какъв филм какво нещо.. и ще караш девойките да гадаят кой е филма преди да ги удостоиш с внимание Ти като един свинкс ще поставяш гатанки - интересно звучи Ще взема да си татурам и аз на гърдите нещо от рода на "Говориш ли френски.. ?" примерно
I keep every tear like an ocean
For every day that my fortune
Kept me from being with you
I cradle your faith that reveals me
Grows like a flower then heals me
Fills me with promise anew
Е, как са ви татутата? Постнете и някоя друга картинка де! Какво си имате вече и какво искате да си имате.
Къде си ги правихте, за колко пари.
Как си ги избрахте?
Ако се интересуваш от добро студио- мойта приятелка, дето те питаше за скандинавистиката си прави наскоро и може да ти обясни в детайли; мн. е доволна от мястото.
"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Хора, вече категорично се реших, даже и паричките си събрах...Засега съм се ориентирала към "На тъмно".....обаче в сайта не намирам някакво по-подробно инфо за студиото в Сф....Нека някой сподели лични впечатления, ако има....
По-добре си я направи сега, за да може периодът със зачервяването и мазането с реванол да мине, докато още носиш стабилни дрехи.
А по моя въпрос никой не се отзовава
^PrincessA^ написа:Така е, аз затова сега ще си я правя към края на месеца, даже мисля, че малко закъснях
Брат ми (човекът с фаровете ) има татуировка и се беше поразтърсил насам-натам, преди да му я направят. Ще го попитам утре и ще ти пиша лс, все пак той е препатил и все нещо знае
Даааа, страхотно би било! Направо можеш да го доведеш на срещата! Има доста въпроси от "техническо естество", които ме притесняват и ще е чудесно да поговоря с някого! Много много мерси предварително!