да знаете е, така да кажем, са от конспекта за изпита. Но това е целия материал от училище, така че няма какво да се разсъждава.
Решаването му е майката, колкото и клиширано да звучи. Само че кажи докъде си с материала, защото на този етап това е най-важното. Най-късно до края на април, началото на май темите трябва да са усвоени, за да се премине към по-екстравагантни задачи. Иначе просто го няма нужното ниво за решаването им. Доколкото видях предварителния е на 18-ти май. 
В рамките на шегата...
Та. Единствените теми, които трябва да знаете е, така да кажем, са от конспекта за изпита. Но това е целия материал от училище, така че няма какво да се разсъждава.

Да на 18 май ще е "клането" . Сега съм на вълна стереометрия и приключвам и минавам на екстравагантните задачиБeтон написа:Темите ли? Да не имаш предвид задачите? Даааа... преди време бях написал, че до 3115-та година ги имаме и разпечатваме, за да ги "продаваме" на съответното КСК.
В рамките на шегата...
Та. Единствените теми, които трябва да знаете е, така да кажем, са от конспекта за изпита. Но това е целия материал от училище, така че няма какво да се разсъждава.![]()
Решаването му е майката, колкото и клиширано да звучи. Само че кажи докъде си с материала, защото на този етап това е най-важното. Най-късно до края на април, началото на май темите трябва да са усвоени, за да се премине към по-екстравагантни задачи. Иначе просто го няма нужното ниво за решаването им. Доколкото видях предварителния е на 18-ти май.
Ако имам чип в ухото дали ще го набарат
0x00000000
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Първо, да се оплача, че за мое голямо съжаление, се оказа, че геометрията вече не ми е предпочитания дял на математиката... Просто тази пауза от една година, в която не съм се докосвала до геометрична задача, ми е ***** женското родителско тяло на техниките за решаване... Сега почти отначало трябва да ги изграждам пак...
А нещо по-съществено-за курсовете в СУ. Трябва ли да ходя да се записвам специално или вносна бележка от банката е достатъчна като отида направо на курса?
А нещо по-съществено-за курсовете в СУ. Трябва ли да ходя да се записвам специално или вносна бележка от банката е достатъчна като отида направо на курса?
Тогава за стереометрията к'во излизаSla-Mori написа:Първо, да се оплача, че за мое голямо съжаление, се оказа, че геометрията вече не ми е предпочитания дял на математиката... Просто тази пауза от една година, в която не съм се докосвала до геометрична задача, ми е ***** женското родителско тяло на техниките за решаване... Сега почти отначало трябва да ги изграждам пак...
0x00000000
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Е на стереометрията най-основното й го имам от задължителната подготовка (да, знам, че това е малка част от всичкия нужен материал), определено имам пространствено мислене, така че, предполагам, че ако си наредя геометрията в съзнанието като хората, за което имам 1-2 седмици, защото от другата я започвам (стереометрията), няма да е чак такава сизифовска мъка.
По-важното, въпросът ми за записването, си остава.
По-важното, въпросът ми за записването, си остава.
Ето ти телефоните звънни и питай :
(02) 868-71-80 или (02) 862-23-73
Дано ти помогне това...
(02) 868-71-80 или (02) 862-23-73
Дано ти помогне това...
0x00000000
- Sla-Mori
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Аз телефоните ги имам, но мразя за такива неща да питам по телефон, особено като знам колко е мила администрацията на СУ
Та реших да пробвам със запитване към препатили, амаа...явно няма да стане така 
Купата на ФМИ
Ще ходите ли на турнира за купата на ФМИ? Аз мисля да ида, защото нали уж задачите в първи кръг са като на изпита, да направя една суха тренировка.
И да, знам, че оценката няма да ми я признаят като за изпит (или поне така мисля и съм 95% сигурен
) А вие как мислите?
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Личи си, че не познаваш Ани и Вили, така че за да дадеш мнението си за даден човек, първо разбери, кой е и какъв е. Иначе не са коректни такива изказвания.Sla-Mori написа:Аз телефоните ги имам, но мразя за такива неща да питам по телефон, особено като знам колко е мила администрацията на СУТа реших да пробвам със запитване към препатили, амаа...явно няма да стане така
Никакви особености няма по процедурата за плащане. Аз платих за сестра ми. На касиерката й трябват три имена и 210 лв., за да ти издаде фактурата и готово. По банков път не ми се вярва да е сложно.

- Methuselah
- Легендарен флуудър