Предварителен изпит по математика - 20 май 2007 (коментари)

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Започват да стават ексцесии и за задачи. Това вече си е български патент, трябваше да се прояви. Обещава да е интересно.
Чакаме само третата страна, която да вземе отношение и да си изпроси всичко :lol: Определено съм неутрален 8)

Та последно кой е влезнал с отговорите? Единия е решил 5-та задача ей така, а другия - 10-та пак ей така. Трябва да се изясни тоя казус :lol:
Изображение
Аватар
Pezo
От дъжд на вятър

Мнение от Pezo »

Ако една задача е верно решена в черновата и в беловата, но отговорът е верен само в черновата, може ли да се направи нещо по въпроса?
Просто интервалът на втора ми е верен в черновата, а в беловата съм добавил още едно число...
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

Pezo написа:Ако една задача е верно решена в черновата и в беловата, но отговорът е верен само в черновата, може ли да се направи нещо по въпроса?
За да не се разочароваш от оценката, по-добре очаквай никой да не е погледнал черновата. Доколкото знам, черновата не се оценява дори и да се гледа.
Аватар
Pezo
От дъжд на вятър

Мнение от Pezo »

alys написа:
Pezo написа:Ако една задача е верно решена в черновата и в беловата, но отговорът е верен само в черновата, може ли да се направи нещо по въпроса?
За да не се разочароваш от оценката, по-добре очаквай никой да не е погледнал черновата. Доколкото знам, черновата не се оценява дори и да се гледа.
Ама тя в черновата е вярна. Какво искаш да кажеш?
*Raya_Alexandra: Сложи си отметка в полето пред: "Изключи HTML в това мнение", за да ти излизат добре цитатите в постовете.
Аватар
alys
В началото бе словото
Обратна връзка:

Мнение от alys »

Pezo написа:
alys написа:
За да не се разочароваш от оценката, по-добре очаквай никой да не е погледнал черновата. Доколкото знам, черновата не се оценява, дори и да се гледа.
Ама тя в черновата е вярна. Какво искаш да кажеш?
Не се гледа черновата - това знам (за съжаление в твоя случай). :cry: Трябваше да го напиша така: "За да не се разочароваш от оценката, по-добре не очаквай някой да е погледнал черновата.", ама съм се разсеяла и акцентът е паднал не на място :roll:.

П.П. Пак имам проблем с логването с Мoзила, а като ползвам Експлорера, кирилицата нещо ми прави номера и с голяма мъка успявам да напиша граматически вярно нещо - писна ми!!!
altair
В началото бе словото

Мнение от altair »

бетон ами като са само 5 реда да беше ги написал
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

http://www.math10.com/forumbg/viewtopic ... 11&start=0 - Вълшебен форум за математика. Няма кой да те цоца за дарения там :wink:
Аватар
liq
От дъжд на вятър

Мнение от liq »

от кога никой не е писал :( нз за вас но аз се оплесках и жупреки това искам да видя резултатите :roll:
StrongDevil
В началото бе словото

Мнение от StrongDevil »

прощавайте за въпроса че не го отправяям в темата "кога излизат резултатите от предварителните", но там питат изнервени историци ! :) Та от математика кога излизат?
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Звънях вчера и ми казаха че днес или утре са за математиката , но не съм много склонен да вярвам. Все пак .. не са минали и 10 дни
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
Mo'Nique
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от Mo'Nique »

ние вече караме часове, което значи, че асистентите са спрели да проверяват изпити, което пък сигурно значи, че съвсем скоро ще излязат :)
Далеч от претенциите че съм вълк, аз отказвам да блея.
Защо очакваш един мъж да плаща на други хора, за да те забавляват (в ресторанти, дискотеки, кина) вместо да му позволиш да те забавлява той лично (у тях)?
http://puresmile.blog.bg
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Асистентите са свършили да ги проверяват още в сряда за това гарантирам. Но има още ши*ани процедури които се вършат от бавни хора :evil:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Добро утро.

Това го написах некъде в темите. Снощи видях попълнена бланка от проверяващ. И то доста на брой. Даже вече сигурно са разсекретили входящите номера. Остава да се публикува всичко, най-вероятно, но не мога да кажа с точност.
Изображение
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

StrongDevil написа: "кога излизат резултатите от предварителните", но там питат изнервени историци ! :)
Глупости,ние сме много мили създания. :twisted: .
Иначе се надявам утре да излязат по всяка вероятност и от двата изпита заедно. :roll:
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Днес две гилдии се обединяват... две племена които нямат нищо общо помежду си... историци и математици... рамо до рамо... за да осъществят ритуала за излизане на резултати... MAY THE FORCE BE WITH US!
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”