предварителен изпит по история 2006

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Kristinche
В началото бе словото

Мнение от Kristinche »

здравейте.Аз имам въпрос,който мисля че е поставян, но все пак ще го задам : Може ли някой да ми каже какви теми са се падали по история предходните години в СУ?
Но щом простре ръка душата ти да вземе,
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
morning_star_
В началото бе словото

Мнение от morning_star_ »

Доста критично е изказването ти за предстоящите изпити.При оценяването проверяващите не са толкова критични,освен това както казваш изречения-знаци са само слухове.Едва ли има хора,които влизат в СУ с такава измама.Доказателство за това са многото студенти влезли в СУ с доста труд и може би малко късмет!
Някои имат повече информация за темите-това, което се казва на курсовете провеждани от професорите,но тази информация е общо взето извесна на всеки който се интересува и не облекчава кой знае колко труда им!
Ако се отчайваш толкова лесно просто не се наемай с тази задача,още повече че говорейки така обиждаш университета,преподавателите и студентите:(
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Kristinche написа:здравейте.Аз имам въпрос,който мисля че е поставян, но все пак ще го задам : Може ли някой да ми каже какви теми са се падали по история предходните години в СУ?
разгледай самия раздел, мисля, че на последната или предпоследната страница на раздела за кандидат-студентите ги пишеше, както и тези по БЕЛ...

а относно другите постове...аз съм на мнение, че всеки положен труд се възнаграждава, може да звучи детско, глупаво, утопично, както щете го наречете, но знам аз лично какъв труд съм положила и продължавам да полагам и вярвам, че все ще успея някъде да се вместя :roll: а това за късмета, просто трябват знания, не късмет...не вярвам кой знае колко в него, защото досега съм се утвърдила като 100% карък, така, че се надявам да ми се падне тема, по която просто мога да пиша. не лесна, не трудна, просто тема, която знам :roll:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

Kristinche, ето за улеснение : http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtopic.php?t=928
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Жалко че не съм от кандидатстудентите, иначе си имам любима тема. Тя е България в годините на Втората световна война, септември 1939-септември 1944 г.
Харесва ли ви?
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

POWER написа:Колеги по съдба, я да ви питам имате ли си любима тема (такава, която ви лежи на сърцето) и която учите и разказвате с кеф ? :idea:
Крум, Крум и пак Крум!
:)
е... и тази за Балканските войни, до момента в който почват да ни пердашат... бтв! Сърбите, гърците, румънците и всички останали са гадни турски мекерета:(
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

Крум Омуртаг Маламир Пресиян.

И Монката рулз от сякъде просто :P
Аватар
feichka
Форумно зомби
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: четвърти

Мнение от feichka »

Руско - турската освободителна война (1877-1878)! :) Обичам я тази тема! Крум също и Кирил и Методий. Балканските войни в момента ги учим в у-ще, супер ме радват, но имам чувството, че като започна да ги уча ще се озоря.
"Да прощаваш истински, означава да приемеш другия такъв, какъвто е..."
Аватар
Kristinche
В началото бе словото

Мнение от Kristinche »

everyday_ - Благодаря много! :D
Но щом простре ръка душата ти да вземе,
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
Аватар
du6ata
Пишете, о, братя

Мнение от du6ata »

крум, асеневци, за македония и одринска тракия и стамболов. :)
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
Аватар
MIND FIELD
От дъжд на вятър

Мнение от MIND FIELD »

ох ох ох на бати Асеневците..ама първите,без Калата,че той нещо с тия писма мно се прай :twisted:
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

На мен са ми за Създаването на БГ, Симеон, Кирил и Методий, и всички в поредицата от Раковски до Руско-турската /без нея/ ;)
Изображение
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

В СУ-5 часа, а в УНСС-4!
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”