ПЕДАГОГИКА!!!

Подфорум към Факултета по педагогика

Модератор: Pisobella

Публикувай отговор
sambata
В началото бе словото

Мнение от sambata »

Виж сега, програмата всяка година претърпява промени. Бих ти написала тазгодишната, но разбрах, че те интересува тази на задочниците, а аз съм редовно. Дано някой ти помогне!
Аватар
dereliah
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от dereliah »

Аз ще уча начална и предучилищна педагогика тази година, някой колега? :)
Дори да си на правилния път, ако просто си седиш там ще те прегазят...
sambata
В началото бе словото

Мнение от sambata »

В такъв случай тук никой не може да ти свърши работа. По-добре потърси някое местенце в сайта на колегите ти от твоята специалност. Тук е срещата на хора от обща педагогика за управление на образованието. Е, не че са се залетели да пишат тук...
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Специалност: Педагогика
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

А някой да знае дали са излезли датите за поправките? Щото вчера ходих, но не бяха изнесени, а не бяха в приемно време и нямаше никой :cry:
Аватар
GemmaRose
В началото бе словото

Мнение от GemmaRose »

Здравейте! Аз съм новата ви колежка :D Утре ще се запиша. Голям ентусазъм ме е обзел. Имам чувството, че аз съм единствената толкова нахъсана, приета тази специалност. Имам и едно въпросче към, който е в състояние да ми отговори... първата година трябва ли да се записва някакъв език и ако да какви са възможностите? Задълбочено разгледах програмата, но така и не успях да си отговоря на въпроса.. Поздрави още веднъж :)
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

Език май се записва 2рата година :roll:
Аватар
GemmaRose
В началото бе словото

Мнение от GemmaRose »

Записах, записах :bounce: :D И много благодаря за информацията.
Аватар
Jelena
В началото бе словото
Специалност: психология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Jelena »

GemmaRose написа: Имам чувството, че аз съм единствената толкова нахъсана, приета тази специалност.
Привет, привет! Оооо имало още мераклии? Не си единствената ;)
Развам се, че вече сме поне две :) Тъкмо се притеснявах, че ще съм единствената, която харесва тази специалност. На мен ми беше второ желание (нищо че всички ме гледаха като че ли съм луда :D )
Честито записване :)
"Поезията и Тананикането не са неща, които можеш да вземеш, те са неща, които те вземат. Единственото, което можеш да направиш, е да отидеш там, където те ще те намерят" (Мечо Пух)
Аватар
GemmaRose
В началото бе словото

Мнение от GemmaRose »

И на мен ми беше второ, но точно затова не казвах, за да си спестя погледите.. Първото ми желание беше психология, но понеже си знаех още от самото начало, че нямам достатъчно акъл чак за психология, през цялото време педагогиката си ми беше нещо като първо желание, реалната цел.
И аз много се радвам, че ще сме поне две колежки, учещи с желание :wink: Честито записване и на теб, ако си го направила вече!
sambata
В началото бе словото

Мнение от sambata »

Честито от мен колежки! Няма да съжелявате според мен. В първи курс ще се обедите, че тази сециалност е 100000 по-приятна от психологията, защото ще имате минимум 2 психологии. Ако няма промяна - обща и възрастова. Като стигнете до Фройд, Ериксън и компания няма да вярвате на ушите си! ;) Ако през годината имате въпроси с радост ще ви помогна. Аз и още една моя колежка, която пише тук научихме доста от хората в този форум и им благодаря. :D
Аватар
RealSugar
Постоянно присъствие
Обратна връзка:

Мнение от RealSugar »

sambata, хайде светни ме излязоха ли датите за поправителната сесия, че нищо не беше изнесено като ходих, а нямаше никого в кабинета :roll:
Аватар
Dori_to_
В началото бе словото

Мнение от Dori_to_ »

Хей,как сте,ето още една колежка :D Аз лично не зная какво точно да очаквам от първия ден в университета, но се надявам да мине добре...
sambata
В началото бе словото

Мнение от sambata »

RealSugar, нямам прадставата за датите. Мисля, че вече трябва да са излезли. Днес ще говоря с една колежка, която има поправка и ако разбера нещо ще ти пиша тук.
Аватар
Dori_to_
В началото бе словото

Мнение от Dori_to_ »

Здравейте! Ще помоля някой от по- горните курсове да ми каже, какви предмети се изучават 1 курс в Предучилищна и начална училищна педагогика. Благодаря .
sambata
В началото бе словото

Мнение от sambata »

RealSugar, разбрах, че датите са излезли.
Публикувай отговор

Обратно към “ФП”