ама аз искам да из4акам и в УНСС класирането т.е неискам о6те да се записвам!!!!!1flyhouse написа:Отиваш и се записваш като студентка в съответния факултет. Утре отиди в Ректората, там има списък къде стават записванията от съответния факултет. Можеш да си купиш комплект с документи за записване от книжарницата и заедно с останалите документи които са нужни се записваш.Joanna_87 написа:зна4и имам 2 въпроса 1во каде е отдел студенти ио 2ро -тука пи6е 4еслед 1во класиране кандидатите които са приети имат възможност да се запи6ат в специалност ,в"която са приети или да потвърдят участието си в следващите класирания" но аз съм приета на 1вото си желание и май мога само да потвърдя а пък и ми пи5е 4е не мога да у4аствам в следва6итте класирания/.. тааааа въпроса ми е зна4и мога да потвърдя без да се записвам и няма да у4аствам в 2ро класиране /то и няма на къде де/ но си пазя мястото ...?????
1-во класиране - УСЛОВИЯ!
Модератори: svetlio.varna, Boromir
еи това го пейстнах от първата страница от тази тема:
Първо класиране се обявява на 07.08.
Сроковете за потвърждаване или записване са от 08.08 до 10.08.
В тези срокове, кандидат-студентите, които са класирани, имат право да се запишат в специалността, в която са приети или да потвърдят участието си в следващите класирания, като по този начин запазват мястото си в първоначалната специалност.
Кандидат-студентите, които не са приети на това класиране, участват автоматично в следващото.
Незаписалите се и непотвърдилите кандидат-студенти в посочените срокове, отпадат от следващите етапи на класиране!
Необходими документи за потвърждаване:
1. Декларация - попълва се на място в отдел Студенти;
2. Диплома-оригинал - депозира се в Университета.
Небходими документи за записване:
1. Диплома за завършено средно или колежанско образование, която се съхранява във факултетната канцелария до края на следването.
2. Лична карта.
3. Военна книжка или удостоверение за предстоящо уволнение от армията (за приетите в задочната форма на обучение).
4. Три снимки с формат 4/6 сантиметра.
5. Комплект документи за новоприети студенти (по образец).
6. Квитанция за платена такса за обучение.
6.1. При напускане преди началото на учебната година, срещу представяне на оригиналната квитанция се възстановяват 90% (деветдесет на сто) от внесената семестриална такса.
6.2. След започване на учебната година внесената семестриална такса не се възстановява.
Записването става задължително лично, освен ако кандидат-студентът е извън България или не може да дойде лично поради здравословни причини, като тези две неща се удостоверяват със съответните документи. В този случай, човекът, който ще ви записва ги представя.
Последно промяна от Lexter на 07 Авг 2006, 22:10, променено общо 1 път.
Suaviter in modo, fortiter in re
добре бе, човек, ама то си пише ясно:
Незаписалите се и непотвърдилите кандидат-студенти в посочените срокове, отпадат от следващите етапи на класиране!
не знам ти как го тълкуваш, ама трбва най-малкото да си оставиш дипломата и да попълниш декларация.... всичко си пише!!!
не знам ти как го тълкуваш, ама трбва най-малкото да си оставиш дипломата и да попълниш декларация.... всичко си пише!!!
Suaviter in modo, fortiter in re