Арабистика

Архив от КСК 2007-08. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератор: Boromir

Заключено
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

sibirskaya... написа:Сега не се чувствам по-различно от 8-ми клас...Отново съм изплашен заек :tweety:
Ама няма нужда цяла София да го вижда чрез тия табелки нали :P
Ice_Spirit написа:
black_lady написа:Ice_Spirit, ее, туй го правехме в 8 клас :P

тъй ли :wink:
Дам, тъй си беше ;)
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

...за да не замъкнем някой чужд с нас...
Ще ги вербуваме за наш'та кауза :lol:
туй го правехме в 8 клас
И ние, но аз все си "забравях" табелчето. :lol:

Иначе казвайте какво ви трябва да ме идентифицирате. Викам да см услужлива. Или лилава. Зависи от настроението ;) Макар нещо да ми подсказва, че няма да ни е сложно да се разпознаем...
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
repi-s-lychec
Пишете, о, братя

Мнение от repi-s-lychec »

Отрежете си по едно уше :lol:
Grimoire
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Grimoire »

привет, само да споделя, че и аз ще съм колега. ако видите едно неориентирано, сгърчено същество, не ме подритвайте! аз съм! :roll:

арабистиката ми беше трето желание,но се записах още на първото класиране, голяма радост беше. особено имайки предвид, че арабският произлиза от арамейски, а по едно време ме беше треснала манията да уча последното. не че почнах, де... :oops:

малко завиждам на всички леваци, ще им е доста по-лесничко да пишат отдясно наляво.
има ли леваци?

както и да е. айде, до 8ми ;)
Аватар
sibirskaya...
От дъжд на вятър

Мнение от sibirskaya... »

Внимание на всички Арабисти!!!Който е в Студ град и иска да не ходи сам до ЦИЕК на 8-ми, ще бъде любезно посрещнат на сутрешната среща на Арабистите,които не искат да ходят сами до ЦИЕК!!!Място на срещата-пред блок 42 Б,час-7 и 45 сутринта.Ако някой има възражения да ги каже до четвъртък вечерта!!!
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
Аватар
sibirskaya...
От дъжд на вятър

Мнение от sibirskaya... »

И още забравих да кажа!!!За да ме познаете,ще бъда със синя лента на главата... :lol:
и като вдигна телефона,ще ти кажа "Обичам те!!",дори и да не си ти,па к ще го кажа...
Аватар
Pu
Пишете, о, братя
Местоположение: Heaven on Earth Back again Into Under Far in between Through it In it And above...

Мнение от Pu »

Там ще съм. Ще търся синята лента ;)

Ммм... Абе аз мисля, че ще см в Студ град, само дето не мога да открия разпределенията... или още не са излезли :lol: Викам да цъфнат до утре, шото към обяд ще пътувам. Ако ли не, малко ли пейки има по градинките.
Ох, та исках да питам, някой мяркал ли е разпределение и къде точно?
Той. Стъпва тихо. Много тихо. Танцува тежко върху горещите парченца кожа. Облизва острието на ножа. Опиянява се и се усмихва. Подръпва завивките на леглото. Сяда на стола, отпуска ръце и гледа как кръвта засъхва по чаршафите. Пее.
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

я сега за един мързелив дебелак като мен кажете какво точно е разписанието?

в 9 часа, петък - сградата на ЦИЕК? после по различните специалности се делим и почваме? ма сериозно ли ще учим още в петък :lol: ?
Изображение

Fcuk you, I won't do what you tell me
Grimoire
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от Grimoire »

ъъъ. кви различни специалности?
Последно промяна от Grimoire на 07 Сеп 2006, 20:25, променено общо 1 път.
Аватар
Pu
Пишете, о, братя

Мнение от Pu »

Не започваме ли само ние на 8-ми с курса?

Другите уводни не бяха ли от 11-ти? :?
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

ми за арабистика е от 8ми, за другите не си правих труда да гледам, ма май и индологията е оттогава.
Изображение

Аватар
Pu
Пишете, о, братя

Мнение от Pu »

И тя е на 11-ти :) Всъщност само за нея бях сигурна, че започва тогава. We've got the the place all to ourselves ;)
Аватар
Darksorrow
Паисий
Обратна връзка:

Мнение от Darksorrow »

баси, ти ме разколеба. ма май с очите си видях, че пише на непредставително изглеждащи бели листчета, че за нашата специалност е от 8ми :roll:

едит - като гледам нагоре май не само аз така съм решил :wink:
Изображение

Аватар
Pu
Пишете, о, братя

Мнение от Pu »

Индолог ли си? :D

Значи аз не за друго см толкова убедена, просто си приказвах с едни мацки едната от Стара Загора май, помня ли ги, когато ходих да се записвам и те ми казаха, че също имат курс и са от 11. А после зяпах и на някакви "ратишки" май същата дата. Май. Само за мацките см сигурна, че ми го казаха. За достоверност не гарантирам.

Виж, ако ентусиазма го има, ела, ние няма да те върнем, надявам се и от ЦИЕК да не те ;)
Аватар
Pu
Пишете, о, братя

Мнение от Pu »

Кхъм, Пу не я чакайте сутринта в Студ град. :)
Понеже см шматка безподобна и хич не можах да се оправя с общежитията, ще пътувам утре.

Така че, ще се видим в ЦИЕК :)
Заключено

Обратно към “КСК 2007-08”