предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Kristinche
- В началото бе словото
здравейте.Аз имам въпрос,който мисля че е поставян, но все пак ще го задам : Може ли някой да ми каже какви теми са се падали по история предходните години в СУ?
Но щом простре ръка душата ти да вземе,
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
-
morning_star_
- В началото бе словото
Доста критично е изказването ти за предстоящите изпити.При оценяването проверяващите не са толкова критични,освен това както казваш изречения-знаци са само слухове.Едва ли има хора,които влизат в СУ с такава измама.Доказателство за това са многото студенти влезли в СУ с доста труд и може би малко късмет!
Някои имат повече информация за темите-това, което се казва на курсовете провеждани от професорите,но тази информация е общо взето извесна на всеки който се интересува и не облекчава кой знае колко труда им!
Ако се отчайваш толкова лесно просто не се наемай с тази задача,още повече че говорейки така обиждаш университета,преподавателите и студентите:(
Някои имат повече информация за темите-това, което се казва на курсовете провеждани от професорите,но тази информация е общо взето извесна на всеки който се интересува и не облекчава кой знае колко труда им!
Ако се отчайваш толкова лесно просто не се наемай с тази задача,още повече че говорейки така обиждаш университета,преподавателите и студентите:(
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
разгледай самия раздел, мисля, че на последната или предпоследната страница на раздела за кандидат-студентите ги пишеше, както и тези по БЕЛ...Kristinche написа:здравейте.Аз имам въпрос,който мисля че е поставян, но все пак ще го задам : Може ли някой да ми каже какви теми са се падали по история предходните години в СУ?
а относно другите постове...аз съм на мнение, че всеки положен труд се възнаграждава, може да звучи детско, глупаво, утопично, както щете го наречете, но знам аз лично какъв труд съм положила и продължавам да полагам и вярвам, че все ще успея някъде да се вместя
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Kristinche, ето за улеснение : http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=928
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Крум, Крум и пак Крум!POWER написа:Колеги по съдба, я да ви питам имате ли си любима тема (такава, която ви лежи на сърцето) и която учите и разказвате с кеф ?
е... и тази за Балканските войни, до момента в който почват да ни пердашат... бтв! Сърбите, гърците, румънците и всички останали са гадни турски мекерета:(
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- Kristinche
- В началото бе словото
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
В СУ-5 часа, а в УНСС-4!
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php