KeineSonne написа:.. и си казваш, че колкото и да е Съдбата на твоя страна, не може да си изневери и да не ти погоди някакъв такъв подъл, а понякога и жесток номер .. За какъв дявол иначе ще те разминава с хора, които никога няма да срещнеш?!? Голяма работа, че е щяло да бъде перфектната среща ....
Най-глупавото в цялата работа е, че си двойно прецакан, защото нямаш друг избор, освен да продължиш да вярваш в Съдбата и бъдещите й добри намерения, защото следваш дълга си - да живееш и търсиш ..
Уотевър

Ама съм и аз .. нещо съм на няква такава вълна

дълбокомислена .. Спрете ме!!
Напоследък се улавям, че съм влюбена в хората - все едно всеки има толкова много да каже, разкаже .. докаже??
Много са ми познати всичките ти думи до сега

Да не би да сме се разболяли от една болест? Явно още не са й дали име, защото ние двете сме се разболяли първи... Да видим, дали е заразно...
Аз мразя изобщо, когато виждам някого само 1 път в живота си, няма значение, кой е той, дали сме пътували заедно в автобуса, видяла съм го/я на някоя почивка... Странно е, как срещаме толкова много хора, а малко от тях ни стават приятели, или преди сме имали близки отношения с някого,а после нещо е станало и сме престанали да си говорим, да си споделяме...
Дори не знам, дали някога пак ще видя човека, който ме целуна за първи път... Та аз дори не разбрах от коя държава беше точно

Знам и си спомням, че имаше едно силно привличане тогава между нас, ама не сме се колебали толкова дълго като теб KeineSonne. Лошото е, че колкото по-остарявам, толкова повече мисля...