Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Дичоу написа:За други ВУЗове искат и свидетелство че не се водиш на отчет в "Психото"...в СУ има ли такива подробности???
Шото ми е малко проблемно
xaxa..това за пръв път го чувам.
А! Съжалявам, само да добавя още нещо за езиците - май могат да се учат и по повече от два, във форума на Public Relations беше писал студент, който твърди че учи 3 езика във факултета.
diana_gk, може ли да попитам откъде черпиш инфо за езиците -знаеш от кой курс почват и т.н....надявам се да не е нахално. Понеже виждам, че си информирана
Последно промяна от DaNce_ на 13 Авг 2007, 16:06, променено общо 1 път.
Риспек и за двете... btw и Книгоиздаване си има свойте предимства (макар че не ги знам )
Може да направим врътката със Скайповете дето я правят правистите...
Дичоу написа:Риспек и за двете... btw и Книгоиздаване си има свойте предимства (макар че не ги знам )
Tony_Montana_baby
аз викам направо да си праснеме една среща, ако не всички, то поне тия от София...като сме тръгнали да правиме врътките на Правистите - поне да го правиме като хората...на 3 септември ше съм доста свободен...та ако някой е навит...
Последно промяна от Scarface на 14 Авг 2007, 00:22, променено общо 1 път.
Дичоу написа:Риспек и за двете... btw и Книгоиздаване си има свойте предимства (макар че не ги знам )