Из града надали ще се видим, че аз лятото съм се заточила в опустяваща София и единственото ми прихождане до Добрич ще бъде тези дни за дипломата. Ноо съм убедена, че ще измислим кога, къде, как и защо да се видим
[КСК 2013] Книгоиздаване
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
radi.dobrich
- В началото бе словото
- Специалност: Книгоиздаване (след година)
- Курс: друг
Re: [КСК 2013] Книгоиздаване
Ам... то има ли смисъл да пишеш ВО и журналистика на второ и трето? Книгоиздаването, доколкото знам, от години си върви с най-нисък бал за приемане и просто няма начин да те приемат ВО пък не желаната специалност. Ама, нали, както си решиш
Из града надали ще се видим, че аз лятото съм се заточила в опустяваща София и единственото ми прихождане до Добрич ще бъде тези дни за дипломата. Ноо съм убедена, че ще измислим кога, къде, как и защо да се видим

- Mephisto
- От дъжд на вятър
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: втори
Още ми е раничко за магистратура, но 100% ще е свързана с медиите и с нещата, които изучавам в моментаradi.dobrich написа:Mephisto, а ти обмисляш ли магистратура?
Synyster, нима? Че хубаво сме се наредилиДано утре ни се похвалиш с висока оценка
Друго нещо ще кандидатстваш ли?
.:{~Блог~}:.
-
radi.dobrich
- В началото бе словото
Е, да де, раничко е ама то времето лети
Пък аз просто гледам да събера мнения и варианти и като дойде време да се замисля сериозно, да имам някакви подготвени опции 
- Mephisto
- От дъжд на вятър
Работат е там, че при нашата специалност се учат най-различни и неща и всеки семестър се запознавам с някаква различн дисциплина, която по свой начин ме привлича 
-
radi.dobrich
- В началото бе словото
Хубавото е че имаш още време
По-късно ще теглиш на везната кое е по-по-най 
- Шепот
- Стенограф
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Много се радвам, че има хора, които искат най-много да учат книгоиздаване.
Преди години, когато кандидатствах, и аз писах журналистика и ПР на второ и трето желание, въпреки че баловете им винаги са по-високи - просто защото човек никога не знае, може да стане изключение. Според мен най-добре е човек да реди желанията си именно според това коя специалност най-много желае да учи, не според това за коя ще му стигне бала и за коя - не, коя от коя е с по-висок бал през предишните години и т.н.
Успех, бъдещи колеги!
Успех, бъдещи колеги!
~ Кътчето ~
-
radi.dobrich
- В началото бе словото
Да де, за желанията ясно - но... Ем, да, мога да се съглася, че е възможно на теория да се променят баловете, но като гледам какво се пише из форума - не изглежда като да има наплив за книгоиздаване и тази година, а като няма наплив надали в тази специалност ще са най-високите балове. Май се и надявам да не се обръщат нещата точно сега
Излязоха резултатите, имам петичка и съм много доволна, честно казано. Балът ми е 23.93, което мисля че ще ми стигне (макар че не е чак минимална възможността и да не ме приемат).
Много съм щастлива, очаквах четворка заради президентите, все пак е доста грубо да не ги знаеш като са само четири на брой.
Synyster, ти ще ни се похвалиш ли?
Благодаря, Шепот! Надявам се пожеланията ви да подпомогнат приема ни
Излязоха резултатите, имам петичка и съм много доволна, честно казано. Балът ми е 23.93, което мисля че ще ми стигне (макар че не е чак минимална възможността и да не ме приемат).
Много съм щастлива, очаквах четворка заради президентите, все пак е доста грубо да не ги знаеш като са само четири на брой.
Synyster, ти ще ни се похвалиш ли?
Благодаря, Шепот! Надявам се пожеланията ви да подпомогнат приема ни
- mborova
- В началото бе словото
- Специалност: Българска филология
- Курс: първи
Браво, Ради! Ще те приемат, има някаква минимална възможност да не е на първо класиране, но влизаш със сигурност :р Много се радвам за теб :р
П.С: след класиранията ще ти честитя отново хахах
П.С: след класиранията ще ти честитя отново хахах
“Не ми казвай, че луната свети; покажи ми блясъка на счупено стъкло!”
Привет бъдещи колеги (да се надяваме
)
На мен ми се оформя 23.28 бала ,дано стигне за КН-то....
Да питам къде мога да намеря учебни планове ,предмети и туй онуй за специалността
На мен ми се оформя 23.28 бала ,дано стигне за КН-то....
Да питам къде мога да намеря учебни планове ,предмети и туй онуй за специалността
Ради, и аз съм с 5
и то след като им казах президентите! Явно не са ме харесали, но както и да е- с оценката от устния балът ми става 26.93, изобщо не се и притеснявам 
And I keep finding beauty in the most f*cked up things...
-
radi.dobrich
- В началото бе словото
Марина, благодаря! А ти реши ли вече дали ще правиш схемата с българската филология?
Periphery, при смяната на компютъра си видимо забравих да си прехвърля всичко, което бях намерила за книгоиздаването в Софийски университет, но съм убедена, че има информация в интернет. Потърси из старите КСК теми за специалността, може би и в раздел ФЖМК. Със сигурност ще можеш да намериш някакви неща, макар че може и просто настоящите студенти да те насочат, ако знаят. Аз действах по трудния начин, че нямах още регистрация.
Мисля че първо издирих програмата на всички курсове, после търси информация за предметите един по един, а програмата може би я видях в сайта на СУ. Надявам се, наистина да се окажем колеги! Хубаво е, когато в специалността влизат хора, които наистина желаят да учат това.
Успех!
Synyster, петицата не е лоша оценка.
Не мога да ти кажа защо имаш по-малко от шест, но те причина явно са си намерили, което е от без значение. Балът ти си е идеален! Честито
Можеш да черпиш 
Periphery, при смяната на компютъра си видимо забравих да си прехвърля всичко, което бях намерила за книгоиздаването в Софийски университет, но съм убедена, че има информация в интернет. Потърси из старите КСК теми за специалността, може би и в раздел ФЖМК. Със сигурност ще можеш да намериш някакви неща, макар че може и просто настоящите студенти да те насочат, ако знаят. Аз действах по трудния начин, че нямах още регистрация.
Synyster, петицата не е лоша оценка.
- Mephisto
- От дъжд на вятър
Perpiphery, ще ти изпратя лс с линк към актуален учебен план 
На 17ти, 18ти или 19ти след като се запиша!radi.dobrich написа: ЧеститоМожеш да черпиш
And I keep finding beauty in the most f*cked up things...