КСК'08-English

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
steamer
Драскач
Специалност: Стопанско управление с английски език
Курс: трети

Re: КСК'08-English

Мнение от steamer »

Korelov написа:Този SUATEFL май ще се окаже най-тежкия изпит в цяла БЪлгария и май в цял свят...щом е по тежък дори и от CAE, TOEFL......незнам какво да кажа.. :lol:
Обаче едва ли е по-тежък от CPE-вчера като гледах sample-и на това бях на път да получа удар.
Humanism is death disguised as life.
Аватар
misha
В началото бе словото

Мнение от misha »

Korelov написа:

Пич ето ти линк към сайта, в който можеш да разбереш всичко за курсовете по АЕ: http://www.uni-sofia.bg/students+bg/ksk-kursove.html - тук има телефони на които звъниш и питаш това което те интересува, относно курсовете. А дали помагат, в това ми предстои на мене да се разбера и то само след 2 дена...но като цяло мнението ми е че поне ще разбереш какви са им изискванията...ще ти кажат по какво и как да се подготвяш т.е. ще си опечеш рибката наполовина(стига да си добър "готвач"), учат те да пишеш есе или пос скоро издавата критерия по който ще оценят есето ти за да можеш да бъдеш по добре подготвен и да не пишеш пълни глупости на изпита и още неща от сорта но както вече казах и на мене ми предстои да разбера каква точно ще е изгодата от цялата тази работа...обещавам да пиша като се прибера

П.С. Ето тука можеш да намериш и информация за подготовката за изпита по АЕ:
http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... &sk=t&sd=a
Вече не очаквах да получа отговор на въпроса си, но все пак мерси, изненада ме;) Мда, чела съм и двата линка, които си постнал, но сякаш ми липсва точно информация за същината на самия курс, така че ще бъде много полезно, ако споделиш как е;) пък дотогава - ще правим тестове и ще пишем есета;)
w8in4u
Аватар
Korelov
В началото бе словото

Мнение от Korelov »

Ми ако имаш търпение ще ти споделя.....същината на курса :P
"You see things that do exist and ask WHY? I dream of things that don't exist and ask WHY NOT ?" (Bernard Show)
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

Да, ако го направиш много хора ще са ти признателни, включително и аз. :)
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аватар
Korelov
В началото бе словото

Мнение от Korelov »

Ами общо взето курса представлява следното с няколко думи : Правим всяка седмица примерни тестове такива каквито се дават и на самия изпит и ги правим заедно с диктовката и тестовете....това което прави преподавателя е да ти обясни каде си сгрешил да ти провери есето, диктовката и да те напътсва каде грешиш и какво трябва да подобриш в работата со по АЕ за да имаш по добър успех на лято :drunken:
"You see things that do exist and ask WHY? I dream of things that don't exist and ask WHY NOT ?" (Bernard Show)
Just Maria
В началото бе словото
Специалност: НУПЧЕ
Курс: първи

Мнение от Just Maria »

Здравейте! Реших и аз най-накрая да се присъединя към вас и да взема отношение по темата. В момента ходя на курс по английски във фирма "Образователни технологии" и да ви кажа сам много доволна,може би защото сам при шефката на всички учители по английски.Доста е навътре в тези неща.Знае как ни оценяват и също така тънкостите,на които ни изпитват.Реших да го кажа,тъй като никой не видях да спомене за тази фирма,а ми се струва много добра.Аз вече втора година се готвя там.Някой,ако го интересува,мога да кажа и повече подробности.Искам да помоля тези,който са изкарали много високи оценки(над 5) да споделят част от опита си,защото аз се стремя кам такава оценка(искам да вляза психология) и сам мотивирана да я постигна.
Аватар
jolly_f
Да живей словото
Специалност: Английска филология
Курс: втори

Мнение от jolly_f »

Just Maria написа:Здравейте! Реших и аз най-накрая да се присъединя към вас и да взема отношение по темата. В момента ходя на курс по английски във фирма "Образователни технологии" и да ви кажа сам много доволна,може би защото сам при шефката на всички учители по английски.Доста е навътре в тези неща.Знае как ни оценяват и също така тънкостите,на които ни изпитват.Реших да го кажа,тъй като никой не видях да спомене за тази фирма,а ми се струва много добра.Аз вече втора година се готвя там.Някой,ако го интересува,мога да кажа и повече подробности.Искам да помоля тези,който са изкарали много високи оценки(над 5) да споделят част от опита си,защото аз се стремя кам такава оценка(искам да вляза психология) и сам мотивирана да я постигна.
Имат ли интензивни курсове за по 10-ина дни? ... и само в София ли е тази фирма :?
"We live in an age that reads too much to be wise, and that thinks too much to be beautiful" Oscar Wilde
Аватар
misha
В началото бе словото

Мнение от misha »

Korelov, благодаря за инфото;) не изглежда нищо кой знае колко извънземно, нормален курс - полезен за някои, за други не. Аз правя същото на уроците, на които ходя. Исках да разбера дали има нещо по-специално за този курс, та мерси, че ми отговори;) Само че забелязох, че на сайта на СУ, където се обявяват курсовете, има 2, които се предлагат. А сега Just Maria, споменава и за трети, който се правел от 'шефката' на преподавателите. И в крайна сметка кой подготвя кандидат-студентския изпит?
w8in4u
Аватар
CellarDoor
Пишете, о, братя

Мнение от CellarDoor »

Здравейте и от мен! Въртя се от известно време из форума, та се регистрирах най-сетне. Аз също ще кандидатствам с английски с идеята за японистика или АФ.
jolly_f написа:Имат ли интензивни курсове за по 10-ина дни? ... и само в София ли е тази фирма :?
И аз ходя на курсове към "Образователни технологии" - от Стара Загора съм, това май отговаря на въпроса ти:) Доколкото знам имат клонове из цялата страна. За интензивни курсове не знам, може в София да предлагат такива, за тук се съмнявам. Програмата ни е доста разтегната, вървим по три учебника едновременно, като единият съдържа тестове, подобни на тези за СУ. Като цяло съм доволна:)
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

CellarDoor написа:Здравейте и от мен! Въртя се от известно време из форума, та се регистрирах най-сетне. Аз също ще кандидатствам с английски с идеята за японистика или АФ.
jolly_f написа:Имат ли интензивни курсове за по 10-ина дни? ... и само в София ли е тази фирма :?
И аз ходя на курсове към "Образователни технологии" - от Стара Загора съм, това май отговаря на въпроса ти:) Доколкото знам имат клонове из цялата страна. За интензивни курсове не знам, може в София да предлагат такива, за тук се съмнявам. Програмата ни е доста разтегната, вървим по три учебника едновременно, като единият съдържа тестове, подобни на тези за СУ. Като цяло съм доволна:)
Да, курсовете се провеждатв 25 града в България. Мисля, е на сайта им пише в кои точно. Иначе интензивни курсове за по няколко дни не провежат. Юни месец е месец на пробните изпити, можеш да идеш и да се пробваш, учителката (Специално за Галя от ОТ говоря, тъй като и аз бях при нея) винаги помага и отговаря на въпросите, тестовете се анализират и получаваш реална оценка като от изпит. Можеш да се пробваш на този вариант, иначе курсовете им са целогодишни.
Изображение
Just Maria
В началото бе словото

Мнение от Just Maria »

Имат ли интензивни курсове за по 10-ина дни? ... и само в София ли е тази фирма :?[/quote]

Ами какдидат-студентски-не.Сега започват интензивни тримесечни,но подготвят за матура.Имат офиси и в страната,не само в София.Искаш ли да ти дам телефона им в София?
Every misfortune has its uses!
Just Maria
В началото бе словото

Мнение от Just Maria »

misha написа:А сега Just Maria, споменава и за трети, който се правел от 'шефката' на преподавателите. И в крайна сметка кой подготвя кандидат-студентския изпит?

Имах предвид шефката на всички учители ,но във фирмата "Образователни технологии".За кандидат-студентския изпит-не знам. :roll: Предполагам тези от английска филология .
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

За Галя ли говориш все пак?
Изображение
Just Maria
В началото бе словото

Мнение от Just Maria »

Kuln написа:За Галя ли говориш все пак?
Да. :) Ти да не я познаваш случайно?
Аватар
Kuln
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от Kuln »

Just Maria написа:
Kuln написа:За Галя ли говориш все пак?
Да. :) Ти да не я познаваш случайно?
Ходих при нея на уроци миналата година, след сесия мисля да й ида на гости с един приятел :)
Последно промяна от Kuln на 10 Фев 2008, 13:02, променено общо 1 път.
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”