Само за момент ще ви върна на заглавието на форума - Любов и романтика
а иначе, hypnossa, надявам се забеляза, че не съм казал, че мизантропията е фикция на някой, който отчаяно търси внимание, но хора като Арти /предполагам по думите ти, о, зъл гений/ гледат някой сериал и си казват, че и това начин да си готин, и в един момент малцинството на социопатите изглежда мнозинство
б.авт. използвам социопат в най-положителния смисъл, който може да ви мине през главата
Мизантропски клуб
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- inaccessibility
- Летящите Пръсти
- aahz
- Пишете, о, братя
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
добре, видях емоции, но не и смислени мнения
а, иначе, Арти, може би знам как говоря/ в конкретния случай как пиша/ - всички гледаме Хаус, и се радвам, че изтъкваш очевидното, но не виждам обяснение за горепосочения парадокс
м/удругото - това дефиницията за ирония от кой речник на литературните термини е? или е от учебник/отговорът"този на Анубис" е грешен по презумпция/
а, иначе, Арти, може би знам как говоря/ в конкретния случай как пиша/ - всички гледаме Хаус, и се радвам, че изтъкваш очевидното, но не виждам обяснение за горепосочения парадокс
м/удругото - това дефиницията за ирония от кой речник на литературните термини е? или е от учебник/отговорът"този на Анубис" е грешен по презумпция/
This is my life
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me
Cause I, I must be sleepin
Its not what it was before
All these feelings I've shared
And these are my dreams
That I'd never lived before
Somebody shake me