За кандидатстващите с география:)
Модератори: svetlio.varna, Boromir
да бе - ако знаеш какво ми казаха на предварителния....Joanna_87 написа:айде давай смело-няма да е 4 споксссtreisy написа:ми аз ще звъня, писна ми!! Ме зарадват с една четворка и да ходя да ги запаляJoanna_87 написа:хмммммммм майка ми е звъннала//-5.25 .... не е зле но малко се разо4аровах май о4аквах пове4е...
-
InfectedBrain
- В началото бе словото
егати гаврата.....4.25....пълен смях....ходих на скапаните курсове в СУ,дадох доста пари за тях,темата за Население я знаех от горе до долу без грешка...след изпита си проверих нещата в нас и видях,че имам объркани точно 2 числа и 1 година за цялата тема и да имам такава оценка....това ако не е гавра не знам.....в УНСС не бях пипнал 1 тема от техните,ходих да пиша това,което знам от СУ и там имам доста по-висока оценка без дори да съм чел СЦ регион....но надали на някой вече му се гледат такива оплаквания,така че се извинявам за този пост....успех на всички кандидатстващи и чистито на всички,които са доволни от оценките си....сигурно ще сме колеги,но няма да е това,което исках да е
Лек ден
Лек ден
Е не 3.13
това вече е гавра
. Ама добре че като гледам

п.п.
3.13 163 ( 36.7 %) 16 ( 3.6 %)
това кво означава , че има яко 2-ки ли
, защото поне 600 момчета са се явили 
имам шанс с оценката от предварителнияГеография 4.50 41 ( 9.2 %) 17 ( 3.8 %)
п.п.
3.13 163 ( 36.7 %) 16 ( 3.6 %)
това кво означава , че има яко 2-ки ли
Последно промяна от ma4opic4o на 04 Авг 2006, 12:04, променено общо 1 път.