Стипендии? Срокове
Модератори: sientelo, peterdi, Ангел
- Vintersorg
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността/ Политически мениджмънт
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
Добро предложение, само не разбрах моята роля каква е...azzzzzzzz написа:хихихи май не съм само аз раннобудната тука...)) та Хора т.е направо Принцеса.. мисля 4е най-уместно ще е не постоянно да питаме и разпитваме за срокове за молби..., а да из4акаме вие като разберете да пуснете съобщение тука:))

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Обратна връзка:
- Tripio
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
нямаш право на стипендия само 1-ви курс 1-ви семестър.
за стипендия 1-ви курс 2-ри семестър кандидатстваш с успеха от предишния семестър.
за стипендия от 2-ри курс нататък всеки семестър кандидатстваш с успех от последните 2 изкарани семестъра, т.е. предишните 2.
за стипендия 1-ви курс 2-ри семестър кандидатстваш с успеха от предишния семестър.
за стипендия от 2-ри курс нататък всеки семестър кандидатстваш с успех от последните 2 изкарани семестъра, т.е. предишните 2.
AVATEK - Студио за разработка и поддръжка на уебсайтове
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
Уеб студио на програмист на свободна практика. Създаване и поддръжка на уебсайтовe, интернет магазини, каталози и много други. Лично отношение към клиента.
http://avatek.bg
- PrincessSuperstar
- Драскач
- feichka
- Форумно зомби
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: четвърти
Преди е имало, сега няма. За да взимаш социална, мисля че трябва да имаш един или повече родители инвалиди или починали такива. Ако греша, някой да ме поправи.SpAcEmAn написа:Искам да Ви попитам в СУ има ли социална стипендия която зависи от доходите ?
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Стипендии
Отново за тези велики стипендии. Въпросът ми е такъв-колко месеца всъщност се изплащат тези пари. Питам, защото четах на хиляда места, че 5 месеца се плащат по 50 лв, но сега пък разбрах от горните курсове, че няма такова нещо.Всичко било само на хартия... Плащали 150 лв на един път и толкова...прах в очите на бедните студенти. Аз съм студентка Руска филология първи курс и не съм наясно с тези неща. Но мисля, че ако вдействителност правят така и по този начин си спестяват по 100 лв на човек
Ауууууууу! А някои балъци като мен се напъват ей така за нищо...пишете, ако знаете нещо по темата.
"Что-то сказать еще не поздно,но только невозможно словами..."
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
Re: Стипендии
Действително си балък и си от онея дразнещите човечета. Щом само стипендията ти е целта... нищо не правиш! Само се "напъваш"...mashulq написа:А някои балъци като мен се напъват ей така за нищо...
п.п. всичките 250 лв. се превеждат и другия път не обвинявай, като не знаеш.
Баси заблудените хора.