и в крайна сметка - К'ВО СЛУШАТЕ?
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
mushroomhead написа:Предполагам има впредвид рап изпълняван от чернокожи...Vintersorg написа:Черното е хубаво...черни кубинки, черно кожено яке, черен автомобил, черен ковчег...gitty написа:Абе хора отдайте малко повече уважение на черното! Трябваше да препрочета анкетата ТРИ пъти , за да видя , че го има!! Най-се дразня от такива шеги Азис блаблааа![]()
Черна музика ?! А, к'фо е т'фа ?!
AAAAAAAAAAAAAAA вие хора наистина знаете как да ядосaте човек!!! Vintersorg има много добре знае какво имам предвид! И под черно имам предвид най-различна музика изпълнявана от чернокожи изпълнители или изпълнявна в такъв стил.. Лично аз слушам по-лека музика примерно не харесвам Оникс, DMX, Lil John и всякакви подобни крещящи и грухтящи лоллз НОУ ОФЕНЗ просто се шегувам.. Любими изпълнители са ми Kanye West, Craig David, Aaliyah, Usher и много други.. =)
Иначе все пак да ви осведомя , че далеч не слушам само това , а още много други работи.. сега се сещам за AAF, The killers, Savage garden, Sting, Bryan Adams, Enigmaaa =D i taka..
Надявам се , че сега след като дадох отчет сте доволни
лоллз
--> 

- John_Coffey
- Драскач
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Айде сега пък и някои искат да слушам тва , което на тях им харесва.. лоллз И все пак да осведомя 'някои' , че се надявах да сте доволни не от това , което слушам, а че обясних подробно какво имам предвид, какво харесвам, какво не и т.н. ...
Vintersorg радвам се , че си доволен така де от моя тъй хубав и подробен отчет
Vintersorg радвам се , че си доволен така де от моя тъй хубав и подробен отчет

--> 

- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- post-mortem
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
ами малко останаха "пънкарите".. иначе предполагам че доста хора се кефят на пънк, така, между другото
и аз понякога се разведрявам с някои по-весели парчета - кефят ме NOFX например (сега сигурно някой многознайко ще се заяде че тва не е пънк!)
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- Док Холидей
- В началото бе словото
-
Циндил-Пиндил
- Легендарен флуудър
Единственият ми съществен пропуск е електронната музика и мисля, че вече се извиних за това. И не ми казвай: "Да, ама на този свят има още хиляди музикални стилове и течения", защото е точно така - хиляди са и нямам намерение да ви моря с километрични списъци, за да угаждам на специфични вкусове.Док Холидей написа:Това е анкетата, в която липсват най-много възможни отговори.
Прояви малко фантазия, замисли се над произхода или цялостното звучене/атмосфера на любимата си музика и просто я "бутни" в най-точно отговарящата й категория