Какви съквартиранти искате?
Модератор: Boromir
- macrobiotic
- В началото бе словото
Аз пък искам съквартиранка, на която не й пука каква музика слушам, защото и на мен не ми пука, стига да си я слуша на mp3то, а не да я надува до дупка с доброто намерение да ме убеди във виртуозността на изпълнителя и дълбоко заложения смисъл на лириките.Да не е суперголяма мърла,но и да не е някаква чистница,която да получава пристъп,като види,че съм си оставила якето на стола, а не на закачалката,"където му е мястото", а ако обича да чисти постоянно, няма нищо лошо,стига това да не се изисква и от мене.Нямам нищо против да споделям нещата си, но само след като са ми искали разрешение.Ако гледа телевизия до късно, да намалява звука, ако спя или уча;ако пуши,да е на терасата(и аз пуша отвреме навреме,но мразя в стаята да вони на цигари),да не е битова алкохоличка и наркоманка;ако реши да си води гаджето, поне да ме предупреди предварително,че може 'много грубо да се получи'.А ако станем и приятелки,ще е перфект. 
Dum spiro, spero
- RauChEr
- От дъжд на вятър
Тука всички не пият ,не пушат,не ходят по жени/мъже, чалга мразят(меко казано),само учели... забраихте да напишете че общо взето и не живеете

60t s1m g0t1n , 60t m0gA !!!
ПРАВО(Р) 26.75 11та група
-------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
само Левски - Шампион се пей.
------------------------------------
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
- crystal
- В началото бе словото
същото каквото тя казаmacrobiotic написа:Аз пък искам съквартиранка, на която не й пука каква музика слушам, защото и на мен не ми пука, стига да си я слуша на mp3то, а не да я надува до дупка с доброто намерение да ме убеди във виртуозността на изпълнителя и дълбоко заложения смисъл на лириките.Да не е суперголяма мърла,но и да не е някаква чистница,която да получава пристъп,като види,че съм си оставила якето на стола, а не на закачалката,"където му е мястото", а ако обича да чисти постоянно, няма нищо лошо,стига това да не се изисква и от мене.Нямам нищо против да споделям нещата си, но само след като са ми искали разрешение.Ако гледа телевизия до късно, да намалява звука, ако спя или уча;ако пуши,да е на терасата(и аз пуша отвреме навреме,но мразя в стаята да вони на цигари),да не е битова алкохоличка и наркоманка;ако реши да си води гаджето, поне да ме предупреди предварително,че може 'много грубо да се получи'.А ако станем и приятелки,ще е перфект.
Hold ur breath and count to ten
- RauChEr
- От дъжд на вятър
Е значи си от масовката .. нямай грижи.. аз обаче ще трябва да се притеснявам за съществуването си в СУ явно ...

На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
- RauChEr
- От дъжд на вятър
За съжаление... добре че ще съм с един мой авер на квартира.. иначе ако трябваше да чакам на Щутгард или на случаен човек.. мнооооооооооооого лошо ми се пишеLeta написа:Трите ТОП качества, за да си намериш съквартирант за КСК 2007/2008.amdor написа:П.П.
майтапя се, нито пуша, пиенето ми е умерено и не слушам чалга.
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
На площад във Вавилон,
и на кула Айфела,
синьо знаме ще се вей,
- deepkeeper
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
- MerS
- В началото бе словото
- Специалност: философия
- Курс: втори
- Обратна връзка:
az puk iskam sykvartiranti deto da piqt, da pu6at/ama ne cigari
/ da spqt denem i da izluzat ve4er, da ne u4at, samo da si gledat kefa, da sa otka4eni, pe4eni, sgovor4ivi, ako slu6at i malko punk ili ska 6te gi pozlatq
))
abe az kato u4eh v love4 si haresvah sykvartirantkite super si ni be6e zaedno ta dano i v sofiq da sme pak taka
)
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
abe az kato u4eh v love4 si haresvah sykvartirantkite super si ni be6e zaedno ta dano i v sofiq da sme pak taka
*Raya_Alexandra: Пиши на кирилица! Следващото твое мнение на латиница ще бъде изтрито!
THE FUTURE IS UNWRITTEN, THE PEN IS IN OUR HANDS.....
- macrobiotic
- В началото бе словото