КСК 2008-География
Модератори: Pisobella, Boromir, sientelo
-
kaa
- В началото бе словото
Съвет: ако имате възможност, се запишете на крсове в СУ /някъде около 250 бяха, а удобното е, че има и интензивни/. Там директно ви дават готови теми и то по начин, по който искат да са написани. Отделно дават и други теми, които ще ви послужат за други ВУЗ-ове. Аз така направих миналата година и седнах да уча след бала / 2 месеца преди изпита/ и изкарах 5, тъй че по-споко, нищо сложно няма 
-
FeelingSad
- Пишете, о, братя
Аз кандидатствах с история, но имах наблюдения върху хора от класа ми, които посещаваха курсовете на СУ. Продължавам да твърдя, че това дали ще успееш на изпитите си е лично твой проблем и зависи най-вече от теб, от степента на организация с темите, от това дали изобщо имаш воля и ще се нагърбиш с ученето им. А за курсовете на СУ - моя бивша съученичка изкара на пробния 4.75, което никак, ама никак не беше зле при положение, че имаше масово изтребление тогава. Един съученик пък изкара 4.00 и пред него имаше 18 човка само.
Не знам какво направиха на редовните, но идеята ми е, че както по история, както и по останалите предмети, изискващи развиване на тема, е нужно да имаш стил, точност и да пишеш бързо. Щом курсовете са на СУ, в тях ще има доза от изискванията към кандидат-студентските теми, убедена съм, вече дали ще е изчерпателна информацията, не мога да ти кажа, но предполагам, че нещо си оставят и за частните уроци.
Стига да попаднеш на добър учебник, да четеш поне от още един и да се съобразяваш с изискванията за темите, които ще ти кажат на курсовете в СУ, мисля, че ще се справиш подобаващо. Вече зависи и от теб дали ще успееш.
От мен успех!
П.П.: Към туризъм ли си се насочила? Ако е така - обърни внимание и на езика. В зависимост от това с кой език ще кандидатстваш, можеш да си подбереш и книжки, с които да се подготвяш. И чети повечко вестници и списания на чуждия език.
П.П.: Към туризъм ли си се насочила? Ако е така - обърни внимание и на езика. В зависимост от това с кой език ще кандидатстваш, можеш да си подбереш и книжки, с които да се подготвяш. И чети повечко вестници и списания на чуждия език.
-
cherry_dream
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
cherry_dream
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
-
cherry_dream
- В началото бе словото
- Обратна връзка: