КСК 2008-География

Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Sugarkata
Драскач

Мнение от Sugarkata »

аз сега съм на климат,колко дълги са ти темите горе долу:)
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Хм вие сами ли си ги пишете или ги имате готови!? Аз не зная сокъде съм.Сама съм доникъде а в даскало сме на ХВП ама трябва да си ги мина сама
ИзображениеИзображение
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

Аз тази учебна година няма да имам география и си се готвя в нас :( и ми е доста трудно да си призная. Аз си пиша темите с малко помощ и насоки от г-жата която ми преподаваше.
people always leave
kaa
В началото бе словото

Мнение от kaa »

Съвет: ако имате възможност, се запишете на крсове в СУ /някъде около 250 бяха, а удобното е, че има и интензивни/. Там директно ви дават готови теми и то по начин, по който искат да са написани. Отделно дават и други теми, които ще ви послужат за други ВУЗ-ове. Аз така направих миналата година и седнах да уча след бала / 2 месеца преди изпита/ и изкарах 5, тъй че по-споко, нищо сложно няма ;)
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

:? Не съм от София и съм на 200-300 км от там. Пък и се чудя тая година за кое по на пред да уча. С тези матури се омотахме яко. Министъра има нужда от психолог, психиатър и куршум в главата :evil:
випуск 89 сме каръци ! :(
people always leave
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

ами не зная колко са по-различни тези теми на СУллама съм чувала че на тези курсове нищо не се научава г/д...Едиственото нещо са темите и нз дали си заслужава
ИзображениеИзображение
FeelingSad
Пишете, о, братя

Мнение от FeelingSad »

Аз кандидатствах с история, но имах наблюдения върху хора от класа ми, които посещаваха курсовете на СУ. Продължавам да твърдя, че това дали ще успееш на изпитите си е лично твой проблем и зависи най-вече от теб, от степента на организация с темите, от това дали изобщо имаш воля и ще се нагърбиш с ученето им. А за курсовете на СУ - моя бивша съученичка изкара на пробния 4.75, което никак, ама никак не беше зле при положение, че имаше масово изтребление тогава. Един съученик пък изкара 4.00 и пред него имаше 18 човка само. :shock: Не знам какво направиха на редовните, но идеята ми е, че както по история, както и по останалите предмети, изискващи развиване на тема, е нужно да имаш стил, точност и да пишеш бързо. Щом курсовете са на СУ, в тях ще има доза от изискванията към кандидат-студентските теми, убедена съм, вече дали ще е изчерпателна информацията, не мога да ти кажа, но предполагам, че нещо си оставят и за частните уроци. ;) Стига да попаднеш на добър учебник, да четеш поне от още един и да се съобразяваш с изискванията за темите, които ще ти кажат на курсовете в СУ, мисля, че ще се справиш подобаващо. Вече зависи и от теб дали ще успееш. ;) От мен успех!

П.П.: Към туризъм ли си се насочила? Ако е така - обърни внимание и на езика. В зависимост от това с кой език ще кандидатстваш, можеш да си подбереш и книжки, с които да се подготвяш. И чети повечко вестници и списания на чуждия език. :)
cherry_dream
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cherry_dream »

Аз няма да ходя на курсове към софийския, за там смятам сама да си готвя темите.Може само да ходя пролетта на кусрсове,но по език, въпреки че не съм решила на 100 %. Сега видях ,че има някакви курсове по гео в УНСС и по-скоро там бих отишла. Вие ще ходите ли на курсове/уроци?
Dare To Dream
Изображение
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

Ами аз лично няма да ида на курсове щото майка ми е учителка по география и в даскало имам супер добри учители в училище
Пък 100% бих предпочела СУ и курсовете щото в УНСС мисля че не готвят на теми а с тестове?
А да се похваля-вече понаучих 1вата тема и ми се стори лесна
ИзображениеИзображение
enuma_
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от enuma_ »

Само да попитам от какъв източник понаучи първата тема?
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

enuma_ написа:Само да попитам от какъв източник понаучи първата тема?
Ми от сборника с теми на Славейков- имам си е мои от училище и едни други, които нз откъде ги имаме :lol:
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
ИзображениеИзображение
cherry_dream
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cherry_dream »

Ами аз ще кандидатствам и там, иначе вярно е,че там не готвят теми,а само за тестове. Темите сама ще си ги уча. Знаете ли от къде мога да си намеря справочника на НСИ?
Dare To Dream
Изображение
Аватар
Sun Shine
Драскач

Мнение от Sun Shine »

И мен ми трябва ама нз кое издание ни трябва- сиг 2006?!Моля някой ако е наясно да каже
ИзображениеИзображение
Аватар
eleos
Пишете, о, братя

Мнение от eleos »

вие кои учебници ползвате ?
people always leave
cherry_dream
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от cherry_dream »

В момента чета на Каракашев, но той е за УНСС, за това съм си поръчала вече на Славейков и като дойде започвам да чета него. А ти?
Dare To Dream
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2008-2009”